Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

před 2 minutami, KFL napsal:

Haha, ja tehdy taky podlehl kvuli sestricce emoji3.png.

Ad zub - zalezi na stavu.. kdyz je zachovalej, vyplni se to a zavre. Kdyz ne, nejspis dostavba nebo korunka (jen hadam, u me sla prvni varianta).

No, vida. :)

Uvidíme, když to bude zajímavé, tak ještě napíšu. Dík. 

No, moje zubařka je kámoška mýho táty a její sestřička úplně kůže není. Ale má to tu výhodu, že si tam chodím jak do houslí. No a pak tu nevýhodu, že se mě u kanálků na nic neptala a rovnou ťala do živýho 😱 A ještě dostala lahev slivovičky, jako poděkování 😆 Tak vlastně nevím, jestli jsem na tom dobře nebo špatně… Každopádně mi brzo půjde do důchodu a já budu v pérdeli. 

před 56 minutami, Tobi napsal:

Zuby-pohroma huby,naštěstí jich mám už jen 9😜.

Devět statečných :D.

Jinak já jdu k zubařce 9.4., ulomil se mně kus stoličky zaplombované, tak jsem zvědavý, jaká bude oprava ...

Edited by milomac

Večer jeden ibalgin a není to špatné. Říkal kdyby něco, tak si mám hledat pohotovost, případně by musel kvůli mně do práce. 

Blbé taky mám, že už mi zubař přesluhuje a budu muset brzy hledat nového. 

Před hodinou, kuncák7 napsal:

Jděte fakt do hajzlu s těma historkama o zubech - jdu s tím svým ulomeným 11.4. a už ted se klepu strachy. Fakt mi tu pomáháte se bát míň.

Doufám, že jdeš taky bez anestezie :D 

Edited by Jeronimo

před 2 hodinami, Jeronimo napsal:

Večer jeden ibalgin a není to špatné. Říkal kdyby něco, tak si mám hledat pohotovost, případně by musel kvůli mně do práce. 

Blbé taky mám, že už mi zubař přesluhuje a budu muset brzy hledat nového. 

Doufám, že jdeš taky bez anestezie :D 

Jo, to určitě. Já bych potřeboval asi nějakou celkovou umrtvovačku i na obyčejnou kontrolu. I když mi většinou nic nedělaj, jsem podělanej až za ušima. Doma se mi všichni smějou, ale já se bojím ale i té injekce, to je pak špatný.

před 4 minutami, kuncák7 napsal:

Jo, to určitě. Já bych potřeboval asi nějakou celkovou umrtvovačku i na obyčejnou kontrolu. I když mi většinou nic nedělaj, jsem podělanej až za ušima. Doma se mi všichni smějou, ale já se bojím ale i té injekce, to je pak špatný.

Z toho si nic nedělej. Já mám z jehel panický strach. Navíc mám nízký tlak a když se třeba hůř vyspím, nedám si kafe, neposnídám a je změna počasí, tak víš co se může stát :D

Když jdu darovat krev, tak mi sestra řekne, že bych ještě půl litru potřeboval. :D Než to ze mě vykape tak vedle mě se vystřídají další dva lidi. A to mě musí různě polohovat, atd. Chodím tak jednou za rok pro dobrý pocit. 

Běžně jsem u zubaře omdlíval, jednou jsem v Německu prokousnul i rentgen co mi strčili do huby /nevěděl jsem o tom, protože jsem zrovna odcházel 🙂 / až mi moje nynější zubařka poradila a já teď bez 2 energeťáků na ex do ordinace nelezu.

před 8 minutami, KFL napsal:

Volej k doktorovi emoji3.pngemoji3.png.

No jo, akorát dělá Po až Út od 7 do 12 h. Stř - Pá dělá jeho dcera. To mám třicet kiláků, voe skrz posraný oříšek.

@kuncák7 Poraď konečně něco, ty si tady jen stěžuješ :D