Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 6 minutami, AndyAaron napsal:

Ja treba zenac jsem, ale tohle moc nechapu. Manzelstvi beru jako partnerstvi a se zenou se proste na vecech domlouvame. Kdyz chci jit do hospody nebo se koukat na hokej nebo jet na vikend na cundr, tak se s ni na tom domluvim a ona vi, ze pokud po mne neco chce, tak to ma chtit jindy.
Naopak pokud mame treba naplanovanou nejakou praci na chalupe, tak vim, ze ten vikend si cundr planovat nemam a mam jet jindy. Ale vsechno je proste o domluve. Abychom se navzajem takhle peskovali a vysirali, to bychom spolu asi dlouho nevydrzeli.

Pak by ale to " brblani" tak zábavne nevypadalo, občas musíš vypustit paru. Holt se vždycky najde nejakej moralista, co mu to vadí a mysli si, ze vi všechno lip ( kdojinej). Jak píšu, neni to tak žhavé, jak to vybarvim, taky nejsem bez chyb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 minutami, AndyAaron napsal:

Ja treba zenac jsem, ale tohle moc nechapu. Manzelstvi beru jako partnerstvi a se zenou se proste na vecech domlouvame. Kdyz chci jit do hospody nebo se koukat na hokej nebo jet na vikend na cundr, tak se s ni na tom domluvim a ona vi, ze pokud po mne neco chce, tak to ma chtit jindy.
Naopak pokud mame treba naplanovanou nejakou praci na chalupe, tak vim, ze ten vikend si cundr planovat nemam a mam jet jindy. Ale vsechno je proste o domluve. Abychom se navzajem takhle peskovali a vysirali, to bychom spolu asi dlouho nevydrzeli.

No tak to je sluncem zalitý manželství a já ti to přeju! Přesně takhle jsme to měli než se narodily děti :default_wink:. A to buď rád, že tě manželka nikdy nevytočila nebo že si někdy musel něco skousnout, protože si měl máslo na hlavě a že by si chtěl mít klid, právě proto, že až příště zase budeš potřebovat na voplátku něco ty... Krom toho kdo si nikdy nepostěžoval na manželství ať už ze srandy a nebo i vážně... 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

@kuncák7 vsak jasne, proto jsem psal, ze na tohle to vlakno je.

@Strocek sluncem zalite to je, ale tak samozrejme, ze se obcas v necem dohadujem.
Spis slo o to, ze jsem sdilel povzdech od kdojinej, protoze Kuncak sem obcas postoval (i kdyby prehnane popsane) historky, kdy ho zena komandovala, coz by u nas teda neproslo…

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, sery.vlk napsal:

Kuncáku, netajíš před náma nějaký nový hodinky? 

Ty woe, ticho. Zcela vážně, tohohle by se domakla, i když to tu nečte. Neco je na cestě, je to velký, ale stále jen na cestě.

Odkaz ke komentáři

Export z Čr do Kyrgystánu v březnu 2024 o 2700% vyšší než před Ruskou invazí. Paradoxně ukrajinští uprchlíci, aby se tu nějak uživili, pomáhají vyrábět produkci určenou těm, kteří je vyhnali z domovů. Docela zvrácenost .

image.png.f37f5f3314de1f191fff7262cd66ae1e.png

Odkaz ke komentáři

Bohužel trh není nafukovací a pokud si nemůžeš dovolit zavírat firmy a propouštět lidi, tak ti nezbývá, než exportovat do Kyrgyzstánu, Kazachstánu, Turkmenistánu atd. (a všichni ví, která země je ta cílová ☹️ )

A funguje to i obráceně (na Ukrajinu se složitě za něčí peníze 😉 vozí pohonné hmoty přes Balkán z "Turecka"), jen nás koncové uživatele celý ten cirkusu stojí o dost víc.

Tomu se říká politika.....

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, kuncák7 napsal:

Pak by ale to " brblani" tak zábavne nevypadalo, občas musíš vypustit paru. Holt se vždycky najde nejakej moralista, co mu to vadí a mysli si, ze vi všechno lip ( kdojinej). Jak píšu, neni to tak žhavé, jak to vybarvim, taky nejsem bez chyb.

Mě jediný, co vadí, kuncáku, je to, jak tady věčně dáváš na odiv svoje podpantofláctví. Z toho je mi na blití. Žádný moralizování ani vševědoucnost jsem neavizoval. Jen tohle. Dlužno dodat, že kdybys měl v kebuli trochu rozumu, tak se nad tím aspoň zamyslíš. Víc už k tomu nemám a jdu spát, ty běž dodělat ty vokapy a šlus, co to víc rozmazávat. 

Odkaz ke komentáři

Kdojinej- tuším, že už jednou jsi se mnou mel problém, kde jsi ukázal, že i tvé označení- hnup, bylo pro tebe malo, takže bych byl rad, aby sis sva moudra nechal i pro příště pro sebe. Vysvětlení bylo z me strany dostatecne a tímto zase ja končím tuto debatu . Opravdu bych byl rad, kdybys me svých dalších komentu ušetřil, opravdu na me nereaguj a urazej si někoho jiného.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Psí "rodinný" sraz sourozenců staffíků u příležitosti jejich prvních narozenin...máma, teta (kontinentální buldok), dcera a dva bráchové - víkend v lesích, na procházkách a v kempu pro psy. Kdyby jeden z těch čoklů nebyl totálně nezvládnutej a nevychovanej...všichni si spolu hráli, naháněli se a blbli, bylo to krásný....než pustili toho jednoho, že ho samozřejmě uhlídají a kdyby to vypadalo divně, tak ho hned cvaknou.

Čokl se okamžitě po uvolnění rozeběhl k našemu a natvrdo se do něj pustil, 3-4 lidi jsme ho od něj rvali, jelikož našemu visel zakousnutý do tváře a donucovací prostředky typu stisk koulí, páčení čelistí atd. úplně nepomáhaly. Resumé - Bertovi jsem dodnes čistil a otíral prokousnutou tvář, já zadělanej od krve jak řezník (kdo by si pomyslel, že to tak poteče) a taky cvaknutou ruku, nejspíš od našeho, jak se snažil v tom chumlu ohnat po tom dementovi, co držel jak svěrák.

Celý den jsem trnul, co mu to udělá s hlavou a jak se bude chovat...naštěstí to vypadá, že ho to nijak nepoznamenalo a je to pořád mazel - dnes od rána zase kravil se všemi psy a pořád stejný jako před konfliktem (dement zamčený v chatce).

Pes za to samozřejmě nemůže - VŽDYCKY je to chyba/neschopnost/neochota pána, reagovat na povahu svého psa a pracovat s ní.

Odkaz ke komentáři

@Bukoowsky to je mrzuty, tak at je psik brzo ok. My i z tohodle duvodu mame fenky, ale se spravnou vychovou je samozrejme v pohode i pes. Coz tak neplati pro nase zname, psa nikdy nemeli, u nas se zahledeli do nasi fenky, ale sami sli bez zkusenosti do psa. Samozrejme chytli kus, co narostl znacne na tele i sebevedomi…. 
Nicmene pojmenovat tady psa Bert je celkem odvaha 😁

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, warann napsal:

@Bukoowsky to je mrzuty, tak at je psik brzo ok. My i z tohodle duvodu mame fenky, ale se spravnou vychovou je samozrejme v pohode i pes. Coz tak neplati pro nase zname, psa nikdy nemeli, u nas se zahledeli do nasi fenky, ale sami sli bez zkusenosti do psa. Samozrejme chytli kus, co narostl znacne na tele i sebevedomi…. 
Nicmene pojmenovat tady psa Bert je celkem odvaha 😁

Bertík je milovník všech a všeho, kamarádí i s plošticemi 😊

IMG_1463.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...