Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, Martin JJJ napsal:

Na ten fotbal (repre ČR) se normálně nedá dívat... protekční sestava za zásluhy, agenty a nevím co ještě... 😬

Protekční sestava ? - máme snad lepší materiál ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, krakra napsal:

No máme 4týmy v pohárech, borci co hrají pravidelně ligu + poháry... Tam by se asi něco mělo najít? Nehledě na to, že hráči, kteří podají špatný výkon za nároďák jsou opakovaně nominovaní... Pak nemají být nominovaní, nebo jim trenér musí (nebo alespoň by měl) určit jinou roli/taktiku pro daný zápas... Ale to je otázka názoru... 

Odkaz ke komentáři

Dneska mě naštvali měšťáci (resp. neznámý práskač). Parkoval jsem v noci na volné místo, které je téměř neosvětlené. Značka zákaz stání tam jako je, ale v té tmě jsem si ji nevšiml, za mou navíc stálo další auto. Jednom dodám, že fotka sice ukazuje aktuální stav, ale do toho místa jsem couval a značku jsem vůbec nemíjel (ono to dost dobře ani nejde, protože kousek za mou je zákaz vjezdu a hned parkoviště (plně) a není se kde otočit aniž by do toho zákazu člověk vjel. Tak nevím jestli mám držet hubu a platit nebo si nechat ukázal jejich dokumentaci, o které si troufám tvrdit, že bude dost chatrná, pokud tedy nebyli dva a jeden z nich větve nepodržel. Tak nevím ....      

auto.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska mě naštvali měšťáci (resp. neznámý práskač). Parkoval jsem v noci na volné místo, které je téměř neosvětlené. Značka zákaz stání tam jako je, ale v té tmě jsem si ji nevšiml, za mou navíc stálo další auto. Jednom dodám, že fotka sice ukazuje aktuální stav, ale do toho místa jsem couval a značku jsem vůbec nemíjel (ono to dost dobře ani nejde, protože kousek za mou je zákaz vjezdu a hned parkoviště (plně) a není se kde otočit aniž by do toho zákazu člověk vjel. Tak nevím jestli mám držet hubu a platit nebo si nechat ukázal jejich dokumentaci, o které si troufám tvrdit, že bude dost chatrná, pokud tedy nebyli dva a jeden z nich větve nepodržel. Tak nevím ....      
auto.jpg.b9a6c37f6fe83a90ce97e460f0d49684.jpg
Tos dostal doživotí? Neřeš to a ber to jako hru. Když parkuju v zákazu tak buď to vyjde nebo ne.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

jasně, že nejde o život, ale dotovat městskou kasu tímto stylem taky úplně ne   
Obecně je ve městech málo parkovacích míst a moc aut. Někdy to prostě nevyjde ale klidně jdi vysvětlovat žes couval a byl tam strom.

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Nick06 napsal:

Obecně je ve městech málo parkovacích míst a moc aut. Někdy to prostě nevyjde ale klidně jdi vysvětlovat žes couval a byl tam strom.

Je to tak, ale mám podat vysvětlení,  tak prostě přemýšlím jestli když už platím musím držet hubu nebo nedržet s tím rizikem, že to bude dražší...

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, Nick06 napsal:

Anebo ještě lepší že měl v sobě deset škopků a to se pak ty značky dost blbě vidí 😂

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 8. 9. 2024 v 10:10, krakra napsal:

Ano máme, rozhodně máme hráče, co stojí za vyzkoušení. Ne nerozehrané, namistrované rádoby hvězdy.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Flipik napsal:

Je to tak, ale mám podat vysvětlení,  tak prostě přemýšlím jestli když už platím musím držet hubu nebo nedržet s tím rizikem, že to bude dražší...

Potom se prosím pochlub s tím, cos vymyslel za výmluvu, žes to neviděl. Rád se pobavím. Tyhle humoresky sbírám. A případně přesnou lokaci místa, takhle je to vytržené z kontextu a zkresluje to, děkuju.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Buď hodnej, uznej chybu a že to příště neuděláš...a odejdeš jen s domluvou 
Zaplatíš 200,- , řekneš že nikde není volné místo k parkování, oni řeknou že to je sice fakt ale na ohlášení musí přijet.

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Nick06 napsal:

Tos dostal doživotí? Neřeš to a ber to jako hru. Když parkuju v zákazu tak buď to vyjde nebo ne.

Je tam zákaz stání ne zastavení. Takže pokud je jen jedna fotka nemají nic. Pokud je fotek (důkazů) více tj. lze (z jejich strany) dokázat stání asi taháš za kratší konec lana

Odkaz ke komentáři

WEIDER, dement bol skôt ten čo sa snažil vtrepať dve parkovacie miesta medzi tie stĺpy, očividne nespĺňaju šírku ....... Mám menšie auto , ale dal by som to rovnako 😉 nič v zlom 

• Like 1
  • Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, WEIDER napsal:

Ani nie naštvalo ale zostal som udivený 🙂

IMG_20240912_175511.jpg

Ani se nedivím, lidi jsou prasata, přijedou si svojí starou bezcenou popelnící, nalepí to vedle tebe a to i když to postavíš na poloprázdný a nejvzdálenější místo na parkovišti a pak dveřma domlátí vše co je v dosahu(jsou tlustí a nemotorní, nebo maj nevychovany parchanty, nebo jsou prostě jen dementi) a to znám případy kdy ještě byli dotčení, jako aby ses neposral, se zas tolik nestalo né.A abych byl soudnej, byli doby kdy jsem jezdil starým bezceným křápem a na takové parkování jsem nadával.A teď, není jediný auto který mám nebo jsem kdy měl, co by nemělo od nějakýho dementa otisklé dveře na laku..Takže já to chápu i když tak neparkuji, protože se bojím že mi to někdo ojede klíčem..

• Like 1
  • Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, rado74 napsal:

WEIDER, dement bol skôt ten čo sa snažil vtrepať dve parkovacie miesta medzi tie stĺpy, očividne nespĺňaju šírku ....... Mám menšie auto , ale dal by som to rovnako 😉 nič v zlom 

Tak to stavil na istotu 🙂😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...