Maro Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září prosim te na dovolene si mas odpocinout, ne se šťourat v pouti obzvlast když vim, ze jsi toho odpocivani tuhle dovolenou moc neměl. nema smysl se zabyvat prkotinama. pristi rok se uz se snad timhle nebudu muset zabyvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 2 hodinami, safi napsal: Snad časem nebudeš mít také nějaké pohybové omezení. Každopádně člověk tvého formátu opravdu na hodinkovém fóru nemá co pohledávat. Lidé s pohybovým omezením fakt kriplové nejsou. A pravidla se mají dodržovat. A celý společnost půjde do háje, pokud začneme takové jednání tolerovat. Jsi fakt neuvěřitelný pitomec. Souhlas!! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 2 hodinami, Maro napsal: prosim te na dovolene si mas odpocinout, ne se šťourat v pouti obzvlast když vim, ze jsi toho odpocivani tuhle dovolenou moc neměl. nema smysl se zabyvat prkotinama. pristi rok se uz se snad timhle nebudu muset zabyvat V klidu, kdyby něco, tak pisni . Manzelcina mama se v pondeli vrací domů z rehabilitačního centra a ja delam bezbariérové upravy- koupelna, záchod, vstup do domku a sem si utíkám odpočinout ( lidove řečeno, jde mi to jak psovi pastva, no, spis bych rychleji naucil toho psa se past ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) Poslední k tématu, ať mají i jiní prostor si postěžovat Projel jsem úřední desku, tam jsem nenašel nic (https://praha19.cz/urad/uredni-deska/ ale treba se jenom spatne divam mozna to je nekde schované a ja jsem proste jenom debil...), jediná informace o uzávěrce je v pozvánce na akci v archivu: https://praha19.cz/kbelske-posviceni-sobota-21-zari/ Zato jsem ale zjistil, že pokud bych si chtěl pronajmout 65m2 obecního 2+1, nemusím být sociální případ, nebo třeba obecně potřebná profese jako hasič nebo učitel, ale že potrebuju mít trvale bydliště v Kbelich a dát obci co největší dar... tohle mi teda vyrazilo dech víc, než kolotoče. Upraveno 20. září uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) před 6 hodinami, safi napsal: Snad časem nebudeš mít také nějaké pohybové omezení. Každopádně člověk tvého formátu opravdu na hodinkovém fóru nemá co pohledávat. Lidé s pohybovým omezením fakt kriplové nejsou. A pravidla se mají dodržovat. A celý společnost půjde do háje, pokud začneme takové jednání tolerovat. Jsi fakt neuvěřitelný pitomec. Pitomce, napred si precti, kdo tu psal takove hovadiny jako "kriplplatz". Proto jsem zvolil slovnik, aby to zatahalo za oci i takove dementy, jako jsou lidi, co reaguji na me, misto na hulvatskeho Slovaka. Za dalsi, pravidla se maji dodrzovat, ale daleko vic me vytoci, kdyz me nekdo ohrozi tim, ze mi neda prednost, predjizdi proti me, aniz by mel misto a jine realne ohrozujici chovani. Stani na invalidech nikoho neohrozuje, ve zminenem pripadu dokonce ani nikoho neomezilo. V zivote se deje cloveku asi malo sracek, ze si sem jde na chronomag stezovat, ze videl potetovaneho pana zastavit na invalidech. Upraveno 20. září uživatelem ggrand 1 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) Právě mě nasralo, že jsem kouknul na video kde se dva “plochozemci” hádají s panem Remkem o kulatosti země a označují ho za lháře. Kdo chce sám sebe ztrestat tak: (pan Remek od cca 9. minuty) Upraveno 20. září uživatelem Z. Paul Edit: konkrétně mě nasrala ta neůcta a rétorika těch dvou dementů co si myslí, že je zeměKOULE plochá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Minimalne vim, od koho si nekupovat hodinky, protoze nema vnitrni integritu a neni tak duveryhodnym obchodnim partnerem. A jako maly kluk se snazi odvest pozornost. Hele ja jsem na foru take par krat napsal pekne blbosti a zcela po pravu jsem tu dostal ode vsech po hube. A to me parkrat vedlo k zamysleni, zdali jsem se neprojevil jako debil, coz v tu chvili ano. Tak treba se nad tim casem zamyslis a neco ti dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září @safi, myslím, že @ggrand to nedocvakne. Zrovna jsem si procházel jeho příspěvky tady, v žumpě, v čínomrdském fóru, a zcela vážně říkám: jsem nerad, že jsou takoví lidé mezi námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Je fakt, ze bych nemel startovat jak certik z krabicky. Taky delam dost blbosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Pojdme zmenit tema - predevcirem jsem byl na necely den ve Finsku. Helsinky. A hodne nemile me prekvapilo, jak mi tam blba GPS na mobilu. Dle mistnich i dle medii ruseni od Ruska. Sakra, jak jsme na te technice zavisli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Jen si tady podkurujte. Vite uplne kulove o me, co jsem si zazil, zvlast v kombinaci ja a ztp. Nemate ani sajnu a jeste si chrochtate nad sikanou ze strany majitele fora, ktery z pozice moci mi zmenil profilovou fotku jako pokus zesmesnit me. To jsou ti gentlemani, smekam. Hemzy o nejakem obchodnim partnerovi a integrite jsou uz jen tresnicka na dortu. Odkazal bych Safiho na sekci Hodnocení Prodejců/Kupujících, ale hodnoceni ggranda zmizelo. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 13 hodinami, safi napsal: Pojdme zmenit tema - predevcirem jsem byl na necely den ve Finsku. Helsinky. A hodne nemile me prekvapilo, jak mi tam blba GPS na mobilu. Dle mistnich i dle medii ruseni od Ruska. Sakra, jak jsme na te technice zavisli. To už ví i Hizballáh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září V 18. 9. 2024 v 14:54, Americkej napsal: To srovnání je mimo, Rolby si na zedničinu odložím vedle míchačky (pokud nezapomenu). Ale pokud jezdím X5-kou, tak "radit" mi, abych si obstaral ještě druhé "vhodnější" auto je prostě hnus. Zrovna v pátek do Prahy jedu. X5 a za ní 5 metrovej přívěs. Budu se s tím motat po Pankráci a Bráníku. Už teď se fakt netěším. Sorry, že se k tomu vracím, kdybys mne citoval, všiml bych si reakce dřív. To nebyla ode mne rada, ať si pořídíš druhé auto. Byla to reakce na pláč, "mám drahé auto, co když mi ho lidé poškrábou". Jestli se s autem bojíš mezi lidi, tak si ho postav do obýváku, a kup si lítačku. Rozhodně tvé drahé auto není permice na free style parkování. A je úplně jedno, jestli v tu chvíli bylo parkoviště vytížené nebo ne. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 1 hodinou, ggrand napsal: Jen si tady podkurujte. Vite uplne kulove o me, co jsem si zazil, zvlast v kombinaci ja a ztp. Nemate ani sajnu a jeste si chrochtate nad sikanou ze strany majitele fora, ktery z pozice moci mi zmenil profilovou fotku jako pokus zesmesnit me. To jsou ti gentlemani, smekam. Hemzy o nejakem obchodnim partnerovi a integrite jsou uz jen tresnicka na dortu. Odkazal bych Safiho na sekci Hodnocení Prodejců/Kupujících, ale hodnoceni ggranda zmizelo. Pokud moje reakce byla v nejakem ohledu nevhodna ke tvym realnym zivotnim zlusenostem se zdravotnim omezenim tak se omlouvam. Ale pak nechapu, proc zabirani tech mist bagatelizujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září @ggrand Ty určitě nechceš být tam, kde Tě šikanují. Utíkej, zachraň se. 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září (upraveno) On 9/19/2024 at 9:42 PM, shaggy said: Dneska potetovany cavo prifrcal na Defendery. Najblizsie miesto bol jediny volny kripelplatz, tak to tam pohodil. Pre istotu nechal nastartovane, zatial co vytahoval z atm. Ved na minutku on moze, nie? Mam na to podobny pohlad ako @ggrand , len nie az tak vyhraneny. NIE, NEschvalujem neopravnene parkovanie na invalidoch, na miestach pre rodiny ani na privatnych vyhradenych miestach. A casto ma to pekne nasiera. Ked mi pred nosom zaparkuje curak bez deti na rodinnom mieste, ked nam kazdu chvilu nejaky zakaznik vedlajsej cukrarne parkoval na firemnom mieste, za ktore sme si platili prenajom (na sukromnom pozemku). Ale v tomto pripade, ked cavo bol na dohlad od auta, ktore ostalo nastartovane, verim, ze keby v tu chvilu prisiel nejaky invalid, tak mu hned uhne. Takze taketo porusenie pravidiel ma vobec netrapi a som ochotny ho tolerovat. Ruku na srdce, keby to nebol potetovany cavo na Defenderi ale napr. nevyspata mamina s dvoma uvrieskanymi deckami v starej fabke, dostalo by sa to sem? Upraveno 21. září uživatelem bluman 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 5 minutami, bluman napsal: Mam na to podobny pohlad ako @ggrand , len nie az tak vyhraneny. NIE, NEschvalujem neopravnene parkovanie na invalidoch, na miestach pre rodiny ani na privatnych vyhradenych miestach. A casto ma to pekne nasiera. Ked mi pred nosom zaparkuje curak bez deti na rodinnom mieste, ked nam kazdu chvilu nejaky zakaznik vedlajsej cukrarne parkoval na firemnom mieste, za ktore sme si platili prenajom (na sukromnom pozemku). Ale v tomto pripade, ked cavo bol na dohlad od auta, ktore ostalo nastartovane, verim, ze keby v tu chvilu prisiel nejaky invalid, tak mu hned uhne. Takze taketo porusenie pravidiel ma vobec netrapi a som ochotny ho tolerovat. Ruku na srdce, keby to nebol potetovany cavo na Defenderi ale napr. nevyspata mamina s dvoma uvrieskanymi deckami v starej fabke, dostalo by sa to sem? Co jsi nebo nejsi ochoten tolerovat, to neni to, o co tu běží, to ti asi došlo? Slo o normalni poruseni stani na vyhrazenem stani pro osoby se sníženou moznosti pohybu ci orientace a formu, kterou to podal. Tva fabulace s maminkou je totez- poruseni to je. Vzdy jsem si myslel, ze jsou tady rozumní lidé, co se umi zamyslet, zformulovat odpoved, která dává hlavu a patu, ale jak je vidět, je tu dost deti, co neco sesmolej, aniž si to po sobe přečtou a hlavně u toho moc nemysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 9 minutes ago, kuncák7 said: Co jsi nebo nejsi ochoten tolerovat, to neni to, o co tu běží, to ti asi došlo? Praveze, podla mna, to je presne to "oc tu bezi". Tu predsa nie sme policia, sud ani kati. Na to mame kompetentne organy. My tu mozme akurat tak tliachat o tom, co komu vadi, co koho nasralo a co je kto ochotny alebo neochotny tolerovat. Alebo sa mylim? Samozrejme, ze porusil pravidla ten cavo a rovnako by ich porusila aj ta mamina (snad som niekde tvrdil opak?). Ja som len chcel povedat, ze mna TAKETO PORUSENIE pravidiel nerozculuje a nevadi mi. A v klidku, kolego . Mna uprimne zaujimaju Tvoje nazory ako odbornika od fachu na tuto dopravnu problematiku, co sa tu v poslednom case tak rozobera (a nie len o vyhrazenem stani pro osoby se snizenou moznosti pohybu ci orientace). Nemusime sa vo vsetkom zhodnut, ale snad nam diskusia pomoze pochopit ci respektovat pohlad na vec z inej strany. Hmm, a vies co ale mna serie viac? Neopravnene uzivanie vyhrazenych stani pro osoby se snizenou moznosti pohybu ci orientace drzitelmi parkovacich preukazov ZTP. A teraz nemyslim neopravneneho v zmysle pravidiel, ale v zmysle moralky. Takych, co si vybavia ZTP u lekara len kvoli parkovaniu. Ale aj nie vsetky diagnozy ZTP realne maju potrebu vacsieho priestoru na parkovanie (alebo sa to v praxi nejako rozlisuje?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září (upraveno) Před hodinou, bluman napsal: Praveze, podla mna, to je presne to "oc tu bezi". Tu predsa nie sme policia, sud ani kati. Na to mame kompetentne organy. My tu mozme akurat tak tliachat o tom, co komu vadi, co koho nasralo a co je kto ochotny alebo neochotny tolerovat. Alebo sa mylim? Samozrejme, ze porusil pravidla ten cavo a rovnako by ich porusila aj ta mamina (snad som niekde tvrdil opak?). Ja som len chcel povedat, ze mna TAKETO PORUSENIE pravidiel nerozculuje a nevadi mi. A v klidku, kolego . Mna uprimne zaujimaju Tvoje nazory ako odbornika od fachu na tuto dopravnu problematiku, co sa tu v poslednom case tak rozobera (a nie len o vyhrazenem stani pro osoby se snizenou moznosti pohybu ci orientace). Nemusime sa vo vsetkom zhodnut, ale snad nam diskusia pomoze pochopit ci respektovat pohlad na vec z inej strany. Hmm, a vies co ale mna serie viac? Neopravnene uzivanie vyhrazenych stani pro osoby se snizenou moznosti pohybu ci orientace drzitelmi parkovacich preukazov ZTP. A teraz nemyslim neopravneneho v zmysle pravidiel, ale v zmysle moralky. Takych, co si vybavia ZTP u lekara len kvoli parkovaniu. Ale aj nie vsetky diagnozy ZTP realne maju potrebu vacsieho priestoru na parkovanie (alebo sa to v praxi nejako rozlisuje?). Rozlisuje se to- jak podle nazvu i můžeš soudit- se sníženou moznosti pohybu a orientace, vysvetlim- napr drzitel průkazu ZTP/P je na 99% pro zadosti o vyhrazené místo uspokojen.pouze v případě, že se jedná o neslysiciho je výjimka a do tohoto " hodnoceni" se nevejde a ma tudiz vetsinou smůlu a nedostane nic. Vozickar ZTP/P muze mit místo až 18,5m ( v Praze realne nedostane vic nez 15,5m, kvůli voziku- osobne i řeším, zda se auto naklada zezadu ci z boku ) a klasické vyhrazené místo pro tato oprávnění mas 12,5 m proti klasickým 11m. Upraveno 21. září uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září @kuncák7 diky . Ja som myslel skor ten parkovaci preukaz, co opravnuje parkovat na "verejnych" miestach vyhradenych pre invalidov. Tam sa to rozlisuje rovnako ako pri tom pridelovani miest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se