tommasini Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 2 minutami, Conrad napsal: Nějak tě nechápu, nejde o to, že by ji něco udělali, nebo že by nebyli v právu, je fakt , že ona se zachovala jako kráva, šlo mi o to konstatování že šlo o důchodkyni Aha. Tak to má podle mě jednoduché vysvětlení. Prostě měl po sobě dvakrát negativní zkušenost se starší ženskou. Kdyby to byli nějaký mladý smradi, tak by to taky napsal. 2
Radek124 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Pánové, raději si užívejme věku kdy jsme pro rozdováděnou omladinu zaprdění fotři, pro frustrované starobní důchodce neuctiví cucáci - a že nám i přes trest v podobě daní odváděných na podporu obou skupin zbývá pár drobných na hodinky. A nezapomínejme že i mezi "důchodci" jsou stále pracující (tak jako kolega @Conrad), které zjednodušené předjímání toho co je člen které množiny zač zaslouženě uráží.
FantasticFabio Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Já bych si ty “ důchodkyně “ do úst moc nebral …… obzvlášť ty s hůlkou….. jednou jsem viděl co dokážou …… a to ještě nebyl sabat …. …… i bábiš by mohl vyprávět ….. co umí taková hůl ….. kór ta francóziš …. 3
farkyostrava Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září (upraveno) ja myslim že Conrad spis reagoval na mne .. a jestli že jako mladej jim nic rikat nemuzu ? no .. na hrubej pytel ani peříčkem ucho neutrhnes u nas v Ostrave by si to tohle duchodci na matku, nedej bože prvorodičku, s kocarkem dovolili asi jenom jednou ... bo rozzuřenou ostravskou mamu potkas jenom jednou a tím pádem i naposled ! Upraveno 26. září uživatelem farkyostrava
farkyostrava Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září (upraveno) před 2 hodinami, Conrad napsal: Také už jsem viděl pár frajerů ,po bradě mléko na prdeli skořápku a moře jim bylo po kolena. A to už ani nezmiňuji Třeboňskou partičku, tam by jsi dopadl hůře. možná ale oslavil jsem nedávno 130 ... kilo a strašit mužeš max v politické kampani ty troubo... mam v sobe litrik rumu tak polehoucku jo Upraveno 26. září uživatelem farkyostrava
nickolas Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září @farkyostrava vole uber nebo ti rozhodim sandal!
farkyostrava Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 2 minutami, nickolas napsal: @farkyostrava vole uber nebo ti rozhodim sandal! jako promin ale me se to moře po kolena dotklo a to nemluvim o tom že jako mlady se už nazvat nemohu a o to víc mě to skoro smrtelně! urazilo 1
nickolas Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 6 minutami, farkyostrava napsal: jako promin ale me se to moře po kolena dotklo a to nemluvim o tom že jako mlady se už nazvat nemohu a o to víc mě to skoro smrtelně! urazilo Abych tě chtěl urazit, musel bych mít stejně rumu a rychlé nohy. Jsem si skoro jistý, že obě podmínky najednou nedokážu splnit
FantasticFabio Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 8 hodinami, farkyostrava napsal: možná ale oslavil jsem nedávno 130 ... kilo a strašit mužeš max v politické kampani ty troubo... mam v sobe litrik rumu tak polehoucku jo Jeto možný ???? Tys ten slavnej Rum-burak ??
FantasticFabio Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 7 hodinami, nickolas napsal: Tak na zdraví! On po tobě Roomem tak ty po něm Scotem ….. asejdetese někde mezi Made in Japan a Swiss Made…… jakááá to nááádhera …….
farkyostrava Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Jeto možný ???? Tys ten slavnej Rum-burak ?? to je bracha ja jsem Rum-buran 1
DavidLC Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Učím dceru řídit, z autoškoly co si budem, na autě Zetko a stejně za 15 minut jedno úplně zbytečný vytroubení (cca 2 sekundy nabrala navíc při odbočení) a druhý předjetí když jsme byli v odbočováku, auto proti a dávala přednost a ano mohla jet, ale kdyby se rozjela při tom co nás předjížděl, má nás v boku. Neděle dopoledne, kam kdo kurva spěchá jako magor.... všichni mistři se rodí jako Fittipaldi...
FantasticFabio Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září před 1 hodinou, DavidLC napsal: Učím dceru řídit, z autoškoly co si budem, na autě Zetko a stejně za 15 minut jedno úplně zbytečný vytroubení (cca 2 sekundy nabrala navíc při odbočení) a druhý předjetí když jsme byli v odbočováku, auto proti a dávala přednost a ano mohla jet, ale kdyby se rozjela při tom co nás předjížděl, má nás v boku. Neděle dopoledne, kam kdo kurva spěchá jako magor.... všichni mistři se rodí jako Fittipaldi... bohužel je to tak, ostatní zapomněli že byli taky v autoškole !!! Když už jim ani Z nestačí , tak jsou to magoři! 1
Irwinek Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září před 12 minutami, FantasticFabio napsal: bohužel je to tak, ostatní zapomněli že byli taky v autoškole !!! Když už jim ani Z nestačí , tak jsou to magoři! Problém je, že to Z prý nejde sundat, takže s ním leckterý Fitipaldi bude jezdit, dokud mu to stk celý nezruší Nedávno jsem tedy poprvé v životě na autoškolu troubil - ne že bych na to byl pyšnej , ale v 6 ráno na Vinohradský fakt nebyl čas na to, abych učitelku vytáhl z auta a proškolil jí - i s žákyní totiž v zrcátkách řešily ksichty přes 2 zelený!
kloubik Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) Nepsal bych to sem ale kdyz uz jste nakousli to tema... dneska jsem si od plic zanadaval v Praze. Na kazdej krizovatce se na zelenou lidi rozjizdi zpusobem....pockam az se rozjede auto prede mnou, necham ho odjet aspon 5 metru, pak se zacnu rozjizdet.... Na kazde krizovatce kde jsem stal jsem se zacal pomalinko rozjizdet na zelenou a na kazde jsem musel uplne zastavit protoze prede mnou auto porad stoji. Pres kazdou krizovatku by stihlo projet tak 5x vic aut kdyby se ty ridici umeli rozjet trochu plynule soucasne s autem pred nimi a nenechavali 10 metru rozestup. Normalne uz nenadavam, netroubim, poustim....ani dneska jsem na nikoho netroubil a nechal vsechny v klidu, ale co se deje posledni dobou to je neco. Zavrsil to pred chvili klasicky okruh pred Lochkovskym tunelem, v prostrednim pruhu auta 70! km v hodine az nahoru k vyjezdu z tunelu, pravej pruh prazdnej. To proste nepochopis.... Upraveno 28. září uživatelem kloubik 1
DavidLC Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Před hodinou, Irwinek napsal: Problém je, že to Z prý nejde sundat, takže s ním leckterý Fitipaldi bude jezdit, dokud mu to stk celý nezruší Nedávno jsem tedy poprvé v životě na autoškolu troubil - ne že bych na to byl pyšnej , ale v 6 ráno na Vinohradský fakt nebyl čas na to, abych učitelku vytáhl z auta a proškolil jí - i s žákyní totiž v zrcátkách řešily ksichty přes 2 zelený! Tak proč by nešlo.... já to mám na magnet . No troubit na autoškolu jsem viděl maníka, jen pro to, že se žák rozjížděl pomalu a na druhý pokus, za mě trochu xxxxxxx. To co píšeš je asi jinak, nevím, za mlada jsem to viděl jinak než zastara a i muži mají své dny. Jen je jich potřeba mít méně...
STRKKT Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září před 3 hodinami, DavidLC napsal: Neděle dopoledne, kam kdo kurva spěchá jako magor... No, v neděli dopoledne je fakt špatné, když se farář zdrží na mši... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se