Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

“Nastvalo” je mozna silny slovo, ale rozhodne nepotesilo. Balicek od zdejsiho kolegy sel Zasilkovnou tyden. Dorazil dnes rano, kdyz uz jsem byl na ceste na letiste. 
A to bylo taky povedeny, na vlak do Phy nas mela rano odvezt svagrova. Kdyz dorazila, tak jsme zjistili, ze vlaky maji hodinu sekeru a zpozdeni spis graduje. Tak jsem ji musel ukecat, aby nas na letiste odvezla. Jeste ze mela volno. Nakonec u CD to neprekvapi, ta Zasilkovna zamrzela. 

Odesláno

Předevčírem: na 7.00 jedu z Třeboně na odběry krve a další testy do Prahy do Budečské ul. Zaparkovat nemožné, až v Lužické jedno místo...Ve všech okolních ulicích zákaz zastavení 25.10. blokový úklid. Zaparkuji, stáhnu aplikaci na parkování, platím. V 9.00 se vracím k autu, policista fotí parkovaná auta. Jdu k němu, povídám: poprvé parkuji s aplikací- je mé auto v pořádku?- není! V této ulici je úklid 22.10.😊 700Kč😊

Odesláno
V 23. 10. 2025 v 13:27, kuncák7 napsal:

Tak už týden jsem zase jako Bedřich Smetana, neslyším. V úterý na ušním peklo ( nejhorší byla překvapivě prohlídka nosu, můj kdysi zlomenej nosík, narovnávanej ručně v nemocnici v Jeseníku, nemá moc rád cokoliv uvnitř ) a diagnoza- zánět v obou uších. Bohužel netuším jakej, paní doktorka při vyšetření a výplachu šeptala a já na ni neviděl, takže jsem to neodezrel. Kontrola za týden, nějaká antb vodička v uchu ( vypadám jako kdybych si tam nalil inkoust ) a nosní kapky ( ale aplikovat do uší ). Manželka si dělá srandu, že ji neslyším schválně a v práci je debata po telefonu docela sranda. No, snad bude líp.

Určitě bude líp, buď rád, že nemáš tinnitus- ten tam vydrží. 

Odesláno

Že jsem nedal přednost v křižovatce a to poté co jsem se podíval na značku a bylo mi jasné že ji mám. Kámoš na mě co blbneš, auto proti zastavilo (za což mu děkuji a v duchu se omlouvám) já projel a říkám "co by, mám přednost" ještě jsem se hádal, podívám se zpátky a neee..... děsný...😫😫🙄 

• Like 1
Odesláno

Nikdy v životě jsem nic neztratil, peněženku, mobil, klíče, prostě nic. A dneska mezi saunou a pozdním obědem jsem přišel o peněženku. Mám podezření na pána kterej seděl vedle na obědě, v restauraci ale nebyl manažer kvůli kamerovým záznamům, takže se mi ozvou později . Zablokovat doklady karty... představa toho obíhání je děsivá 🙄

• Dát hlas 1
Odesláno
před 17 hodinami, DavidLC napsal:

Že jsem nedal přednost v křižovatce a to poté co jsem se podíval na značku a bylo mi jasné že ji mám. Kámoš na mě co blbneš, auto proti zastavilo (za což mu děkuji a v duchu se omlouvám) já projel a říkám "co by, mám přednost" ještě jsem se hádal, podívám se zpátky a neee..... děsný...😫😫🙄 

holt u tebe ten anděl strážnej byl dřív na šichtě …..

• Díky 1
Odesláno
před 17 hodinami, DavidLC napsal:

Já zase zjistil, že čím jsem starší, tím víc se musím kontrolovat abych nejezdil po paměti.

• Dát hlas 2
Odesláno
před 32 minutami, Prochy68 napsal:

Já zase zjistil, že čím jsem starší, tím víc se musím kontrolovat abych nejezdil po paměti.

Jj, jedu a najednou nevím jestli svitila zelená  a co se dělo posledních 20 km......🫣 u sebe vidím že s věkem prostě kognitivní schopnosti ubívají.... jde o to s tím začít pracovat a začít se přizpůsobovat. Holt řídím, míň žvanit, poslouchat radio/atd. a víc se soustředit.....🤔 Doby kdy jsem držel v jedné ruce telefon, v druhé jídlo a řídil kolenem jsou pryč 😀

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, DavidLC napsal:

Jj, jedu a najednou nevím jestli svitila zelená  a co se dělo posledních 20 km......🫣 u sebe vidím že s věkem prostě kognitivní schopnosti ubívají.... jde o to s tím začít pracovat a začít se přizpůsobovat. Holt řídím, míň žvanit, poslouchat radio/atd. a víc se soustředit.....🤔 Doby kdy jsem držel v jedné ruce telefon, v druhé jídlo a řídil kolenem jsou pryč 😀

- Pán vodič, prečo nepoužívate blinkre?

- A ako? Nevidíte, že obedujem?

• Haha 2
Odesláno
před 12 minutami, McStinger napsal:

- Pán vodič, prečo nepoužívate blinkre?

- A ako? Nevidíte, že obedujem?

Na pohodu .... 

Obdzavolantemnadlnici.thumb.jpg.c4383ac9bac0db420dc689eb9db7dee6.jpg

Odesláno

Viem a chápem, že to má svojich zástancov... Ale ostravákom už myslím docela tečú nervy kvôli uzávierkam, do toho ešte hodili vidle Eurovia s okamžitou opravou diaľnice a Frýdlantské mosty s uzatvorením 28. října. O výpadku semafórov na Vodárne ani nemusím hovoriť. A dnes maratón. Tak twl, z centra sa nejde dostať aj bez toho a ešte pridali. A bolo úplne jedno, že je sobota. Skutočne si to mohli odpustiť, oznámiť, že nechcú nasierať už tak nasraných obyteľov. Ale nie, však je strašne ekologické, že namiesto 6km som musel najet 25. A potom ešte nazad

Odesláno

Naštvalo ? Né , spíš rozladilo ! Zítra ráno přehodit čas….. naštěstí mám jen dvoje v běhu …. Jedny bez hackingu a druhý jsou true gmt ….. takže nastavení - soustředění minutovky na index a vteřinovky na 12 mě až tak neničí ! Jistě víte o čem je řeč …. Na těch LSpiritZuluTimech je to dost vopruz….  Trvalo mi to snad sto let …. U jiných strojků až takový problém nemám….

IMG_3155.jpeg

IMG_3154.jpeg

Odesláno

Je to jen špatný úhel pohledu na datové okýnko a nebo špatně nasazená hodinová ručka? To druhé bylo fakt k naštvání, na rozdíl od (aspoň dočasného) návratu od "východoevropského" ke správnému časovému pásmu. 

Odesláno
V 25. 10. 2025 v 11:05, Prochy68 napsal:

Tesat do kamene. Mám to stejně

Odesláno
před 3 hodinami, Gustaf napsal:

...a přitom stačilo jen pohnout o jeden cvak hodinovou ručičkou 😆 je to to nejjednodušší, co může být 🤟😉😆

No když máš i GMT ručku tak to nestačí, páč ti pak nesedí druhé časové pásmo. Ale když máš jenom jumping hour (jako Citizen Chronomaster, Grand Seiko s 8J/9F85 nebo Omegy s dobrým strojkem apod.) tak to jo.

před 2 hodinami, Radek124 napsal:

Je to jen špatný úhel pohledu na datové okýnko a nebo špatně nasazená hodinová ručka? To druhé bylo fakt k naštvání, na rozdíl od (aspoň dočasného) návratu od "východoevropského" ke správnému časovému pásmu. 

Když je jumping hour tak se to při manuálním posunu ne vždy úplně slícuje (neskáče to přesně po hodinách, ale je tam nějaká vůle, zuby na kolečkách nemusí už být tip-top), ale většinou se mi to pak samo srovná, anebo lze i hned ručně doladit. Ale asi bacha na to, nejspíš to při nešikovném posunu někam o "půlhodinu" lze mechanicky dodrbat, když se to sekne někde mezi. Ostatně podobně jak s datumem.

Odesláno
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

...a přitom stačilo jen pohnout o jeden cvak hodinovou ručičkou 😆 je to to nejjednodušší, co může být 🤟😉😆

Taky jsem to udělal!!! Ta fotka je jen demonstrace toho co bych mohl ztratit😁✌️🤪😀👍😂🥳

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...