Lobber Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) Tady To: Mikymik Proto se ptám, jestli to na moji velikost nebude malé .... Samozřejmě, když ano, kouknu po jiném .... Nepíšu že ho striktně chci .... Asi jsem to špatně napsal .... Vypadá Conan hezky .... Okouknu až budu doma specifikace .... Holt je blbá doba - nikde mi nechtěj dat prostor k vyzkoušení .... A takto přes net jako laik neumím pořádně zhodnotit jinak díky kluci za zajímavé alternativy Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Cannyona jsem kupoval cca pred rokem. Velikost jsem resil podle tabulek a s lidmi na bike-foru. Nakonec jsem se trefil, ale treba predstavec jsem daval o 3 cm delsi. Good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 12:33, potapec napsal: Slabá baterka? Přesně tak Ve vysílači na drátech, u nové věci mě to prostě vůbec nenapadlo, už to maká. Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Po těch "pár" dnech žraní a pochlastáváni docela prdel. Jsem ke konci funěl jak parní stroj... Nic proti trenažeru, ale na něm se tak krásně nezasviníš... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Něco málo z dneškaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ad trenažery. Druhá volba v nejvyšší lize je potom Wahoo Kicker. Výkon podobný jako tacx, jiný design který má za mě několik výhod, ale jinak cekivě to je otázka preferencí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 40 minutami, Jiřina napsal: Něco málo z dneška Sent from my iPhone using Tapatalk jeee moje rodne mesto Kromeriz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 jeee moje rodne mesto Kromeriz Si si. Jedna ze zastávek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Já kolo mrdam teď anjdundhlastat, ale sorry sem na kaší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 3 minutami, Gustaf napsal: Já kolo mrdam teď anjdundhlastat, ale sorry sem na kaší... Ciwe ty seš buď nemocnej nebo ti ukradli kolo, koukám na Strava poslední švih před měsícem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Viwe sem sem.stehoval a když už sem mohl, tak covid u dcer, karanténa...no a dneska testy a konečné všichni negativní... takže vánoce začínají. No a kolo až pak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 7 hodinami, Mira188 napsal: Po těch "pár" dnech žraní a pochlastáváni docela prdel. Jsem ke konci funěl jak parní stroj... Nic proti trenažeru, ale na něm se tak krásně nezasviníš... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Fantastický kolo tohle... ještě, že je nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 19 minutami, Gustaf napsal: Já kolo mrdam teď anjdundhlastat, ale sorry sem na kaší... No jde vidět, že dneska už máš našlapáno dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 12 hodinami, Jiřina napsal: Něco málo z dneška Sent from my iPhone using Tapatalk Tahle svítilna vypadá fakt docela divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tahle svítilna vypadá fakt docela divně...Kterou z tech dvou mas na mysli? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 1 minutou, Jiřina napsal: Kterou z tech dvou mas na mysli? Sent from my iPhone using Tapatalk Tu hned pod sedlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tu hned pod sedlem No jo no. Vec osobniho vkusu a preference. Puvodne jsem dozadu nechtel velke svetlo a tady to funguje paradne. Ale pak vyzkousis radar a je hotovo no Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 55 minutami, Jiřina napsal: Ale pak vyzkousis radar a je hotovo no  To je ten od Garminu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 To je ten od Garminu?Ano. To spodniSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se