david28 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Tak prihodim aj ja svojho ragley, slusne HT endurko k max spokojnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 konečně jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 (upraveno) Už se těším až to bílé sleze a bude se dát jet pořádně nahoru na kopec. I tak dneska projížďka skvělá, s takovýma panoramatama po cestě prostě nádhera. Upraveno 24. dubna 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Tak v Olomouci padají kroupy a vypadá to na konec světa ... já to ale stihl v prachu cest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 22 hodinami, david28 napsal: Tak prihodim aj ja svojho ragley, slusne HT endurko k max spokojnosti Moc pekny, taky sem koukal na toho Blue Piga od Ragley, ale 160mm vidle uz mi prisla moc, na to moje sourani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Před hodinou, Micey napsal: Moc pekny, taky sem koukal na toho Blue Piga od Ragley, ale 160mm vidle uz mi prisla moc, na to moje sourani. Tak blue pig je rovnaka geo akto toto mmmbop myslim akurat chromolibden a velka legenda v segmente HT. Ak je to moc polozene na krku skus pozret od nich model marley - to je uplne super trail HT nieco ako od nasich ctm zephyr exper/pro tiez mozem len odporucit. Len dostupnost je teraz dost velky problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Jo Marley vlastne, taky sem na nej koukal. No, vyresil sem to tim Stifem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Samy krasny kola tady ted HT je nejvetsi prdel na jezdeni. Tak jeste dva kousky z domaci zahradky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Jojo, pěkně so tady ocelí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tudor plánuje v rámci podpory značky vstoupit jako partner do profesionální cyklistiky ! INFO ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Vidim ze RS pike tu idu vo velkom … ako ste spokojny chalani ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Ja velmi. Ale mam to zkresleny, furt se mi zda o strasny Manitou R7 kdysi na XC, a pak o Rhytm Foxu 34 bez tokenu na trail fullu, coz bylo tez neco hroznyho.. takze najednou ta Pike Ultimate, to je nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tu R7 od Manitou jsem taky měl na hardtailu, citlivost nic moc. Teď pár let starý Pike s Debonair upgrade žehlí jedna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tudor plánuje v rámci podpory značky vstoupit jako partner do profesionální cyklistiky ! INFO ZDE Tady je ještě ofiko promo video s Cancellarou:https://www.instagram.com/reel/Cc0gJ1lj9Qr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=83dedf6f-1645-409c-8aff-9462a003d8e9Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 15 hodinami, david28 napsal: Vidim ze RS pike tu idu vo velkom … ako ste spokojny chalani ? Já mám úplně "základní" Pike, ale jsem max. spokojený. Pokud nepotřebuješ řešit Low/High compression, tak si myslím, že i stačí. Teď jsem i řešil in-house malý servis a šlo to v pohodě, řekl bych, že i funguje o fous líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Hodím sem pár obrázku z velikonočního Chorvatska. Je to tam skutečně gravelový ráj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Nádhera. Já už mám jízdenky nakoupený,za měsíc vyrážím. Snad už tedy tou dobou bez sněhu kde ste jezdili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 26 minutami, kral083 napsal: Nádhera. Já už mám jízdenky nakoupený,za měsíc vyrážím. Snad už tedy tou dobou bez sněhu kde ste jezdili? Tentokrát jsme byli ve vesnici Sveti Juraj kousek pod Senjem. Moc hezké cesty, akorát na začátku vždycky chorvatská klasika - “stojka” do cca 700 metrů. Nejhezčím cílem byla chata Dom Zavižan v necelých 1600 metrech. Bylo to 32 km velmi příjemného stoupání, doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Hele bajkeri, je tu někdo, kdo může splašit lupeny do Nového Města na bajky? Než je koupím teda, tak zkouším sílu chronomagu...dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Hele bajkeri, je tu někdo, kdo může splašit lupeny do Nového Města na bajky? Než je koupím teda, tak zkouším sílu chronomagu...dikesAhoj - koukni na cyklobazar.cz do sekce Akce-závody, občas se tam nějaké mihnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se