Gustaf Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Parádní rakouské pojezdeni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Jezdí tady někdo Scott Spark nebo Genius ve verzi s tlumičem v rámu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Jezdí tady někdo Scott Spark nebo Genius ve verzi s tlumičem v rámu?Soused ma Spark, zatim si nestezoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 12 hodinami, Duke650 napsal: Jezdí tady někdo Scott Spark nebo Genius ve verzi s tlumičem v rámu? Bajk fajnový a značka Scott se inovací nebojí, což se mi líbí. Na druhou stranu i přes to že píšou jak je údržba jednoduchá, tak by mě zajímalo jak moc jednoduché je ten tlumič vyndat na servis, ona ta realita bývá kolikrát trochu jiná a tady toho prostoru opravdu moc není....Ale jo, kolo je to krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Tak jsem asi jedinej, komu se to nelíbí.... nám rád, když je tlumič vidět. Takle to vypadá jak ebajk...no a o údržbě si taky myslím, že to nebude zas tak easy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 35 minutami, redd napsal: Soused ma Spark, zatim si nestezoval Soused si nikdy nebude stěžovat na sloníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 16 hodinami, African napsal: Wow, pecka, zdá se že tam panuje docela normální počasí oproti našemu....za týden tam budu jak na koni Byli jsme tam minulý týden. Přes strašnou předpověď to celkem vyšlo, ale v sobotu jsem byl rád, že už mizíme. Když jsme přijeli domů, byly kola jako z vapky. Tak ať vám to počasí vyjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Tak jsem asi jedinej, komu se to nelíbí.... nám rád, když je tlumič vidět. Takle to vypadá jak ebajk...no a o údržbě si taky myslím, že to nebude zas tak easy.Mne sa to nepaci tiez, ale to nebola otazka, a je to vec vkusu. Otazka je ci natom bude Nino aj nadalej vyhravat ak ho bude jazdit. Ak ano tak to bude asi OK. Len ci Nino nejazdi len HT?Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Ninovi je to IMHO u zadku....on se v tom nehrabe a jezdi na tom, co mu dají.... ostatně jako všichni profi jezdci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Viděl jsem video, kde demontáž tlumiče trvala cca 7 minut Mám cukání, zda model 2022 s GX AXS nebo postavit na rámové sadě předchozího modelu... nebo opět OIZ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 (upraveno) Me se ten novy Spark libi, tlumic hezky schovany pred bahnem. Vyndani tlumice bych neresil, ale spis kde ho budou umet oservisovat a jestli na nej budou mit dily skladem ...ten Fox Nude asi bude trochu atypicky. Upraveno 8. srpna 2023 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 1 hodinou, Duke650 napsal: Viděl jsem video, kde demontáž tlumiče trvala cca 7 minut Mám cukání, zda model 2022 s GX AXS nebo postavit na rámové sadě předchozího modelu... nebo opět OIZ ... Vem Sparka.... Oiz je nejhnusnější kolo na světě...to neber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Presne. Gusta ma pravdu Mate taky cas na jezdeni,kdyz furt neco vybirate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Ale tak já bych i jezdil....no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Njn, to sou porad cekacky na novy biky a pak nemas na cem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Pořád po 5 letech.... Ale už míří aspoň k prodejci....to je pozitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 To máš z toho Dejve, že máš jen jedno kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 4 minutami, kral083 napsal: To máš z toho Dejve, že máš jen jedno kolo Já bych víc kol neužil. Jsem rád, že se dostanu aspoň na to jedno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 OIZ hnusný? Jednoho jsem měl a já blbec jsem to prodal Ten Spark je lákavý, pro tento design mám slabost už od doby, kdy jsem slintal nad Boldem … to ještě nepatřil pod Scotta. Moje kolo postavené na rámu Genius 900SL (model 2013, stavba 2018) je přece jen už v seniorském věku a právě stavba na nové rámové sadě je cesta, kterou bych šel nejraději. Vyhnul bych se tomu dvoukomorovému tlumiči, třem páčkám u levé ruky, navíc nejsem fanda jednodílného cockpitu … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 před 10 hodinami, Duke650 napsal: OIZ hnusný? Jednoho jsem měl a já blbec jsem to prodal Ten Spark je lákavý, pro tento design mám slabost už od doby, kdy jsem slintal nad Boldem … to ještě nepatřil pod Scotta. Moje kolo postavené na rámu Genius 900SL (model 2013, stavba 2018) je přece jen už v seniorském věku a právě stavba na nové rámové sadě je cesta, kterou bych šel nejraději. Vyhnul bych se tomu dvoukomorovému tlumiči, třem páčkám u levé ruky, navíc nejsem fanda jednodílného cockpitu … Já blbec ho taky prodal....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se