Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 12 hodinami, Duke650 napsal:

Jezdí tady někdo Scott Spark nebo Genius ve verzi s tlumičem v rámu?

Bajk fajnový a značka Scott se inovací nebojí, což se mi líbí. Na druhou stranu i přes to že píšou jak je údržba jednoduchá, tak by mě zajímalo jak moc jednoduché je ten tlumič vyndat na servis, ona ta realita bývá kolikrát trochu jiná a tady toho prostoru opravdu moc není....Ale jo, kolo je to krásný 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, African napsal:

Wow, pecka, zdá se že tam panuje docela normální počasí oproti našemu....za týden tam budu jak na koni :punk:

Byli jsme tam minulý týden. Přes strašnou předpověď to celkem vyšlo, ale v sobotu jsem byl rád, že už mizíme. Když jsme přijeli domů, byly kola jako z vapky. :default_smile: Tak ať vám to počasí vyjde!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem asi jedinej, komu se to nelíbí.... nám rád, když je tlumič vidět. Takle to vypadá jak ebajk...no a o údržbě si taky myslím, že to nebude zas tak easy.

Mne sa to nepaci tiez, ale to nebola otazka, a je to vec vkusu. Otazka je ci natom bude Nino aj nadalej vyhravat ak ho bude jazdit. Ak ano tak to bude asi OK. Len ci Nino nejazdi len HT?

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Me se ten novy Spark libi, tlumic hezky schovany pred bahnem. Vyndani tlumice bych neresil, ale spis kde ho budou umet oservisovat a jestli na nej budou mit dily skladem ...ten Fox Nude asi bude trochu atypicky. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Duke650 napsal:

Viděl jsem video, kde demontáž tlumiče trvala cca 7 minut

Mám cukání, zda model 2022 s GX AXS nebo postavit na rámové sadě předchozího modelu... nebo opět OIZ ...

Výstřižek.JPG

Vem Sparka.... Oiz je nejhnusnější kolo na světě...to neber 

Odkaz ke komentáři

OIZ hnusný? Jednoho jsem měl a já blbec jsem to prodal 😞
Ten Spark je lákavý, pro tento design mám slabost už od doby, kdy jsem slintal nad Boldem … to ještě nepatřil pod Scotta.

Moje kolo postavené na rámu Genius 900SL (model 2013, stavba 2018) je přece jen už v seniorském věku a právě stavba na nové rámové sadě je cesta, kterou bych šel nejraději. Vyhnul bych se tomu dvoukomorovému tlumiči, třem páčkám u levé ruky, navíc nejsem fanda jednodílného cockpitu … 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Duke650 napsal:

OIZ hnusný? Jednoho jsem měl a já blbec jsem to prodal 😞
Ten Spark je lákavý, pro tento design mám slabost už od doby, kdy jsem slintal nad Boldem … to ještě nepatřil pod Scotta.

Moje kolo postavené na rámu Genius 900SL (model 2013, stavba 2018) je přece jen už v seniorském věku a právě stavba na nové rámové sadě je cesta, kterou bych šel nejraději. Vyhnul bych se tomu dvoukomorovému tlumiči, třem páčkám u levé ruky, navíc nejsem fanda jednodílného cockpitu … 

Já blbec ho taky prodal....:D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...