kral083 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Mohl to být krásný půl den v sedle, kdybych se na konci nepodíval na internet. Sakra! Bartošku sis ještě neměl brát Pozdravuj tam nahoře.
JanKuc Odesláno středa v 11:42 Nahlásit Odesláno středa v 11:42 před 1 hodinou, Maro napsal: Dneska dorazil balicek... Parada, presne tuhle znacku bicyklu jsem si vzdycky pral! Ale pindy stranou, nahodou jsem objevil ze skodovka vyrabi aj kola.
filo-boxer Odesláno středa v 12:04 Nahlásit Odesláno středa v 12:04 před 1 hodinou, Maro napsal: Dneska dorazil balicek... Super. Co to je? Já se podobného balíčku dočkám snad v pátek.
odjinud Odesláno středa v 12:40 Nahlásit Odesláno středa v 12:40 (upraveno) Zajímavej článek o amatérské soutěžní silniční cyklistice za socíků: V roce 1969 si po dvanácti pivech na kole dojel střemhlav pro embéčko https://medium.seznam.cz/clanek/pisalek-00-v-roce-1969-si-po-dvanacti-pivech-na-kole-dojel-stremhlav-pro-embecko-147471# Známej, co tehdy amatérsky soutěžil mi to taky říkal. Upraveno středa v 12:41 uživatelem odjinud 1
Maro Odesláno středa v 14:59 Nahlásit Odesláno středa v 14:59 (upraveno) Chtěl jsem tu dát až nějakou hezkou fotku, protože domácí světlo tomu nesvědčí, ale jelikož jsem na to teď nahodil mtb SPDcka (silniční tretry jsem zatím nekoupil ), tak už je to asi jedno a raději ani fotit venku na slunicku nebudu, protože hned jak tak bych to pověsil na internet, tak pravděpodobně vybuchne Etna a Ernesto spáchá sepuku špagetou. Takže bohužel tento rychlocvak bude asi zatím nejlepší fotka na nějakou dobu @JanKuc jo já taky bohužel tohle uz je model bez podpisu:-( Upraveno středa v 15:01 uživatelem Maro 1
Gustaf Odesláno středa v 18:35 Nahlásit Odesláno středa v 18:35 před 1 hodinou, M.K. napsal: Navážu podobnou kompozicí... Krkaveeeeeec 1
Ajaj Odesláno čtvrtek v 06:49 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:49 Ty jsi samá dovolená čoveče. Tak užívej
Gustaf Odesláno čtvrtek v 06:54 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:54 Hroznej buržoust... pořád někde trajda... 1
ouskavl Odesláno čtvrtek v 10:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:43 před 16 hodinami, Gustaf napsal: Krkaveeeeeec Ta moje fotka je taky Krkavec.
Gustaf Odesláno čtvrtek v 13:50 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:50 před 3 hodinami, ouskavl napsal: Ta moje fotka je taky Krkavec. Ale nějakej jinej
ouskavl Odesláno čtvrtek v 16:32 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:32 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Ale nějakej jinej Jinej, ale taky hezkej 1
kral083 Odesláno čtvrtek v 18:48 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:48 Kdybyste to náhodou nepoznali,tak takhle vypadá odpočinková etapa před zítřejší královskou 5 1
kral083 Odesláno pátek v 22:23 Nahlásit Odesláno pátek v 22:23 Až budete nadávat, že ten dnešní švih byl moc dlouhej... vždycky může být hůř 4 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se