odjinud Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června (upraveno) U pritelcina kola jsem vcera vypozoroval nejakou bouli na ventilku? Je to vhodné nejak preventivně řešit (výměna duše) nebo je to jen estetické? Na pomačkání je v tom vzduch.Ve čtvrtek jsem kolo pumpičkoval a tohle tam nebylo. Upraveno 2. června uživatelem odjinud
zacik Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června @odjinud cim budete dalej od civilizacie, tym sa zvysuje sanca ze to prdne (Murphy clasics). Kedze dusa stoji 5E ci kolko, tak za mna vymenit a mat klud na dusi
Murphy97 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června i s nakupem a kafem u toho je to prace na hodinu , prece ti tu nikdo nerekne je to cajk, jezdil bych na tom dal
Micey Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Ja tomu nerozumim (na tydle ventilky sem moc mladej:)), to je jako ta duse natazena uplne pres diru v rafku dale po ventilku? Dyk by se to zakonite muselo pres ten okraj cvaknout, ne?
Paw Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Podle tý čepičky duše už taky něco pamatuje, tohle jsem měl naposledy na Favoritu asi před třiceti rokama :). Jo, kovový tělo ventilku je "zalepený" do duše a je to jeden kus gumy. Tady je vidět, jak se to odlepilo. Řekl bych, že od cvaknutí gumy v díře v ráfku tě dělí jen kvalita gumy a kvalita opracování hran tý díry. Nová duše to jistí.
odjinud Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Ok, dám novou duši, ať to nemusím řešit v terénu. Čepička je z auta. Pokud jsou na kole autoventilky, na jeden záplet dávám tuhle čepičku, kterou se dá v případě nutnosti povolit ventilek.
moco Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června (upraveno) Dnes se dělaly korekce Upraveno 2. června uživatelem moco
juk Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 2 hodinami, moco napsal: Dnes se dělaly korekce To je v Brně u Marcela Dobrockého? https://www.bikefitbrno.cz/
moco Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 8 hodinami, juk napsal: To je v Brně u Marcela Dobrockého? https://www.bikefitbrno.cz/ Ano, sice nemám zkušenosti z jinými fittery, ale dle mě má Marcel cit a dobré oko. Poprvé jsem u něj byl před dvěmi lety, teď opět. Je to ochotný nadšenec a mohu ho jen doporučit. Na Instagramu už moc aktivní není, ale kdyby chtěl někdo nahlédnout pod pokličku, tak mě jeho příspěvky přesvědčili, že je profík. https://www.instagram.com/bikefitspace?igsh=N21odG13MTBhb25h
juk Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 1 hodinou, moco napsal: Ano, sice nemám zkušenosti z jinými fittery, ale dle mě má Marcel cit a dobré oko. Poprvé jsem u něj byl před dvěmi lety, teď opět. Je to ochotný nadšenec a mohu ho jen doporučit. Na Instagramu už moc aktivní není, ale kdyby chtěl někdo nahlédnout pod pokličku, tak mě jeho příspěvky přesvědčili, že je profík. https://www.instagram.com/bikefitspace?igsh=N21odG13MTBhb25h Jsem jen občasný rekreační cyklista a řešil jsem u něj nastavení svého XC kvůli zdravotní prevenci. Dostal jsem od něj péči, jako kdybych byl cyklistická hvězda světového formátu. Pomohl mi.
wawrik Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června (upraveno) před 4 hodinami, moco napsal: Ano, sice nemám zkušenosti z jinými fittery, ale dle mě má Marcel cit a dobré oko. Nemám s tým skúsenosti, tak sa opýtam blbo – môže byť medzi nimi rozdiel? Takže keď odídem od jedného, budem mať bike nastavený (plus-mínus citeľne) inak ako keď o týždeň pôjdem od druhého, lebo každý z nich to vidí inak? Btw, bol si u neho s rôznymi bicyklami? Edit: A ešte sa tak všeobecne bajkovo posťažujem, keď už do vlákna píšem. Otvára sa vnútrozemie, mám strašnú chuť prevetrať gravely, ale kvôli tomu blbému vetru stále nemôžem... Fakt ma to štve. Upraveno 3. června uživatelem wawrik
stando Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Ja som si dal "nafitovat" triatlonovu časovku od Pavla Štedreho (RETUL) a musim povedat, že po nastaveni to bol uplne iny bajk. Na pohodu zvladnem "založený" prejst 150km. Fitoval mi to cca 4hodiny(citil som sa, ako profík)
Paw Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Nevíte někdo o bikefittingu ve Východních Čechách, všude nacházím jen Praha, Brno a to je poněkud z ruky (resp na celodenní výlet). Google mně nic nenachází, tak třeba uspěju takhle.
moco Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 19 hodinami, WATCHES napsal: Jak moc jde tohle kolo upravit? Teď už mám pevný karbonový kokpit, takže už né tolik, ale i ten kokpit jsem na první návštěvě konzultoval a vybrali jsme. Nastavit jde jinak vše jak na normálním kole, není to nic speciálního - upravoval mi i vložky (brousil prostor pod palcem a přidával klínky pod vložky), lehce šlo sedlo nahoru, páky taky trochu k tělu a zkrátil mi hlavu. Veškeré úkony směřuji k tomu, abych při šlapání měl uvolněnou a klidnou pozici, včetně pocitu na sedle a v pedálu.
moco Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 6 hodinami, wawrik napsal: Nemám s tým skúsenosti, tak sa opýtam blbo – môže byť medzi nimi rozdiel? Takže keď odídem od jedného, budem mať bike nastavený (plus-mínus citeľne) inak ako keď o týždeň pôjdem od druhého, lebo každý z nich to vidí inak? Btw, bol si u neho s rôznymi bicyklami? Edit: A ešte sa tak všeobecne bajkovo posťažujem, keď už do vlákna píšem. Otvára sa vnútrozemie, mám strašnú chuť prevetrať gravely, ale kvôli tomu blbému vetru stále nemôžem... Fakt ma to štve. Myslím, že výsledky každého fittera by měly být totožné, jen metody jak se k tomu cíli dostanou jsou různé. Někteří na tebe nalepí senzory a pozici jim vyplivne počítač, jiní (jako třeba Marcel) to nastavují pocitově od oka za pomocí funkčních testů a “pravítek”. Byl jsem tam se stejným kolem, když jsem ho měl nové před 2 lety, říkal mi, že tělo/flexibilita/core se mění (jinými sporty, cvičením, úrazy) a navíc mám ještě nový kokpit. Tuhnul mi krk a někdy brněly prsty na jedné ruce, někdy i prsty u jedné nohy. Jezdím jen rekreačně respektive nárazově hlavně přes letní prázdniny a rychlovky po práci. Navíc, když jsi u jednoho fittera, tak ty následné návštěvy po prvním nastavení jsou za zlomek ceny (do 1 roku zdarma). Takže ty svou ideální pozici dřív nebo později společně najdete.
moco Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června 3. ČERVEN – SVĚTOVÝ DEN JÍZDNÍHO KOLA Josef Lada: Illustrovaná frazeologie, 1924
teret Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Ahoj. Potřeboval bych drobnou technickou radu. Koupil jsem gravel a byl rovnou na bezduších, zatím váhám, ale asi bych preferoval normální plášť s duší- půjde to? Nebo je potřeba něco pohlídat. Dle specifikace je tam teď toto:RáfkyGiant S-X2 Disc wheelset, alloyPláštěMaxxis Rambler/Ravager, 700x40c, tubeless
Micey Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) Neblbni, nech tam bezduše.. nebo jakej bys měl důvod pro downgrade? Jinak to de úplně normálně, vyleješ mlíko, očistíš, odšroubuješ bezdušovej ventilek, nacpeš tam duši. Upraveno 4. června uživatelem Micey 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se