JorgeJay Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Po 20 letech jsem koupil nový bike a vyměnil horáka za gravela. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Navros Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 2 hodinami, JorgeJay napsal: Po 20 letech jsem koupil nový bike a vyměnil horáka za gravela. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, vypadá dobře, podle čeho jsi vybíral? Zvažuji, že udělám, to samé a nevím, podle čeho vybrat. Díky
JorgeJay Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Před hodinou, Navros napsal: Ahoj, vypadá dobře, podle čeho jsi vybíral? Zvažuji, že udělám, to samé a nevím, podle čeho vybrat. Díky Záleží kde jezdíš. Já asi 80% asfalt a 20% lehký terén, žádné traily... Takže horáka jsem znova už nechtěl a závodnička odpadla díky těm občasným šotolinám. Takže gravel byl jasná volba. Chtěl jsem karbon a prodejce mě nakonec "ukecal" i na elektronické řazení (zkoušel jsem obojí a ten rozdíl je markantní). Musím si trošku zvyknout na jiný posaz a větší uskákanost na nerovnostech...ale na asfaltu to jede slušně. 2
wawrik Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Dnes to išlo na parádu. Posledná vážnejšia jazda na starom ráme, najazdili sme spolu tisíce a užili si každý meter. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prehadzovať sa bude na rám z tohoto fešáka, k tomu príde odpružená vidla Lauf s listovými pružinami, ktorá mi na Giante naozaj chýbala a kvôli neštandardnému rozmeru krku sa na neho nedala namontovať: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Výhoda je, že ani nemusím meniť farbu rámu v techničáku 4
Navros Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 19 hodinami, JorgeJay napsal: Záleží kde jezdíš. Já asi 80% asfalt a 20% lehký terén, žádné traily... Takže horáka jsem znova už nechtěl a závodnička odpadla díky těm občasným šotolinám. Takže gravel byl jasná volba. Chtěl jsem karbon a prodejce mě nakonec "ukecal" i na elektronické řazení (zkoušel jsem obojí a ten rozdíl je markantní). Musím si trošku zvyknout na jiný posaz a větší uskákanost na nerovnostech...ale na asfaltu to jede slušně. Mám to podobně, taky jsem častěji na silnici než v terénu a když už, jsou to maximálně nějaké šotoliny. Proto bych se zbavil horského kola a vyměnil ho za gravel. Kdysi jsem jezdil jenom silnici, takže s geometrií by nemusel být problém. Na karbonu asi netrvám, záleželo by na ceně. Je nějaký speciální důvod, proč jsi vybral Conway?
JorgeJay Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Před hodinou, Navros napsal: Mám to podobně, taky jsem častěji na silnici než v terénu a když už, jsou to maximálně nějaké šotoliny. Proto bych se zbavil horského kola a vyměnil ho za gravel. Kdysi jsem jezdil jenom silnici, takže s geometrií by nemusel být problém. Na karbonu asi netrvám, záleželo by na ceně. Je nějaký speciální důvod, proč jsi vybral Conway? Nejsem žádný bike maniak a ani nebudu. Chtěl jsem prostě karbon, nakonec i to elektrické řazení + jsem chtěl ve předu pouze 1 kazetu. Je to model z roku 2025, který stál 90tis., kupoval jsem ho nový za 55tis. Do téhle ceny jsem se u ostatních značek vůbec nevešel... buď to byt hliník za 50tis., nebo karbon ale zase se dvěma kazetami ve předu.
Navros Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 54 minutami, JorgeJay napsal: Nejsem žádný bike maniak a ani nebudu. Chtěl jsem prostě karbon, nakonec i to elektrické řazení + jsem chtěl ve předu pouze 1 kazetu. Je to model z roku 2025, který stál 90tis., kupoval jsem ho nový za 55tis. Do téhle ceny jsem se u ostatních značek vůbec nevešel... buď to byt hliník za 50tis., nebo karbon ale zase se dvěma kazetami ve předu. Jo takhle, to už nedává smysl kupovat hliníkový rám, když karbonový stojí jen o něco málo víc. Ať ti kolo slouží
redd Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Lepší high-grade hliník od top výrobce než shit carbon 2
redd Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Prostě není karbonový rám jako karbonový rám... technologie výroby, vrstvení, lepení... počet kusů, ze kterých rám je, jeho tuhost, pevnost, zpracování, váha atd. 1
Karussell Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Ano, jen me zajimalo, co je jeste ok a co uz je shit
African Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Na programu dne sjezdy....aneb všude dobře, doma nejlíp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Filip eM Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Gravel Kross esker 5.0 model 2026 dnes prvních 55km v nohách… zatím mě to i baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Navros Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Dneska první vyjížďka, chvilkama vítr jako prase, jinak ale počasí na 1* Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Gustaf Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Jo, dneska krásných 85km. Pod mrakem a celkem chladno. Ale opět paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Igicz Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Tak dlouho jsem hledal ultegru v elektrice na cyklobazaru, až jsem zavítal ke klukům do Elementstore a takhle to dopadlo. Myslím, že mám na hodně dlouho vystaráno:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
runner Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 19 minutami, Igicz napsal: Tak dlouho jsem hledal ultegru v elektrice na cyklobazaru, až jsem zavítal ke klukům do Elementstore a takhle to dopadlo. Myslím, že mám na hodně dlouho vystaráno:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krása, gratulace! Nedávno jsem tam kupoval 24" pro mladého a ty Treky naživo vypadají všechny super a prodejna taky. I to kafe jsem tam začal kupovat
Igicz Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 1 hodinou, runner napsal: Krása, gratulace! Nedávno jsem tam kupoval 24" pro mladého a ty Treky naživo vypadají všechny super a prodejna taky. I to kafe jsem tam začal kupovat Díky:) Jo, kluci umí. Prozákaznický přístup mají perfektní. Akorát to pak bolí peněženku
wawrik Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března (upraveno) @Igicz Veď kvôli peňaženke ten prozákaznícky prístup majú Bajk parádny. Aká je to veľkosť? Máš k tomu dve dĺžky sedloviek, alebo sa do posedu musíš trafiť s jednou? Tie Treky sú fakt poctivé bajky. Upraveno 18. března uživatelem wawrik
Igicz Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 20 minutami, wawrik napsal: @Igicz Veď kvôli peňaženke ten prozákaznícky prístup majú Bajk parádny. Aká je to veľkosť? Máš k tomu dve dĺžky sedloviek, alebo sa do posedu musíš trafiť s jednou? Tie Treky sú fakt poctivé bajky. Díky:) Jedna sedlovka a trefím se. Mám sice 188, ale kule nosím nízko, takže oproti fotce budu sedlo ještě snižovat. Je to velikost L. Větší mi nedoporučovali, když mě viděli testovat jejich demo bajk. Jsme domluveni, že po cca 500 km uděláme první lehkou kontrolu bajku a zároveň bike fitting, který jsem dostal ke kolu gratis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se