kral083 Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června @redd Ze všech těch doktorů, co jsem za poslední rok poznal, jsem zatím psychology vynechal. Takže tam prostor pro zlepšení je Nicméně koleno v pořádku není. Uvidím, co se dozvím za 14 u dalšího doktora. Ale na takovéto ježdění kolem komína to zatím stačí
wawrik Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 16 minutami, kral083 napsal: Nicméně koleno v pořádku není. Jo, to je vidno, slabých 350 km na jeden záťah... 99 % fóra by bolo dávno mŕtvych od vyčerpania – niektorí aj keby to išli autom –, ale pánovi sa zdá, že nemá koleno v poriadku... 2
wawrik Odesláno sobota v 18:46 Nahlásit Odesláno sobota v 18:46 Dnes 80 km motanica pri geotermálnej elektrárni Nesjavellir a okolo jazera cez Þingvellir. 13 °C. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A podľa farby v tejto vulkanickej trhline Silfra nazvali chlapci z Laufu farbu na bajku, ktorý som kúpil – Silfra blue. Myslím, že to celkom trafili. Farba s príbehom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V Þingvellire prebiehal hudobný festival, cestou okolo kovbojského pódia s country hudbou, rodeom a podobnými podivnosťami som si vypočul pár poznámok na tému život, vesmír, zábava a pumpičkári Tak som im vysvetlil, že som stíhacia jednotka obďaleč sediacich sekuriťákov v rovnakých žltých bundách, ako mám ja Celkovo fajn deň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Beet Odesláno neděle v 04:31 Nahlásit Odesláno neděle v 04:31 Kamarád si zajel k moři na jeden zátah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
kral083 Odesláno neděle v 06:57 Nahlásit Odesláno neděle v 06:57 @Beet Taky cesta jak ušetřit za mýtné a tunely Slušnej výkon, to by asi nebavilo ani mě
Beet Odesláno neděle v 10:27 Nahlásit Odesláno neděle v 10:27 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Beet Odesláno neděle v 10:30 Nahlásit Odesláno neděle v 10:30 S občerstvovačkama samozřejmě trochu déle. Ve čtvrtek večer vyjel v sobotu v poledne na místě. Ale vůbec nechápu. Já dnes 56km na bajku a v tomhle počasí jsem měl dost.
shewcza Odesláno neděle v 13:48 Nahlásit Odesláno neděle v 13:48 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Duke650 Odesláno neděle v 17:48 Nahlásit Odesláno neděle v 17:48 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Duke650 Odesláno úterý v 14:52 Nahlásit Odesláno úterý v 14:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
WATCHES Odesláno úterý v 19:26 Nahlásit Odesláno úterý v 19:26 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno včera v 17:26 Nahlásit Odesláno včera v 17:26 Tohle vedro úplně miluju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Lesem to jede rychle jak sviňa, v uších Jarre, milión stupňů... chce se mi řvát radostí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kral083 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Jestli je pro mě něco symbolem léta, tak zastávka na tomhle místě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se