geometr Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna (upraveno) Dnes inspekce našich vodních nádrží. Gabčíkovo ještě dobrý, sousední Orlík je na tom o poznání hůř: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. @kral083 u mostů ses podívat byl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. srpna uživatelem geometr 1
kral083 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna @geometrbyl a nejen to. Nutně jsem potřeboval sbírat čtverečky na druhé straně, takže jsem po tom novém i přejel. Je tam takovej pás asi 30cm široký,kudy to jde, ale samozřejmě to není pro to určený. Podle mě je to škoda. Než jet přes Podolák, tak cyklostezka by tudy vest mohla. Teda kdyby nějak opravili ten starý. Na novém s cyklisty očividně nepočítají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna (upraveno) Jo je to škoda. Bylo by to skvělý, kdyby šlo jezdit a chodit přes ten starý most. Nějaké takové návrhy nebo úmysly nebo jak to mám napsat, byly, ale situace kolem toho mostu je poměrně komplikovaná. No a Podolák mají někdy začít opravovat a uzavřít, na křižovatce u Zvíkovského Podhradí se pustili už do stavby kruháku (je to tam teď pěknej vopruz, semafory ze všech stran a střídavej provoz). Upraveno 19. srpna uživatelem geometr 1
Gustaf Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Dnešní Přeštice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
geometr Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Kouzlo jižních Čech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kral083 Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Před hodinou, Ajaj napsal: To vole, ty máš divný lidi v pelotonu Když ti někdo tahá špic, tak takovýhle detaily neřešíš Taky jsem dnes trochu pojezdil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna před 4 hodinami, Ajaj napsal: To vole, ty máš divný lidi v pelotonu Sem na něj narazil.... no tak mé chvilku potáhnul
Gustaf Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna před 3 minutami, libor2002 napsal: No tvl, to bych nedal v háku ani minutu Neboj já taky ne....sem ho vyfotil za jízdy a rychle pryč 1
bcmike Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Krušné hory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jumbo Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 18 hodinami, Gustaf napsal: Neboj já taky ne....sem ho vyfotil za jízdy a rychle pryč Realita byla asi taková, že ho Gustaf s vypětím všech sil dotáhnul, vyfotil ho, pak mu borec nastoupil a Gustaf už ho nikdy neviděl. 1
Gustaf Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna ...jj, hlavou mu bleskla myšlenka, že jeho prdel pozná středověk....a ujel
African Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Počasí tedy total na pikaču dneska, ale jelikož jsem nainstaloval nové Galfery, prostě mi to nedalo....no a zase brzdíme jako sviňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kral083 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Poslední letošní. Trochu smutnej sem, ne že né. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zlý vlk Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Konečně jsem si splnil dávný sen a vyjel na kole na Grossglockner. Teda ne úplně na, ale kousek pod I tak to byl můj zatím největší výstup v jedné jízdě a nejvýše položené místo, kde jsem kdy na kole byl. Počasí vyšlo parádně, propotil jsem dva dresy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3 1 5
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Hurá, ještě čtyřicet km kopcem nekopcem a jsem opět po roce na Mezinárodním horolezeckém fesťáku v Teplicích nad Metují Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Zlý vlk Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna (upraveno) Po regeneraci výletem na přehrady u Kaprunu jsem si vyšlápl z ubytka ve Furthu na nejbližší kopeček Schmittenhohe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po asfaltu byl asi jenom první kilák ven z dědiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak už štěrková lesní cesta, kde jsem potkal akorát jednoho lesáka s traktorem a dvě osmikolky vezoucí matroš na stavbu nové lanovky. Jinak po frekventovaném Grossglockneru odpočinek od lidí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vedro bylo pořádné a tak jsem si dovolil sundat dres. Ve vrcholových partiích byl kopec pěkně prudkej, naměřil jsem sklon 25%. Ale traverzováním to vyšlapat šlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby někdo nevěděl, odkud jsou nejkrásnější výhledy na Zell am See, tak je to právě tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cestou dolů jsem blbě odbočil a vzal to přes takovou pěšinku ve stylu single trailu. Nechtělo se mi vracet, tak jsem si dal asi dva kiláky v SPD tretrách s kolem na rameni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna uživatelem Zlý vlk 2
Zlý vlk Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Odměnou bylo kochací posezení, kde jsem lehce posvačil s výhledem na Kitzsteinhorn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pak začal ten pravý gravelový ráj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nějaké ty štěrkové vracečky v lese, pak už asfaltka malebnou dědinou a na závěr pár kiláků po cyklostezce podél silnice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady už bez bidonu, o který jsem si opřel kolo na minulé fotce a zapomněl ho tam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
wawrik Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna (upraveno) Dnes som rozbicykloval pokazené koleno na cyklocestách, parádne počasie. Veselá historka z nakrúcania... Pred pár dňami sme boli s kamarátkou v predajni bicyklov Lauf, lebo tam majú testovacie bajky, tak nech si poskúša, keďže je krpatá... No, S-ko jej bolo trochu vysoké, tak reku vyskúša XS – a to tam nemali, takže sme smutní odišli. O dva dni mi volá chlapík z Laufu, že od jednej zákazníčky zohnal XS (ktorej to nevadí) a teda či by sme boli takí láskaví a prišli ho vyskúšať Vôbec netuším, odkiaľ mal môj telefón, pretože som s nimi nejaké veci riešil naposledy asi rok dozadu, keď som objednával vidlu, a aj to som riešil mejlom z adresy wawrik_niečo. Telefón mohli mať len pri objednávke bicykla pár rokov dozadu, ale to som riešil s úplne iným človekom (spolumajiteľkou Laufu), tento feši tam ešte nepracoval... Odkiaľ prišiel na správny telefón mi nechcel povedať, robil si zo mňa prdel Boli sme zrovna neďaleko, tak sme sa tam rovno zastavili a bajk vyskúšali... No prišlo mi to ako veľmi nadpriemerný customer service Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna uživatelem wawrik 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se