ismit Odesláno čtvrtek v 20:33 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:33 (upraveno) Díky Hopa26, který se nikdy nebojí zeptat, přicházím i já se začátečnickým dotazem. Při nedávné návštěvě Terchové (SK) jsem využil služeb mapy.cz - funkce Trips Nearby, zvolil jsem typ Bicycle Touring, což jsem považoval za úroveň sjízdnou i pro rodinku a kompatibilní s gravelem. Převýšení 500 m asi na 10 km jsem teda ještě dal, i když místy to nešlo, příliš ostré a technické. Nemile mě ovšem překvapil závěrečný sjezd, kde by se vyřádil asi někdo s celopérem, ale já jsem absolutně nebyl schopný to celé dát a ještě jsem si spálil prsty při doteku předního kotouče, hehe. (v kombinaci s rodinnou vycházkou do Jánošíkových dier jsem pak vytuhl večer jak mimino) takže dotaz v zásadě - je většinou varianta Bicycle Touring sjízdná pro gravel? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 20:34 uživatelem ismit edit textu
Spongebob Odesláno sobota v 11:56 Nahlásit Odesláno sobota v 11:56 Letos poprve na žabákovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kral083 Odesláno sobota v 12:09 Nahlásit Odesláno sobota v 12:09 Krátký bikepacking s rodinkou. Tentokrát, žádný penzion, ale pěkně natěžko. Mraky zážitků, ale děti asi nejvíc nadšený, že včera ujely 50 km. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 3
warann Odesláno sobota v 14:05 Nahlásit Odesláno sobota v 14:05 My shodou okolnosti vcera vyrazili s zenou a mladym z Prahy. Vcera az po praci, takze jen Nelehozeves, dnes Litomerice a zejtra Ust n.L. Ale penziony tedy. Btw @kral083 spite jak? Zda se mi toho nejak malo
kral083 Odesláno sobota v 16:08 Nahlásit Odesláno sobota v 16:08 @warann kvůli tý fotce jsme dělali takový virgule, že ještě brát na sebe ty krosny by už bylo zu viel. Jeli jsme totálně na těžko. Stan (ten teda pro tři, takže sem spal venku), karimatky, spacáky... naštěstí počasí luxusní, takže toho ostatního nebylo moc třeba. I tak toho bylo dost. Penzióny jsme ani nezkoušeli, podle mě touhle dobou je to teď na Třeboňsku nereálný. Obě noci jsme spali v kempu, ale to bylo trochu utrpení. Příště musíme dát něco na divoko. 1
psycho.path Odesláno sobota v 20:59 Nahlásit Odesláno sobota v 20:59 (upraveno) Uklízel jsem u rodičů garáž a narazil jsem tam na bajka na kterým jsem jezdil někdy mezi léty 2002 a 2010 a pak na něm ještě pár let jezdil táta dokud měl dost sil. Byl po taťkově péči dost zubožený, ale stačilo jen odmaštění, promazání, nové obutí, brzdové špalíky, sedlo, o trochu širší řídítka, lanka, bovdeny... a docela prokoukl a dnes jsem ho po 16-ti letech poprvé projel. Na první pohled trochu retro, ale veliká radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno sobota v 21:01 uživatelem psycho.path 5
vzduch Odesláno neděle v 05:18 Nahlásit Odesláno neděle v 05:18 Nádherné kolo, ocelový rám. To byla ještě horská cyklistika v pořádku. Já si k těmto věcem po těch společných zážitcích vybuduji silný citový vztah a těžko se jich pak zbavuji, i když jsou již k nepoužití a je jedno, jestli je to kolo, hodinky, nůž, pistole, tenisky, tričko, batoh, manželka,... 1 1
kral083 Odesláno neděle v 14:58 Nahlásit Odesláno neděle v 14:58 Taky sem dnes vyvětral veterána. Sice už na hliníku, ale k pět a dvaceti letům mít bude. Trpělivě čeká na půdě, až se na něj jednou, dvakrát za rok dostane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno neděle v 15:10 Nahlásit Odesláno neděle v 15:10 (upraveno) @psycho.path ten ram to je Ritchey ne? Karasavec. A abych jen nepindal, aktulani cyklovylet jsem dal taky na veteranovi. Ma pres 30 let. Komplet Deore DX. Ta sada ma neskutecnou vydrz. Na zimu mu asi dopreju komplet renovaci. Zaslouzi si to. Edit: koukam, jaka je na ty brzdovy pacce fajnova patina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno neděle v 15:12 uživatelem warann 1 1
redd Odesláno neděle v 16:18 Nahlásit Odesláno neděle v 16:18 Já si včera, s partou stejných pomatenců, střihnul trasu Praha - Ještěd - Praha. Sice trošku víc letní počasí, než bych chtěl, ale což no... Celkem 270 km / 2500 m / 6000 kcal / průměr 30 km/h. Ještě teď to rozdejchávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Steke_m Odesláno neděle v 19:09 Nahlásit Odesláno neděle v 19:09 Naše malá (4) na jihu Čech - 41km. Na Rascalu, bez přehazovačky, v podstatě furtšlap. A večer ještě řádila se svým bráchou a synovcem, že jsme je museli zahánět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
psycho.path Odesláno neděle v 20:18 Nahlásit Odesláno neděle v 20:18 před 5 hodinami, warann napsal: @psycho.path ten ram to je Ritchey ne? Karasavec. A abych jen nepindal, aktulani cyklovylet jsem dal taky na veteranovi. Ma pres 30 let. Komplet Deore DX. Ta sada ma neskutecnou vydrz. Na zimu mu asi dopreju komplet renovaci. Zaslouzi si to. Edit: koukam, jaka je na ty brzdovy pacce fajnova patina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo jo, rám je Ritchey, a nejen rám. Původně na tom kole bylo Ritchey všechno kromě řazení a špuntů v řídítkách. Jen brzdy stály za prd, ty jsem už tenkrát vyměnil za Shimano XT a zadní náboj se vysypal a ten mi vyměnili za LX. Dnes je to taky Skoro komplet Ritchey, jen pláště už se nedaj sehnat. Jinak jsem se snažil maximálně zachovat původní styl. 1
psycho.path Odesláno neděle v 20:30 Nahlásit Odesláno neděle v 20:30 před 15 hodinami, vzduch napsal: Nádherné kolo, ocelový rám. To byla ještě horská cyklistika v pořádku. Já si k těmto věcem po těch společných zážitcích vybuduji silný citový vztah a těžko se jich pak zbavuji, i když jsou již k nepoužití a je jedno, jestli je to kolo, hodinky, nůž, pistole, tenisky, tričko, batoh, manželka,... Díky, taky se hrozně nerad zbavuji věcí, které se mnou něco zažily a na rekonstrukci Sectora jsem se chystal už dlouho. Teď při tom úklidu to byl konečně dost silný impulz a pustil jsem se do toho. Nejsilnější okamžik byl když jsem při přezouvání zadního kola, našel v černém výpletu jeden stříbrný drát a ten tam musel dát táta, takže na něj mám vzpomínku na kterou si můžu sáhnout a vím že toho kola se už nikdy nevzdám. 1
obchodnik-o3 Odesláno neděle v 20:36 Nahlásit Odesláno neděle v 20:36 Dnes zase teplo ako “sfiňa” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno včera v 07:32 Nahlásit Odesláno včera v 07:32 U sousedů (Gerlos) je tráva zelenější, cesty štěrkovější a kopce ostřejší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Gustaf Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami https://www.facebook.com/share/p/18LP7tMsga/ Cink už taky vyjel na 32" ....tyvle já nevím, jako chápu, že se musí přijít s něčím novým....ale?
Igicz Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Novým?:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lad55 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami (upraveno) V 13. 8. 2026 v 22:33, ismit napsal: Díky Hopa26, který se nikdy nebojí zeptat, přicházím i já se začátečnickým dotazem. Při nedávné návštěvě Terchové (SK) jsem využil služeb mapy.cz - funkce Trips Nearby, zvolil jsem typ Bicycle Touring, což jsem považoval za úroveň sjízdnou i pro rodinku a kompatibilní s gravelem. Převýšení 500 m asi na 10 km jsem teda ještě dal, i když místy to nešlo, příliš ostré a technické. Nemile mě ovšem překvapil závěrečný sjezd, kde by se vyřádil asi někdo s celopérem, ale já jsem absolutně nebyl schopný to celé dát a ještě jsem si spálil prsty při doteku předního kotouče, hehe. (v kombinaci s rodinnou vycházkou do Jánošíkových dier jsem pak vytuhl večer jak mimino) takže dotaz v zásadě - je většinou varianta Bicycle Touring sjízdná pro gravel? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Minulý týden jsem také strávil v Terchové a okolí... Trips Nearby není dobrá ani pro hiking a scrambling, ale tu zkušenost jsem získal už jinde. Takže nepoužívám. Malou Fatru jsem si naplánoval podle sebe a ověřených zdrojů a byla naprosto úžasná. Člověk musí být připravený úplně na všechno, i když to není reálné Jinak jsou mapy.cz podle mě skvělé. Upraveno před 18 hodinami uživatelem Lad55
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se