kral083 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Gusto,já tomu prd rozumím,ale řešil sem to samý.Kluci z biku co mají ty Fénixe doporučili právě Vivoactive 3,tak jsem to včera objednal. Přesně jak píšeš, Fénix nebo i ten Vivoactive 4 je určitě lepší,ale to je její běhání jí to bohatě stačí Dám jí to k MDŽ, ať ví jak ji miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 (upraveno) před 35 minutami, kral083 napsal: Gusto,já tomu prd rozumím,ale řešil sem to samý.Kluci z biku co mají ty Fénixe doporučili právě Vivoactive 3,tak jsem to včera objednal. Přesně jak píšeš, Fénix nebo i ten Vivoactive 4 je určitě lepší,ale to je její běhání jí to bohatě stačí Dám jí to k MDŽ, ať ví jak ji miluju Super... také se priklanim spíše k nim, trochu se jen bojím te velikosti. No nic, asi je taky objednám... Upraveno 22. února 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Žena si koupila takový ty za litr od Xiomy. Už jednou je reklamovala,a furt na to nadává Je fakt, že ty velikosti se taky trochu bojím,ale když to bude moc,tak to holt vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Vivoactive bude stacit, zena to ma tiez, na to to obcasne mavanie rukami nohamii postacuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 před 7 minutami, Harwey napsal: Vivoactive bude stacit, zena to ma tiez, na to to obcasne mavanie rukami nohamii postacuje. A velikost 43mm je v pohodě na dámskou ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Doprdele, ma vivosmart, som to poplietol zase, sorac velky Gustafe. Vivoactive skusala v obchode, zatial sme to nekupili, ale bude to funkcne dostacujuce aj tak. 43 je ok, zena ma ruku cca 17,5 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Jo, tak velikost zápěstí bude podobná... tak ok, přinejhorším je vrátím, jak píše @kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Tak jsem vzal bílou variantu...snad udělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 před 25 minutami, Gustaf napsal: .snad udělají radost Stejně to děláme jen aby nás pouštěly víc na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 před 21 minutami, kral083 napsal: Stejně to děláme jen aby nás pouštěly víc na kolo Přesně...a ještě jsme si mohli koupit nový hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Manželka má Vivoactive 3. Velikost je úplně v pohodě. Mě osobně by u sportovních hodinek vadilo to dotykové ovládání, ale žena si nestěžuje. Baterka moc nevydrží. Dobíjí prakticky každý den. Má teda zapnuté všechno - sledování aktivity, připojení na mobil pořád a každý den aktivita s GPS minimálně hodinu, spíš víc. Ale když to srovnám s mými Fenix3, tak by se mi dobíjet každý den nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Četla jsem,že baterka nepatří k nejsilnějším stránkám, ale co už. Bude je nosit jen na aktivitu...tak ji to vadit nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Oujééé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Četla jsem,že baterka nepatří k nejsilnějším stránkám, ale co už. Bude je nosit jen na aktivitu...tak ji to vadit nebude.... Opravuji. Standardně dobíjí obden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Dneska krásné jarní počasí, nalehko bez čepičky, bez rukavic a pivko na terase. Ale domů přijet čistý se ještě nepodařilo. IMG_0234.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Po 144 dnech jsem to dnes zkusil. Na asfaltu ruka celkem v klidu, terén bude trochu horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Po půl roce na kole, lup ho 60km . . . tsk tsk tsk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Po půl roce na kole, lup ho 60km . . . tsk tsk tsk Po rovince a pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Tak určitě, 500m převýšení, průměr 22 a jeden segment PR . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Bydlím na kopci, domů se dostat musím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se