Jarett Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Bez komentáře ... sobotní výkon MVDP na Strade Bianche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Tvl HR 184 bpm po dobu 5 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) To je jenom na ten krátkej úsek, 1:22 min.. Ale jestli chápu správně, že je to konec, těch 1362 W je prima:) Upraveno 8. března 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Poslední kousek sněholedu v Brně, jinak moc bláta... (jsem z toho výjimečně slezl, kvůli obrázku)Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Paradni stojanek:) Plasto-duse vyresena a zda se, ze to bude dobry. Nez zas na prvni vyjizdce pichnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Na gravel/treking se mi osvědčily co se defektu týká Maxxis, jak Rambler tak Ravager. EXO protection v kombinaci s 120 tpi jsou snad nepropíchnutelný. Vozím klasicky duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Paradni stojanek:) Plasto-duse vyresena a zda se, ze to bude dobry. Nez zas na prvni vyjizdce pichnu.. Máš je bezdušový? Jezdil jsem je a nakonec musel dát duše, protože hrozně blbě těsnily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Jojo, bezduše.. tos mě nepotěšil:) Tak třeba to s timadle ráfkama pude, naleju tam Continental mlíko a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Uvidíš. Já mám nic moc zkušenost i s Conti mlíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Tak hlavne nic nepis o tech rafcich, bud tak laskav:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Ty ráfky neznám. Jezdím DT na gravelu i na fullu. Co se týče pneu, třeba na Conti MTB nedám dopustit. Ty jsou absolutně v pohodě. Možná už i ty Terra zdokonalili, já je kupoval hned když je začali dělat.Podobně jsem se spálil s Vittoria Tereno Dry, první generace super, hroznej držák a druhá loni stála za hovno. Po cca 1500 km plášť totál sjetej. Debil jsem si jich koupil na loňskou sezónu 5. Vyhozený prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Continentaly jsou držáky. Měl jsem výbornou zkušenost s Continental Speed King CX. Kolik ten toho vydržel... Teď mám Tufo Speedero, zatím nebyl prostor testnout to po lese, ale po asfaltu jedou pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Rano mraz jako prase, kdyz sem vyrazil do lesa. Sam, kluci maj skolu...Necelejch pet hodin prace na par desitkach metru, ale total me to odrovnalo... a odpo po skole jsme to otestovali... super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Parada. To predposledni si ustal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 To je ukazkovej switchback jak se me pekne povedl... Zatacka pres predni kolo. Takze ano, nespadl sem a bylo to zamerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Dnes ráno po noční z práce, po 16 km prstíky už docela tuhly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Vím, že je to tady po stoprvní, ale zeptám se, protože i tohle jde pořád dopředu. Chci vyměnit skoro 20let starý bike. Požadavky hardtail, 29", asi hliník?, nebudu jezdit žádný ultra těžký terény a kopce (převážně lesy v Polabí), cena max. do 40tis, a aby byl hlavně skladem. Už v tom nějakou dobu ležím a líbí se mi SUP XP 939. Je to ok (cena/výbava)? Případně vás poprosím o nějaký další tip. Moc díky za rady. https://superiorbikes.eu/cz/2021/mtb-hardtail/xp-939/gloss-dark-red-hologram-chrome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Ten Superior bude dobrej. Jakou potrebujes velikost, respektive, kolik meris? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Člověk si chce udělat radost a obměnit helmu. Vybere od stejnýho výrobce, v podobný cenový hladině, vymyslí barvu, objedná... A helma má trochu jinej tvar a posunutý pásky, takže nesedne. To zas bude legrace to vracet a vybírat v dnešní době jinou. Původní model se už dávno nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 2 hodinami, Micey napsal: Ten Superior bude dobrej. Jakou potrebujes velikost, respektive, kolik meris? 182cm, podle stránek 19.0" (L) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se