Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To je jenom na ten krátkej úsek, 1:22 min..

Ale jestli chápu správně, že je to konec, těch 1362 W je prima:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Poslední kousek sněholedu v Brně, jinak moc bláta... (jsem z toho výjimečně slezl, kvůli obrázku)1bc683cafb730a3d11d6a44caee31835.jpgd0de70f1c9bd81bc2ef8a909e1cae4ff.jpg

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Odesláno

Na gravel/treking se mi osvědčily co se defektu týká Maxxis, jak Rambler tak Ravager. EXO protection v kombinaci s 120 tpi jsou snad nepropíchnutelný. Vozím klasicky duše.

Odesláno
Paradni stojanek:)
 Plasto-duse vyresena a zda se, ze to bude dobry. Nez zas na prvni vyjizdce pichnu..

40E8729B-78E7-45A2-B03C-C292370A07C5.thumb.jpeg.afcf85481440eca4ec312073d7eba81f.jpeg

Máš je bezdušový? Jezdil jsem je a nakonec musel dát duše, protože hrozně blbě těsnily.
Odesláno

Ty ráfky neznám. Jezdím DT na gravelu i na fullu. Co se týče pneu, třeba na Conti MTB nedám dopustit. Ty jsou absolutně v pohodě. Možná už i ty Terra zdokonalili, já je kupoval hned když je začali dělat.
Podobně jsem se spálil s Vittoria Tereno Dry, první generace super, hroznej držák a druhá loni stála za hovno. Po cca 1500 km plášť totál sjetej. Debil jsem si jich koupil na loňskou sezónu 5. Vyhozený prachy.

Odesláno

Continentaly jsou držáky. Měl jsem výbornou zkušenost s Continental Speed King CX. Kolik ten toho vydržel... Teď mám Tufo Speedero, zatím nebyl prostor testnout to po lese, ale po asfaltu jedou pěkně.

Odesláno

Rano mraz jako prase, kdyz sem vyrazil do lesa. Sam, kluci maj skolu...Necelejch pet hodin prace na par desitkach metru, ale total me to odrovnalo... :) a odpo po skole jsme to otestovali... super

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To je ukazkovej switchback jak se me pekne povedl...😂 Zatacka pres predni kolo. Takze ano, nespadl sem a bylo to zamerne😉🙂

Odesláno

Vím, že je to tady po stoprvní, ale zeptám se, protože i tohle jde pořád dopředu. Chci vyměnit skoro 20let starý bike. Požadavky hardtail, 29", asi hliník?, nebudu jezdit žádný ultra těžký terény a kopce (převážně lesy v Polabí), cena max. do 40tis, a aby byl hlavně skladem. Už v tom nějakou dobu ležím a líbí se mi SUP XP 939. Je to ok (cena/výbava)? Případně vás poprosím o nějaký další tip. Moc díky za rady.

https://superiorbikes.eu/cz/2021/mtb-hardtail/xp-939/gloss-dark-red-hologram-chrome

Odesláno

Člověk si chce udělat radost a obměnit helmu. Vybere od stejnýho výrobce, v podobný cenový hladině, vymyslí barvu, objedná... A helma má trochu jinej tvar a posunutý pásky, takže nesedne. To zas bude legrace to vracet a vybírat v dnešní době jinou. Původní model se už dávno nedělá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...