nickolas Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Jak rika Jarda, kdo mi zatajil fully To pohodli je super a pokud nutne nepotrebujes HT, je skoda nejit do fulla. Zaklad je ram, tlumic, vidle, kola...zbytek postupne vymenis relativne bezbolestne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 HT dobrej na roviny, asfalt, mírnější polňačky. V terénu proti celopéru nemáš nárok pokut nejsi zdatnější jezdec .... (na celopéru lze tlumení zamknout pak to má podobný vlastnosti jako HT, doporučuju) Kolega se kterým jezdím na švihy má HT (Cannondale) ,viz foto v mým příspěvku výše. Dost na něj v terénu čekám a jeho to stojí hodně sil..... Asi tak Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Pokud jezdíš v lese, po polňačkách, po šutrech, kořenech, s kopce, do kopce a na pohodu, tak jedině celopéro. A roky taky přibývají, pohodlí oceníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Hele asi máte pravdu. Jdu hledat znovu a prohrábnu ještě drobný ve šrajtofli. Asi bych byl naštvanej pak. Se mi tohle líbilo obsazením a okamžitou dostupností v eLku. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Dawe, taky jsem chtě po letech fulla, ale prostě jsem nebyl ochotný do toho dát v mém pokročilém věku 120tis a víc. Jezdím terén, polňačky a někdy po silnici. Zjistil jsem , že mi na to HT stačí, hlavně když jedu s manželkou a ona na elektru. Jsem rád , že jsem do fulla nešel. Je to jako se vším, hlavně záleží co chceš. A to jsem na starým HT Ghost Lector sjel za jeden den i slavnou Big-5 Bike Chellenge. Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Pevňák za pár šlupek má taky svoje kouzlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Nejhorší je, že jsem se vloni svezl na turbo Levo a byl jsem z toho úplně paf. Teď je dokonce nová generace turbo Levo a je to úplně boží. Ale stojí to jak Fabie a to si fakt neumím zdůvodnit za “kolo”. https://www.kola-radotin.cz/nova-generace-specialized-turbo-levo Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Kromě toho, že do kila karbonového fulla postaveného na XT neseženu, tak nemám. Ale asi bych pak litoval co?Třeba Cube stereo 120 je za kilo a je v XT a s kashimou. Ale otázka je dostupnost v Lku. Třeba i Radon by se dal sehnat v podobným osazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Vzduch, nejezdim v podstate nikde jinde a full vetsinou stoji doma a drtim ,,tvrdy ocasy´´ Na HT je vetsi prdel. Pozor , nezatracuji full, mam ho taky moc rad. Ale neberu to generovani, ze HT nee... Dawe, treba nadhernou trail 29ku od RB na XT podle me sezenes i pod kilo. A tech kol bude vic co se daji sehnat...ta 100vka je hodne peknej rozpocet. Jinak dneska rano pecka, nepamatuju, kdy me v dubnu mrzla voda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Drtit tvrdý ocasy.. Nevím, jestli jsem tu správně chlapci Ale jo, věřím, že obojí má svý čaro. Asi jako častěji pojedu na projížďku se synem, než že bych šel drtit traily..už mám nějakej věk a nehodlám umřít v elasťákách a hlínou v hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 No právě, co teda vlastně chceš? Spíš vyloženě nízkozdvihový rychlý XC, nebo spíš něco těžšího, odolnějšího s vyššíma zdvihama? Já bych skoro doporučil toho HT, akorát se nesmíš svízt na dobrym celopéru, no:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 No pro moje potřeby by nejspíš HT úplně stačil. Ale zase to pohodlí pružícího zadku mě láká..chápeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Dawe, nejsem zadnej MAMIL, elastaky sem nemel nikdy na sobe a k 50ce mam bliz jak ke 40ce... Jak psal Micey, co vlastne chces ? Videl bych Te na fulla tedy, at se pekne houpes, nekde kolem 120mm zdvihu a trailovejsi geo, at Te nebere houser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 No vidis, tomu konečně rozumím. Z téhle vodě teda koukat kam? Jinak ještě mám alergii na odpružení Fox a nemám rád Sram. Rad bych zůstal u Shimana a Rock Shox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 TLD,obdivuji tvoje fotky a nadšení vyrazit v každém počasí. Kde berš ten čas i po ránu . Fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Tvl, tydle alergiky miluju Co mas proti Sram a fox ? Od asi 2016 jezdim sram a pecka a mam na kolech fox i RS a oboji super A dalsi kolo bude asi na Marzocchi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Ten Cube výše má asi těžko překonatelnej poměr cena - výkon.. a ten nejlepčí Fox nebude špatnej. Canyon třeba asi neseženeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Fox alergie je z minulosti, bylo s tím samý sraní a problémy. Nechci argumenty, že dneska je všechno jinak. Prostě když za to dám ten balík, tak snad můžu mít něco, z čeho nemám kopřivku ne? sram bych možná přežil, ale nikdy jsem to neměl a nebim, jestli s tím na stará kolena začínat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Jo a proti Marzocchi nemám zhola nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Pavel, diky. Po ranu cas nemam,to spaciruju s coklem, vyrazel jsem az v osm No a beru, bavi me bejt venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se