Jump to content

Recommended Posts

Celý den nějaký školní hádanky po venku s děckama, tak čistím hlavu a hledám otevřené okénko :D Vypadá to většina hospodských již spáchala sebevraždu.....

DSC_0722_copy_3024x1704.jpg

Některý dny je lepší jít na procházku než každých 5 km píchat. A je pěkná kosa, se fakt odstěhuju někam do tepla :D Krásný to dneska bylo. 

20210404_115531_copy_600x800.jpg

před 30 minutami, Tom4 napsal:

Některý dny je lepší jít na procházku než každých 5 km píchat. A je pěkná kosa, se fakt odstěhuju někam do tepla :D Krásný to dneska bylo. 

Schwalbe? Jen se ptám, protože jeden model od Schwalbe jsem měl na kole přesně týden, asi čtyři píchnutí a šla do popelnice...jinak u mě dobrý, jednoho rutinéra který to nevzdává jsem objevil :punk:

DSC_0724_1.JPG

DSC_0725_1.JPG

Nene, Schwalbe mám akorát silniční slicky na kolobce z řady double defense a ty jsou teda nezničitelný, to musím pochválit. Tohle jsou Fasttracky od Spešlu, moc to nechápu, tisíc kiláků nic a teď 4 defekty na 30km :D a to jsem po 2 měnil duši. Tak třeba mám vybráno na letošek  ;)

před 3 minutami, Tom4 napsal:

Nene, Schwalbe mám akorát silniční slicky na kolobce z řady double defense a ty jsou teda nezničitelný, to musím pochválit. Tohle jsou Fasttracky od Spešlu, moc to nechápu, tisíc kiláků nic a teď 4 defekty na 30km :D a to jsem po 2 měnil duši. Tak třeba mám vybráno na letošek  ;)

A vyndal jsi ten připíňák z pláště? 😂

...dnes se mi nepodařilo provést platbu kartou na bikediscount.de a to na několikrát, alespoň z mé strany se zdá všechno v pořádku...tedy moje data, info karty, peníze na účtu. Nevíte někdo zda mají nějaký problém? Už jsem tam poslal i e-mail.