Duke650 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 rolas kam ti můžu poslat zlatého bludišťáka? jsem zvědavý na ten nový firmware pohonu Fazua, prý výrazné zlepšení https://ebike-mtb.com/en/fazua-evation-black-pepper-software-update-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Úžasný ten výraz cyklisty před updatem a po... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Focus Raven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Jsem si udelal radost, Ted Se Jen naucit poradne plavat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Dneska to hodně bolelo zítra bude ještě více přejezd Beskyd :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 před 11 hodinami, Duke650 napsal: rolas kam ti můžu poslat zlatého bludišťáka? jsem zvědavý na ten nový firmware pohonu Fazua, prý výrazné zlepšení https://ebike-mtb.com/en/fazua-evation-black-pepper-software-update-review/ Toto sice není moje partie, ale pamatuji si jak jsi toto kolo řešil a jak jsem viděl část toho nápisu na rámu, tak už jsem věděl, protože.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 před 11 hodinami, Gustaf napsal: Focus Raven Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 @kupko to jsou Ghost SL AMR? Jak jsi (nebo jste) spokojeni? Ja vybírám moje první celopéro jako doplněk k XC pevňákovi, a Slammer je žhavej adept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 před 12 hodinami, kupko napsal: Dneska to hodně bolelo zítra bude ještě více přejezd Beskyd Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Jako vždy super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Wow, dneska bajková nirvána, krásné počasí, velmi rychlé sjezdy, žádné lidi, pecka A konečně v Polsku, yes, mám to tady moc rád, pstruh už skáče na grilu a Afri do sebe leje bardzo mocnego Zubra, to zase bude odjezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 To jezdíš sám, s rodinou, s kámošema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Afri, dobře tyyyyy.....já vyrazím zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Ahoj Párkrát jsem se doma zmínil o elektrokole a manželka mi ho chce koupit. Občas jezdím a někdy ty kopce už nedávám tak proč si trochu nepomoci. Vůbec se v tom neorientuji,máte někdo zkušenost? Horala ne. cross/trek cena do 50t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Taky jedno F přidám. Elektrické je ale jenom řazení. Letos poprvé přes Slovensko. Počasí fajn, ale na cestách je po deštích hodně bordelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 před 2 hodinami, filltos napsal: To jezdíš sám, s rodinou, s kámošema? Přesně tak, s rodinou, s kámošema a takový ty serióznější věci sám, jako třeba dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Dneska mordor :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Sent from my iPhone using TapatalkWow. Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Silne mi to pripomina Skotsko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Wraby: teď jsem pořídil manželce trekové Fox Leader Lucas za 49.990,- . Dojezd, posez, komplet výbava, 630Wh, ..... zatím super spokojenost se vším. Mě to čeká co nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se