Duke650 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Afri, cyklostar a máš to taky tak....já měl cleaning day včera a dnes to zase pojedu zasrat Moc pěkné to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 3 hodinami, African napsal: Jé, nechceš mi také takhle hezky vyčistit kolečko? To byly fotky co dělal ten Němec do inzerátu v létě 2018. Po většinu času to moje kolo vypadá jako nenápadný matný černý tuctový velociped, jen řetěz + kazetu + šaltr a brzdy pucuju po každé druhé vyjížďce. Kosmetický tuning (mytí celého kola) jednou za měsíc - do týdne zase vypadá tak, že by ho nikdo nechtěl ukrást, což je záměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 (upraveno) Duke: Zas XT páčky uměj podřadit o dva stupně dolů, což je až překvapivě užitečná fičurka.. Upraveno 13. července 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Ještě o tom budu dumat, ale pamatuju si, jak mám po pár hodinách jízdy na Orbea bolavé palce, hlavně ten pravý. Zaboha nemůžu najít ergonomickou polohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 2 hodinami, Duke650 napsal: Moc pěkné to máš Díky už jsem to dneska zase zasral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Synovec se vyprdnul na fotbal a "zažral" se do kola... k velké radosti strejdy, samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Jak bych začátek tohoto cyklo týdne nejlíp popsal. Pondělí Litovelské pomoraví:Úterý Rabštejn:Středa kolem Slezské harty do Šternberka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Já myslel, že průkopníci slepých uliček jsou hlavně v našich končinách.. a ejhle, najdou se i v San Franciscu https://www.indiegogo.com/projects/superstrata-bike#/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Já myslel, že průkopníci slepých uliček jsou hlavně v našich končinách.. a ejhle, najdou se i v San Franciscu https://www.indiegogo.com/projects/superstrata-bike#/Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 2 hodinami, Duke650 napsal: Já myslel, že průkopníci slepých uliček jsou hlavně v našich končinách.. a ejhle, najdou se i v San Franciscu https://www.indiegogo.com/projects/superstrata-bike#/ K čemu jsou dobrý 20cm dlouhý ventilky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Pánové, co říkáte na ten Trek Slash 8 z inzerce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 3 hodinami, roura74 napsal: Jak bych začátek tohoto cyklo týdne nejlíp popsal. Pondělí Litovelské pomoraví: Úterý Rabštejn: Středa kolem Slezské harty do Šternberka: Vy doma asi nemusíte mít kuchyň, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Dnes famózní singltrack, no a také včetně žrádla Tipne si někdo, kolik stojí takový chudý chlebík s trhaným hovězím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Dotaz...nebude se tu někdo zbavovat 20" bajku? V nějakém dobrem stavu... nebo jestli někdo umí nějakou super nabídku na nové... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Zapomněl jsem napsat, že pro holku...a nejlépe s pevnou vidlí....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Další vrchol z pražské vrchařské koruny dobyt, rozhledna Špulka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Tady jezdim casto, protoze ty bydlim. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Musím se přiznat, že z těch 20 vrcholů sem na na tenhle těšil nejmíň. Ale zas o tom to je. Podívat se do míst, kam by ses jinak nevydal. Nakonec to byl fajn výlet, až na ten totální slejvak ke konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Cukrak jsi asi byl urco take vid..? Napis kde vsude jsi byl, jsou tam urcite mista ktera neznam, ty jsi dábel;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se