Mira188 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Trochu blbnutí po lese... Ale chce to gumy na bláto, tohle není ono [emoji28]Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
RomanP Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Zkusím to nějak popořadě. Právě jsem koukal i na ty fully a je to +- kilo. To je moc. Zkusil jsem i kamarádovo GT full za cca 70k a na druhou stranu to zlý nebylo. Tím se dostávám k nějakému předurčení a to asi vyzní směšně. Nejvíc toho teď najezdím a za karantény jsem najezdil s desetiletým klukem. On dá 40-50km a na tom se protínáme, to mi stačí. Mimo to i vyjedu sám a s čistou hlavou jedu jinudy kudy jeho nechci tahat a taky v jiném tempu, ale času není tolik, takže je mi bližší se zřídit za pár hodin a jet domů. Celodenní vyjížďka je spíš vyjímka. NX - No já to tolik nedorasuju, mě XT vydrželo na kole celou dobu. Ty jezdíš, jak jsi naznačil, v podstatě nonstop s novou přehazkou, takže tam se asi moc provozní spolehlivost nedá hodnotit. Vlastně by mi ani nevadilo kolo v SLX. Já právě nevím jak se to pohnulo, jestli směrem od XT (resp XTR) dolů prostupuje pokrok a trechnologie jak praví reklamy a nebo shit a plast stoupá od nižších sad nahoru. Ztratil jsem za ty léta přehled a do toho Sram, tak proto jsem se ptal. Čistě vizuálně konstrukčně mi přijde třeba zrovna brzdová páčka SLX a XT podobná, ne li stejná. Orbea Alma moc pěkná, asi jí miluju.
TLD Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Hele, ja oddelal 3ks min mesic, jinak tam byla predtim rok. Na pevnaku mam GXko tusim druhou sezonu a dobry. S Xt to bylo stejne, taky dobry, pokud to nedostalo nejakou ranu. Vyber co je Ti blize, ale vubec bych se nebal nizsi rady jako treba SLX. Orbeu jsem nikdy nemel, ale dle ohlasu jsou to super kola, tak proc ne, kdyz se Ti libi Stastnou ruku pri vyberu!
Duke650 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Zrovna včera jsem shodou okolností koukal na hodně podrobné porovnání parametrů XTR XT SLX a nového Deore
African Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Dneska ho dřel kluk jak o život, maximální spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 (upraveno) Se musím taky pochlubit, naordinoval jsem si vitamín S, je to můj druhej v životě, prvního Spešla jsem si kupoval asi tak 20 let zpátky za oceánem. Poprvé mám pod zadkem karbon a jednoplacku, tak jsem trošku zvědavej. Bude to, příznačně dle jména, "Epické" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2020 uživatelem Tom4
Micey Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 To je ale fotka na hovno..:) Ne, gratulace! Tak at to jezdi. S jednoplackou budes spokojenej.
Gustaf Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 jednoplacka gut, s big S asi vedle nešlápneš. Hoď lepší fotku...no a ať souží.....
Tom4 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Tak na zahradě moc parády nenafotím, to až potom v lese.
Tom4 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Double, sorry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 kolo se fotí z druhé strany hoď představec do negativu a bude to ještě lepší
wawrik Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 před 4 hodinami, TLD napsal: S fci nebyl probem u zadneho, jen ty sram brzdy me lepe vyhovujou... V akom zmysle? Servisáci hovoria, že u (cesťákových) SRAM je údržba o dosť zložitejšia, so Shimanom je to čistá robota, žiadna výmena tesnení, neserú sa... Ale ty asi myslíš funkčne, tak ma to zaujíma.
wawrik Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 (upraveno) Double, sorry. Upraveno 21. července 2020 uživatelem wawrik
Tom4 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 před 29 minutami, Gustaf napsal: kolo se fotí z druhé strany hoď představec do negativu a bude to ještě lepší Já už dolů nejdu, vařím večeři a vůbec, na tyhle stránce svrchu dolů mají Mira, African i Jovani všichni kolo focený z té strany jak já, tak nebudutrhat partu ne, jak by to tu pak vypadalo. Stačí červený kolo místo obligátní matné černé Jo a Sram s orlem mám taky prvně
Gustaf Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 před 39 minutami, Tom4 napsal: Já už dolů nejdu, vařím večeři a vůbec, na tyhle stránce svrchu dolů mají Mira, African i Jovani všichni kolo focený z té strany jak já, tak nebudutrhat partu ne, jak by to tu pak vypadalo. Stačí červený kolo místo obligátní matné černé Jo a Sram s orlem mám taky prvně Koukej mazat njn tak jindy. Právě,že takle není nic vidět....orel je na druhé straně.
African Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Já úž tedy zpátky také nejedu, abych ho cvaknul z druhé strany
TLD Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 wawrik, mam je na dvou kolech a za ta leta vse uplne v poradku, jen menim desky. resp, aktualne sem na pevnaku resil problem, ze sem vyrval hadici a vychcala brzdovka. Ale to bylo mechanicke poskozeni. Ten servis nevim no, uz je to, ze do sramu davas dotku a ne mineral... XTcka se me obcas zavzdusnili, sram nikdy nic... Vozim kotouce i desky Galfer. Me se ty sramy lepsi davkujou, coz treba pri prudkym sjezdu technickym, nebo na skale, korenech je pro me lepsi.
odjinud Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 Me loni v RB rikali, ze XT je co do kvality +/- jako SLX, ale je lehci. Tak jsem skoncil u nej. Zatim spokojenost (najeto cca 3000 km).
odjinud Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 Panove, nevite, jestli se daji nekde jeste koupit dily na stary kola typu eska, favo, liberta, co se delaly za sociku? Davam dohromady starou esku a nejak drhne rizeni, asi by to chtelo vymenit ten loziskovy venecek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se