Igicz Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Co třeba Orbea Alma nebo Focus Raven? https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m25-2020/ https://www.bradsky.cz/focus-raven-88-barolored-2020-p-13704.htmlMěl jsem za to, že jsem vůči mtb imunní, ale ta Orbea Alma ve mně cosi hnula. Ajajaj:) Taková M25, M30 ganz ideal. Klidně se starou 2 plackou. Jo a supr srovnávací videoSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Ta Orbea není vůbec špatná, jen bacha na velikost, mě třeba bylo XL malý, současnému majiteli sedí perfekt a výškový rozdíl je jen pár cm, takže to je i o délce nohou a paží. Upraveno 22. července 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Stejne ty HT kola vypadaj krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Já mám právě 178cm, což by podle jejich webu odpovídalo nejvíce velikosti M a u L bych byl na spodní hranici. Z toho mám velký respekt hlavně pro to, že jsem trochu ovlivněn delším ježděním na tom Zaskarovi a ten je hodně dlouhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Orbeu HT jsem naživo neviděl, ale mám starší Orbea full (OIZ) a furt je to moc pohledné kolo - vypadá dobře z dálky i zblízka, vymazleneé detaily, ne úplně tuctové profilování rámových trubek, prostě fešanda Upraveno 22. července 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Gustav bude spokojenej jak želva, 2x kolo ze správný strany a obě Orbea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Gusto honem přidej ještě tvoji vymydlenou Španělku v nějaké erotické pozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Sice to mám přes celou Prahu, ale já se snad na tu Malešickou dneska po práci pojedu podívat na tu Almu. Doufám že mě nebude nějaký démon nutit prodat třeba Fortisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Pokud je na Malešické Albie, tak se prý máš na co těšit = profesionální vstřícný ochotný přístup k zákazníkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 No, ale hlavně dneska dovolená. Ještě že jsem jim kouknul na web. A taky jsem to proklikal a nevypadá to mimo jednoho červený ho myslím v M, že by případně bylo k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Má tam úplně vymeteno. A dopředu lepší zavolat. Já tam byl, když dovolenou neměl a stejně jsem musel čekat, než přijede. Pak chvíli nadával, že nemá co prodávat, ale jinak fakt super chlapík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ono je to jak koukám vymetený kam se podíváš. Snad jenom toho spešlíka co jsem sem postnul včera v SBCR mají skladem. Tam mě ale nějak furt za 70k mrzí to NX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 22 minutami, RomanP napsal: Ono je to jak koukám vymetený kam se podíváš. Snad jenom toho spešlíka co jsem sem postnul včera v SBCR mají skladem. Tam mě ale nějak furt za 70k mrzí to NX. Něco k tomu osazení komentoval kolega Jarett kousek zpět, řekl bych že o tom ví 1000x více než my všichni dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 51 minutami, RomanP napsal: Ono je to jak koukám vymetený kam se podíváš. Snad jenom toho spešlíka co jsem sem postnul včera v SBCR mají skladem. Tam mě ale nějak furt za 70k mrzí to NX. Sto litrů kola a nový modely jsou pomalu rozebraný, než se dostanou na krám a pak že lidi nemají prachy My dnes s kamarádem promazali a úž to zase půjde....nějáko mě v tom skřípalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jsem spokojenej... konečně fotky ze správný strany jste sikulove no mojí Španělku po cleaning day jsem už sem dával... ale proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 6 hodinami, Tom4 napsal: Gustav bude spokojenej jak želva, 2x kolo ze správný strany a obě Orbea Voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Gusto, srovnej si kola, litaj Ti napisy A klika vodorovne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jsem spokojenej... konečně fotky ze správný strany jste sikulove no mojí Španělku po cleaning day jsem už sem dával... ale proč ne Máš to nějak "moc cisty" Krásnej bajk....Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 A lepší kulisu, tohle je humus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 10 hodinami, odjinud napsal: Panove, nevite, jestli se daji nekde jeste koupit dily na stary kola typu eska, favo, liberta, co se delaly za sociku? Davam dohromady starou esku a nejak drhne rizeni, asi by to chtelo vymenit ten loziskovy venecek. https://www.retrocyklo.cz/161--kazety-vicekolecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se