Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ta Orbea není vůbec špatná, jen bacha na velikost, mě třeba bylo XL malý, současnému majiteli sedí perfekt a výškový rozdíl je jen pár cm, takže to je i o délce nohou a paží. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Já mám právě 178cm, což by podle jejich webu odpovídalo nejvíce velikosti M a u L bych byl na spodní hranici. Z toho mám velký respekt hlavně pro to, že jsem trochu ovlivněn delším ježděním na tom Zaskarovi a ten je hodně dlouhej.

Odesláno (upraveno)

Orbeu HT jsem naživo neviděl, ale mám starší Orbea full (OIZ) a furt je to moc pohledné kolo - vypadá dobře z dálky i zblízka, vymazleneé detaily, ne úplně tuctové profilování rámových trubek, prostě fešanda 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Sice to mám přes celou Prahu, ale já se snad na tu Malešickou dneska po práci pojedu podívat na tu Almu. Doufám že mě nebude nějaký démon nutit prodat třeba Fortisky

Odesláno

No, ale hlavně dneska dovolená. Ještě že jsem jim kouknul na web. A taky jsem to proklikal a nevypadá to mimo jednoho červený ho myslím v M, že by případně bylo k dispozici.

Odesláno

Má tam úplně vymeteno. A dopředu lepší zavolat. Já tam byl, když dovolenou neměl a stejně jsem musel čekat, než přijede. Pak chvíli nadával, že nemá co prodávat, ale jinak fakt super chlapík :-)

Odesláno

Ono je to jak koukám vymetený kam se podíváš. Snad jenom toho spešlíka co jsem sem postnul včera v SBCR mají skladem. Tam mě ale nějak furt za 70k mrzí to NX.

Odesláno
před 22 minutami, RomanP napsal:

Ono je to jak koukám vymetený kam se podíváš. Snad jenom toho spešlíka co jsem sem postnul včera v SBCR mají skladem. Tam mě ale nějak furt za 70k mrzí to NX.

Něco k tomu osazení komentoval kolega Jarett kousek zpět, řekl bych že o tom ví 1000x více než my všichni dohromady ;)

Odesláno
před 51 minutami, RomanP napsal:

Sto litrů kola a nový modely jsou pomalu rozebraný, než se dostanou na krám a pak že lidi nemají prachy :D My dnes s kamarádem promazali a úž to zase půjde....nějáko mě v tom skřípalo. 

Odesláno
Jsem spokojenej... konečně fotky ze správný strany jste sikulove no mojí Španělku po cleaning day jsem už sem dával... ale proč ne
IMG_20200712_170212.thumb.jpg.3c8adca273629807b72ffe20ea3856cc.jpg
Máš to nějak "moc cisty" Krásnej bajk....

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...