lassie Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Hele neměl, jako malej jsem měl nějaký RMX, pak Pionýra nebo jak se to jmenovalo a pak už klasika horáka 26". Jako puberťák jsem pak blbnul na BMXku po skateparku a potom jsem cca 12 let kolo neměl... No a na začátku covidu jsem pořídil XC 29 ale jelikož se motám z 80% po asfaltu a začal jsem jezdit do práce na kole tak jsem se rozhodl, že by ten gravel na to mohl být ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 @lassie Ktorý model si nakoniec kúpil? Ja o gravelu tiež uvažujem - jazdím 95% rozbité cesty, zvyšok spevnené. Ešte by ma zaujímalo aký máš pocit z baranov a nášľapov, toho sa trochu bojím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 před 10 hodinami, Duke650 napsal: Poprosím o doporučení - šikovný hák pro pověšení MTB na zeď za přední kolo? Pokud možno šetrný, ráfek je karbonový. Plášť do 2,35” děkuji Ja pouzivam v garazi nejlevnejsi z Dekace https://www.decathlon.cz/p/drzak-na-1-kolo-na-zed-ci-na-strop/_/R-p-313305?mc=8576774&gclid=CjwKCAjw6IiiBhAOEiwALNqncTrhsEaK62U1o5CJg6uZ_xdJ3j0YkIekiVWzOWRVd_4L5hf0qZb1iBoCyBkQAvD_BwE a jsem s nim spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Jsem si dal včera 80km na silničce, no chtěl jsem kiliána, ale prdel byla proti. Tak jsem dneska objednal Fizik sedlo s kanálkem a doufám ze příští týden to kilo padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 (upraveno) @Peto86Já jsem nakonec měl ve výběru Canyon Grail AL (6/7), Cannondale Topstone Alloy 2 (muj favorit), Giant Revolt 1 nebo 0. No a nakonec jsem pořídil Specialized Diverge Elite E5. Je to defakto základ, hliník a GRX 400 (2x10). Moje XC HT (Rockraider XC50) jsem koupil tenkrát v Decathlonu, bylo to nejlevnější kolo s 1x12 a vzduchovou vidlicí. Tentokrát jsem chtěl nějaký "značkovější" kolo nebo jak to říct, prostě to nehrát jen na cena/komponenty. Jestli to bylo dobře ukáže až čas. Vychytal jsem ho teda v celkem slušný slevě, jinak za to chtěj raketu (jako za ten Cannondale). Zatím jsem na tom najel asi 15km a pocity super. Největší zklamání je, že pláště nejsou tubeless ready, což v téhle cenovce je teda pro Specialized ostuda ale zas na druhou stranu je to komplet na GRX (Canyon, Cannondale i Giant dávaj např jiný kliky a třeba u toho Canyonu i Cannondalu na ně lidi nadávaj (na ty kliky)). Na XC HT bezduše jezdím už druhým rokem a jsem s tim spoko, časem určitě předělam i gravela na bežduše ale nejdřím pojezdim tyhle pláště co tam jsou ať vím jestli koupit širší/užší pláště.... Jinak berany nezvyk jak jsou "úzký" ale ono to půjde. Jinak to po asfaltu sviští slušně, v terénu jsem ještě nebyl. Já jsem měl nedávno zápal plic, tak ještě nejsem úplně v kondici. Jinak nášlapy jezdim už rok, strašně jsem se toho bál ale je to super a kupodivu jsem ještě nespadnul (ikdyž to bylo hodněkrát jen tak tak). Chtěl jsem 2x10/11 ale jak jsem zvyklej z HT na 1x12 tak to je celkem nezvyk řadit vepředu a hlídat si aby se nekřížil řetěz ale myslim, že to nebude problém až si zvyknu. No jinak na mě byl cekem tlak z okolí, protože kolegové v práci loni taky přeskočili na gravel (občas jezdíme po práci) a jeden muj kamarád taky, tak jsem musel no. Upraveno 22. dubna 2023 uživatelem lassie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Wow, to je den Odpo dance párty, tak nabírám energii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Dneska bylo počasí opravdu parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Přemýšlím o novém kole, udělám úklid v jedné místnosti ve sklepě a najdu další dvě.... To je krach, dá se něco takového prodat? Třeba mi to přidá na pár drátů na novém Víkend famózní, ještě si to dávám než začne lejt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Hele to spodní bys úspěšně střelit mohl:-) Ty horní dvě bych dal nějaký charitě. Nevím, jestli ještě fungujou ty kola pro Afriku,to bys měl stylový:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Jo, tenhle víkend se to na kole dalo (konečně :)). Včera pěknej celodenní výlet přes Hronov a Polsko do Náchoda, dneska lehce na vyjetí kolem komína. Snad se to zas všechno brzo přežene a bzde zas hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 2 hodinami, kral083 napsal: Hele to spodní bys úspěšně střelit mohl:-) Ty horní dvě bych dal nějaký charitě. Nevím, jestli ještě fungujou ty kola pro Afriku,to bys měl stylový:-) Zajímavý projekt, dík za tip, Roman dobrej borec. Osobně myslím že tyhle plečky jim cpou lidi po tunách, tak rozumnější možná zkusit třeba za litra obě prodat a poslat jim třeba peníze, protože to bude asi zajímavější pro podporu celého projektu. Těžko říct, brnknu jim tam a domluvíme se, hezké je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Morava krásná zem, osázená vinohradem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 @jumbo tak jsem vytáhl nového oře Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 @lassie Díky moc za tipy a dojmy. Snáď sa konečne rozhýbem a urobím si niečím radosť . Prajem Ti mnoho spokojných km a rýchle zotavenie z choroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Tak mám letos za sebou první tisícovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Imperialisti v dresu USA, zdraví na východ bratra rusa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 @skalis paráda. První tisícovka se vždycky vleče jak tejden před výplatou,ale pak už to naskakuje rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 4 hodinami, kral083 napsal: @skalis paráda. První tisícovka se vždycky vleče jak tejden před výplatou,ale pak už to naskakuje rychle 90% jsou cesty do/z prace. Tomu odpovida i prumerna delka vyjezdu 10-12 km (jedna cesta - je vic variant, ze kterych vybiram podle pocasi a toho, jak specham). Paradoxne nejvyssi najezd mam za leden (>300 km), v unoru a breznu byly nemocny decka (takze vic home office a presunu autem), v breznu jarni prazdniny a tak podobne. Mimo dojizdeni je to tak 1-2x tydne neco navic, ale delkove to nebyva vetsinou vic nez 20 km. Ale i tohle je super, jsem mnohem vic fit a postupne hubnu zpatky do sportovni postavy :). Takze dalsi tisicovky budou pribyvat, jen podobnym tempem. Ale pres 3k bych se za cely rok dostat chtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 (upraveno) Poslušne hlásim, že táto fotka ma stála vyše 300 €: Fúkol vetríček, bajk spadol (nie že by sa to stalo prvýkrát...), barany s výrazným flare spadli práve na ten ohnutý koniec, a pod brzdou sa karbón asi na centimetri špirálovo naštiepil. Nuž, kto nemá v hlave, musí cálovať... Ale inak bolo fajn, asi 25 kilometrov viedlo do tiahleho kamenistého kopca a proti vetru. Kto by to nemiloval Okruh od Elliðavatnu popod Helgafell až k lyžiarskemu stredisku Bláfjöll. Upraveno 25. dubna 2023 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 To je paráda, až na ten rám tedaOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se