kral083 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 To bylo znamení, že potřebuješ novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Dotaz: Máte nějaký typ na řetěz na kolo, který nebude snadné přeštípnout? Občas mám chuť sjet na nákup do Lidlu cyklostezkou. Akorát nechci před obchodem přijít o kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Na jednom britském cyklo YouTube kanálu dělali testy zámků. I ty nejdražší za cca 7 k Kč za cca 90 sekund byly zdolány Já osobně si kolo do Lidlu beru s sebou. Nikdo mi nikdy žádnou výtku neřekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Ja mam neco takovyho kdyz jedu nakoupit.. ty cepy/spoje ve me velkou duveru nevyvolavaj, ale na klasicky prestipnuti to myslim bude narocnejsi nez retez. https://m.alza.cz/sport/zefal-f16-l-skladaci-d4651909.htm?gbraid=0AAAAAD2xsm4UFOe68Lr0ap7TExB5CvqzT&gclid=CjwKCAjw-vmkBhBMEiwAlrMeF9KhAU31sScbt5xJrvS5SrdxQ06cXcl2mSTeewOJfeBJU2CAFb7k3xoCyjUQAvD_BwE&kampan=adwsp_sport_pla_all_sport-css_cyklistika_zamky_eCPC_m__SPTms3002_1003803_~76761295146~ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Hmm... tak asi zůstanu u auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 48 minutami, Zdenek1307 napsal: Dnes ráno jsem se docela naštval když mi spadla helma z botníku a hned jedno poutko křuplo. Tak jsem si říkal, jestli mě má tohle ochránit při pádu Kdyby to byla nějaká levná pixle tak neřeknu. Není už stará? Snad po dvou letech by se měla kupovat nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 (upraveno) před 40 minutami, WATCHES napsal: Na jednom britském cyklo YouTube kanálu dělali testy zámků. I ty nejdražší za cca 7 k Kč za cca 90 sekund byly zdolány Já osobně si kolo do Lidlu beru s sebou. Nikdo mi nikdy žádnou výtku neřekl. Ale to je řezali rozbruskou Nechci podceňovat české zloděje,ale to se asi před pražským Lidlem nestane. Já si nechal svoje první kolo,co jsem už skoro před 30 lety dostal,ocel je ostatně věčná. A s tím jezdím na švihy s dětma, na případné nákupy a skladuju ho v kolárně. Případná ztráta by tak nebolela finančně,ale spíš psychicky. Nicméně i tak si to kolo beru taky dovnitř (do Lidla). Ale koukám, že Safi už to při první komplikaci vzdal a dál bude jezdit na nákupy svým ekologickým vozem. Škoda. Třeba by si trochu rozšířil obzory. Včera jsem to cestou z práce schválně vzal po cyklostezce kolem Žlutých lázní. Famózní zážitek. Rád se vrátím zase na silnici. Upraveno 30. června 2023 uživatelem kral083 Čeština Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @kral083 Včera jsem to cestou z práce schválně vzal po cyklostezce kolem Žlutých lázní. Famózní zážitek. Rád se vrátím zase na silnici. Jezdil jsem tam tudy do práce a zlámal by si tam nohy i mamut. O víkendech slalom smrti. Je to jedna ze situací, kdy na mě lidi z aut řvali, jakej jsem čůrák a ať tahnu na cyklostezku. Bohužel těm, co neměli tu čest se tady projet - nevysvětlim nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 11 minutami, kral083 napsal: Ale to je řezali rozbruskou Nechci podceňovat české zloděje,ale to se asi před pražským Lidlem nestane. Já si nechal svoje první kolo,co jsem už skoro před 30 lety dostal,ocel je ostatně věčná. A s tím jezdím na švihy s dětma, na případné nákupy a skladuju ho v kolárně. Případná ztráta by tak nebolela finančně,ale spíš psychicky. Nicméně i tak si to kolo beru taky dovnitř (do Lidla). Ale koukám, že Safi už to při první komplikaci vzdal a dál bude jezdit na nákupy svým ekologickým vozem. Škoda. Třeba by si trochu rozšířil obzory. Včera jsem to cestou z práce schválně vzal po cyklostezce kolem Žlutých lázní. Famózní zážitek. Rád se vrátím zase na silnici. Díky za doplnění důležité informace (test rozbruskou). Tak koupím nějaký masivní řetěz a bude klid. Jak probíhá nákup s kolem vevnitř? To ho opřete někde v prodejně a berete košík / vozík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 A nebojíš se, že pravě nepřipoutané kolo ti někdo vezme, zatímco budeš ládovat rohlíky do tašky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 (upraveno) Mam retezovej ABUS na kod cenove neco pres 800 (delka bude max metr a neco teda vazi). Flexu samozrejme neprezije, ale bezny zlodejicky kolem obchodu to, predpokladam, bezpecne odradi. Nakup na kole je ale vzdycky rychlovka - vezmu par veci, co pobere batoh, a jdu ven. Brat si kolo do obchodu mi prijde divny teda. Upraveno 30. června 2023 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @safi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 3 minutami, skalis napsal: Mam retezovej ABUS na kod cenove neco pres 800 (delka bude max metr a neco teda vazi). Flexu samozrejme neprezije, ale bezny zlodejicky kolem obchodu to, predpokladam, bezpecne odradi. Nakup na kole je ale vzdycky rychlovka - vezmu par veci, co pobere batoh, a jdu ven. Brat si kolo do obchodu mi prijde divny teda. Já to mám v plánu, protože z obyč. nákupu udělám zajímavý výlet tatínka s dětmi a žena si od nás odpočine. Jsou tam ty kola a cca 20 minut v obchodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Vzdávám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Na kolo do mesta pouzivam Abus Bordo 6000/90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 1 hodinou, vraby napsal: Není už stará? Snad po dvou letech by se měla kupovat nová. Jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: Jako fakt? Jsou tady borci co se tím živí tak to snad uvedou na pravou míru. Já to mám někde z cyklosalonu . Ten plast časem odchází. Třeba to bylo jen aby byl kšeft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 před 4 hodinami, kral083 napsal: Vzdávám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 @Ajajse netlem Borec chce poradit,jak nakoupit bezpečně v Lidlu. Takový to: táto, zapomněla sem na tatarku k tomu smaženýmu květáku,zajeď to koupit. Safi v panice, že přijde o těžce vyčekaný misto před barákem, přemýšlí o alternativním způsobu nákupu. Pěšky je to moc daleko,ale na kole by to šlo. No jo, jenže co když mi ho někdo ukradne, říká si. Ha,chronomag,tam mi vždy dobře poradili... A pak, po tom všem, z něj vyleze, že tu poptává typ na rodinný výlet #facepalm A abych tu jen nepindal, aspoň jedna fotka ze včerejšího návratu z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se