Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, runner napsal:

Mě l jsem karbonové ráfky wtb na kole od novoty. Byly fajn, ale šly na reklamaci. Dostal v mezičase, abych měl na čem jezdit, hliníkové wtb protera, a nijak zvláštní rozdíl jsem nepozoroval. Teď mám zase karbon tovární WTB a s klidným svědomím bych mohl mít i ty hliníkové. Ale vypadají dobře, to jo😎

Tam je to hlavně o váze...jinak by mě hliník nevadil a normálně to stejně nepoznáš....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Gustaf napsal:

Tam je to hlavně o váze...jinak by mě hliník nevadil a normálně to stejně nepoznáš....

Kamarád počítá taky každý gram, v kole kvůli váze statisíce a sám má asi jenom patnáct kilo nadváhu 😂 Je to koníček a jako každý jiný overkill když nás to baví, přiznejme si anebo aspoň mě se to tedy týká že podobné kousky co provádím v lese bych zvládl i mnohem na levnějším kole. Ale značka a nové technologie mě prostě nedávají spát 😅 

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, African napsal:

Kamarád počítá taky každý gram, v kole kvůli váze statisíce a sám má asi jenom patnáct kilo nadváhu 😂 Je to koníček a jako každý jiný overkill když nás to baví, přiznejme si anebo aspoň mě se to tedy týká že podobné kousky co provádím v lese bych zvládl i mnohem na levnějším kole. Ale značka a nové technologie mě prostě nedávají spát 😅 

@runner diky moc... no, ale přeci jen karbon lehcí bude asi

@African přesně tak... základní bajk by stačil, no....ale zase proč si neudělat radost. Já úplné nejsem gramar, ale nějaký vymazleny komponenty potěší.

Odkaz ke komentáři

Je to ze shora vedle ventilku směrem do drátů

Aha. Na ráfku v tom místě něco není?
Já teda tubolita postupně všechny vyhodil. Posledního mohykána asi před dvěma týdny, kdy najednou začal unikat vzduch asi ze šesti minidírek najednou. Už mi to na kolo nesmí.
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, roura74 napsal:

Aha. Na ráfku v tom místě něco není?
Já teda tubolita postupně všechny vyhodil. Posledního mohykána asi před dvěma týdny, kdy najednou začal unikat vzduch asi ze šesti minidírek najednou. Už mi to na kolo nesmí.

A co máš místo toho? Bezduše nebo klasiku?

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Moty napsal:

A co máš místo toho? Bezduše nebo klasiku?

Bezduše na gravelu i na fullu. Měl jsem tubolito už jen na předním na XC sadě na fulla, protože jsem protrhnul pásku a byl jsem línej ji přelepovat. Zkoušel jsem tubolita co byly označený na gravel a skoro nic nevydržely.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

@runner diky moc... no, ale přeci jen karbon lehcí bude asi

@African přesně tak... základní bajk by stačil, no....ale zase proč si neudělat radost. Já úplné nejsem gramar, ale nějaký vymazleny komponenty potěší.

Přesně :cheers: Já se rozhodl oba Cannondejly nechat nakonec doma, tak musí být zase něco extra, abych cítil změnu. Mám hliník vidle 120, 140, tří tác, dvou tác...tak jsem se rozhodl pro 150 zdvih, sjezdová geometrie, jednotác, karbon... takže si myslím změna jistá a dost prostoru pro nové zážitky 🤙 Už jen pořešit prašule. Dneska poslední švih a hurá na Dachstein prověřit rameno na skálu :punk: 

DSC_5045~2.JPG

DSC_5043~2.JPG

DSC_5046.JPG

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Gustaf napsal:

Prodej oba bajky, přidej něco a je to.....

Jeden má manželka, druhý měl zamluvený kamarád který tragicky zemřel, tak jsem se rozhodl že zůstane taky doma. Ty vogo, má milovaná klidná lokalita na Polské straně se proměnila v samotné peklo 😬 Děti budou nadšené, až jim to ukážu, ale já budu muset na pstruha příště o barák dál, týhle davy mě nedělají dobře..... Musel jsem improvizovat a uprostřed lesa sám a nakonec to bylo fajnové i s tím grilovaným hermelínem 😆

DSC_5048.JPG

DSC_5051.JPG

DSC_5050.JPG

DSC_5055.JPG

DSC_5057.JPG

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, kral083 napsal:

Ty jo Afri,jako že s sebou vozíš v batohu vařič a lahvace to jsem věděl. Ale že ti nevadí přibalit ani talíř a příbory,to jako všechna čest:-)

Pán je evidentně gurmán! A nový bajk se sjezdovou geometrií a vyšším zdvihem (jak psal) zajistí, že si ten talířek nerozbije! :clap:

Odkaz ke komentáři

V 12. 8. 2023 v 12:34, Gustaf napsal:

Děkuji pánové....snad s ním dám plno šťastných kilometrů.....no a sem to nevydržel a už jsem vyrazil... 

IMG_20230812_120505.jpg

IMG_20230812_105240.jpg

Gratulace, kolo parádní a ten přechod barvy mezi zelenou a zlatohnědou nemá chybu. Tak ať dlouho vydrží.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...