Joe75 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Ahoj kluci. Reklamovat to budu. Spis mě zajímalo, jestli s touhle značkou mate podobně zkušenosti, nebo je to jen úlet s holt páteční kus. Na to ze stojí s chranicem kolem 4tis je to fakt bídné zpracování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Máš recht, tohle nemělo vyjít z továrny. Camelbak jeden mám, taky tam něco najdu, ale takhle hodně ne. I když já bohužel najdu něco skoro na všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Dneska vyjezdit kapra se salátem. Ale komplikace na trase, polámané stromy a vylitá Sázava. Snad to bude na Silvestra už v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) Don’t stop exploring… ještě 12 km a přehoupnu se letos přes 3100 km. Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Aby bylo jasno ... může jet cyklista po silnici, když má hned vedle cyklostezku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Jasno je, že může. Avšak vzhledem k tomu, jak se mi před cca deseti dny jedna obtloustlá vystajlovaná pseudopumpička vykodrcala z vedlejší, dovoluji si připomenout i jednu větu z rozsudku NSS: .... Cyklisté jsou podle NSS plnohodnotnými účastníky silničního provozu a náleží jim veškerá práva a povinnosti z toho vyplývající..... Tedy bych prosil nejen o užívání veškerých práv ale i o dodržování veškerých povinností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 5 hodinami, skalis napsal: Don’t stop exploring… ještě 12 km a přehoupnu se letos přes 3100 km. Pecka, ale na kolo jedině s Everestem https://eu.everestbands.com/collections/watch-straps-for-rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 14 hodinami, Bert napsal: Jasno je, že může. Avšak vzhledem k tomu, jak se mi před cca deseti dny jedna obtloustlá vystajlovaná pseudopumpička vykodrcala z vedlejší, dovoluji si připomenout i jednu větu z rozsudku NSS: .... Cyklisté jsou podle NSS plnohodnotnými účastníky silničního provozu a náleží jim veškerá práva a povinnosti z toho vyplývající..... Tedy bych prosil nejen o užívání veškerých práv ale i o dodržování veškerých povinností. To je jasné, pravidla platí pro všechny. Idiot může jet kolmo i za volantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Ano. Jeden z našil Chrono kolegů (bývalý triatlonista) říká, že počet kokotů za volantem, na kole, a jdoucích pěšky, je konstantní. Jsou to totiž ti samí. Pod to bych se podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Pravda pravdoucí. Jen jsem za ty léta nabyl pocitu, že ostatní účastníci provozu mají neodbytný pocit, že musí cyklisty při nějakém přestupku vychovávat. Klaksonem nebo ostřikovačema. Nebo u vás na tý věčně rozbitý lávce. Jasně, že tam je značka, že bych měl vést kolo. Ale když jedu rychlostí chůze,fakt nemám pocit, že někoho ohrožuju nebo ničím lávku. Přesto se najde vždycky někdo,kdo mi to musí omlatit o hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Taky mi přijde, že řidiči mají tendenci přestupky cyklistů zveličovat a zapomínat na svoje vlastní. Naopak procento cyklistů, co se chovají vůči autům debilně mi přijde vyšší než aut, co se chovají debilně k cyklistům (městský provoz) - bez ohledu na to, že to druhé je nebezpečnější. Já se řídím jak na kole tak v autě zejména tím, že budu k ostatním ohleduplný, i když ne nutně v souladu s předpisy. Tedy klidně smažím po okresce 120, ale když dojedu kolo, který nemůžu rozumně předjet, tak prostě pojedu za ním. Na kole, když jsem ve frontě na světlech, tak se neprodírám dopředu, aby mě pak všechny ty auta zase musela předjíždět. Totéž bych si přál od ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Dva tlusťoši na výletě za sněhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Dnešním výjezdem do Ikea jsem uzavřel letošní sezónu na symetrických 3113 kilometrech. fotka je ze září, než začala blátivá perioda roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Po 3 měsících v sedle. Jak říká jeden insta merch: forma hodně nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Předvánoční Radhošť Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Před hodinou, kupko napsal: Předvánoční Radhošť Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Stále ti to sekne kamaráde, doufám že ta domluvená společná sprcha jednou stále platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 No tvl, čeho se tu člověk ještě nedožije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Racek bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 před 29 minutami, TLD napsal: Racek bude Tak pokud se nás sejde pět, i racek bude .... já jsem pro každou prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 OMG, mám to tady zavřít??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se