Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Gustaf napsal:

Páč na horách bylo lidí jak namrdano....ale užili jsme si to 

IMG-20240120-WA0021.jpg

Hmm, fajnové jste to měli 🤙 U nás taky fajn, akorát že jsem sebou tak jebnul na ledové plotně, že jsem teď klukovi skládal bajk v předklonu 😅 

Hotovo a připraveno k předání, a mé obavy z reálného lukyluk oproti fotkám zmizeli, protože Norek je super a kluk bude happy. Ta nefritová metla je fantastická a celkově dle mého názoru kolo povedené. Už se klepu na to jak bude čumět, a zároveň na tu svoji novou raketu :punk: A taky na léto 😂

DSC_5935~3.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, African napsal:

Vy nás ale letos zásobujete těmi Norky pane Karfík , ehm tedy pane Kupko 😂 Já se těším jak malej kluk na Fluida, akorát nevím kdy ho vybalím, když nevím kam dřív skočit 🙄

Gratulace 🍾 pak sem šoupni:photo:. Jestli plánuješ na zahájení sezóny cyklotrip na pstruha dej vědět :cheers:.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Roland Sands napsal:

Gratulace 🍾 pak sem šoupni:photo:. Jestli plánuješ na zahájení sezóny cyklotrip na pstruha dej vědět :cheers:.

Díkas a jasná věc, jedna pstruhárna otevřená celý rok, ale musí slézt z kopce sníh, druhá parádní otevírá prvního května.... takže dám věděti a projedeme se :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Nová raketa pro letošní sezónu ready :punk: Odrazky už jsem nestihl sundat, až příště, teď už zase volají dětské povinnosti, zítra má kluk lezecké závody, tak držte palečky. Kurňa, jak já se těším na bajk , mega vypadá fajnově žabák 😁

DSC_5954~2.JPG

Odkaz ke komentáři

V 24. 1. 2024 v 10:31, zacik napsal:

idem kupovat nove sedlo...su tie 3D printed sedla naozaj o tolko pohodlnejsie?

myslim ze @Jarett mel 3D na nejak gravelu?

Ja neporadim, ale jake jsi vybral?

Taky potrebuju koupit, chci vzit Spesl Power Expert Mirror... akorat cekam na slevy ktere neprichazi :) a potrebuju 130mm, ktery v CR online nikde neni, a v Nemecku jsem tak dlouho cekal, az mi ho taky vyprodali... 

Odkaz ke komentáři

V 24. 1. 2024 v 10:31, zacik napsal:

idem kupovat nove sedlo...su tie 3D printed sedla naozaj o tolko pohodlnejsie?

před 17 minutami, kloubik napsal:

myslim ze @Jarett mel 3D na nejak gravelu?

Ja neporadim, ale jake jsi vybral?

Taky potrebuju koupit, chci vzit Spesl Power Expert Mirror... akorat cekam na slevy ktere neprichazi :) a potrebuju 130mm, ktery v CR online nikde neni, a v Nemecku jsem tak dlouho cekal, az mi ho taky vyprodali... 

Specialized Mirror ... mám ho na třech kolech :)

Na rozdíl od jiných výrobců 3D sedel je tohle specifické tím, že je v různých částech různě tuhé, takže zadek se "zrcadlí" do plochy sedla ... pocitově je tlak tak o 70% menší.

Kolega si pořídil české sedlo od firmy Posedla a po měsíci ho vyhodil ... tvrdé a nepohodlné, takže prodávají 3D tisk, ne technologii k sezení ...

CAD0274F-1332-4FB2-9EBA-8F6539A23BA5_1_105_c.thumb.jpeg.fce71b753d48c005ece92b8418072be9.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...