chuckie2 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 Já právě rámeček mám celkem rád skoro bych řekl, že preferuji. Z oakley se mi celkem líbí holbrook, ty bych nosil i mimo kolo. Já právě mám z kupkolo nějaké force a na biku jsem je jedno málem zahodil. Koupil jsem nějakou jejich nejvyšší řadu a ty měnitelná skla se třepou, blbě chraní a strašně se mlží. Vlastně nejhorší brýle, co jsem kdy měl a to vč. cpt morgan k flašce, co nosím na festivaly potom, co jsem ztratil 3x RB
chuckie2 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 2 hours ago, roura74 said: Čím dražší brejle jsem si koupil, tak o to dřív jsem je poškrábal. Teď vozím fotochromy Van Rysel z Dekáče a musím říct, že za ty prachy docela slušný. Decathlon mě nenapadl. Tyhle si možná skočím i zkusit.. fotochromatické teď na kolo žádné nemají... https://www.decathlon.cz/p/cyklisticke-bryle-roadr-900-perf-kategorie-3-prusvitne/_/R-p-350607?mc=8843676&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_aGuBhACEiwAly57MUENfgJJPXIoisyTfflBlxdCff5U5G0yrmddYxCXlrvrTCoV5dZZTxoC-xgQAvD_BwE
Micey Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 Ja jsem za ty Sutra.. nejlepsi brejle co jsem kdy mel, a to jsem celkem zkusil na kolo ledacos. Nevim tedy jak ty fotochromaticky, ale standard Prizm ma skvelou optiku, proste se pres ne vyborne kouka. Coz je pri porovnani fakt znat. V Německu se daj koupit kolem 100 EUR..
moco Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 Ještě bych do výběru zařadil Oakley Radar, moc povedené brýle na veškerý sport a mají asi největší variabilitu filtrů skel, já používám photochromic a mám ještě jedny s PRIZM road. Osobně mi u modelu Sutro, při použití na silničce, zavazí vrchní rám ve výhledu, na MTB je to v pohodě. Spodní rám u nich může vadit při stékání potu a následné kulminaci na spodním okraji (lze řešit verzí light). Pokud chceš brýle nosit i mezi lidi, tak model Sutro je dost trendy a lidi mi za ně dávají více "lajků"
Ivan Lelák Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Jen tak pro zajímavost, koukám teď na Netflixu na sérii o Tour de France. Na jakých kolech tam jezdí - značky, materiály, výbava, hmotnost? Jsou špičková závodní kola vybavena nějakými technologiemi - vestavěný počítač, elektronické řazení atd.?
Z. Paul Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Pánové, jdu si také pro radu. Na silničce mám aero riditka (značku ted nevim, kazdopadne nejsou kulatá ale ve oválná), kulatá jsou pouze uprostřed pro uchycení na představec. Chci řešit hrazdu na triatlon, co jsem tak hledal (mozna blbe) tak na tyhle říditka je to problém. Jediný řešení co mne napadá je vejít se uchycením hrazdy do tý kulatý části - teď mám na kazdé straně misto cca 8mm, ale teoreticky kdybych dal užší predstavec tak bych tam to uchycení hrazdy na kulatý průměr říditek dostal? Přemýšlím spravne? Menit řídítka se mi nechce - vyhovuje mi tvar pro dlaně.
chuckie2 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 1 hour ago, Ivan Lelák said: Jen tak pro zajímavost, koukám teď na Netflixu na sérii o Tour de France. Na jakých kolech tam jezdí - značky, materiály, výbava, hmotnost? Jsou špičková závodní kola vybavena nějakými technologiemi - vestavěný počítač, elektronické řazení atd.? Dle pravidel musí jezdit na dostupných kolech normálně v nabídce. Takže jde skoro bez vyjímky o vrcholový model značky. V elektrice si myslím, že jsou už dnes všechna. atd.. jinak si jezdec může spoustu věcí personifikovat od obutí atd.. někteří své doby třeba něchtěli kotoučové brzdy atd.... Tady konkrétní modely:https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-cyklistika-tour-de-france/434408/vitezna-kola-na-tour-kolik-stoji-vybaveni-vingegaarda-ci-pogacara.html?kapitola=985731
chuckie2 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 K brýlím. Sutro už jsem koukal doporučovali je různě. Tak je zkusím objevit někde v Praze a vyzkoušet. Já mam divný tvar hlavy, křivý nos a každé ucho jiné (jj kdysi by mě drželi ve stanu a za měďák ukazovali dětem ), tak je to občas trochu boj. Ven je asi nosit nepotřebuji, to mám dvoje RB (slepil jsem ty z hor) a jedny American Optical.
Moty Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 před 18 minutami, Z. Paul napsal: Chci řešit hrazdu na triatlon, co jsem tak hledal (mozna blbe) tak na tyhle říditka je to problém. Co tohle? https://giant-bicycles.com.sg/products/giant-aero-bar-clip-on-clamp-kit-for-2023-propel Dát to kolem představce
Z. Paul Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 před 58 minutami, Moty napsal: Co tohle? https://giant-bicycles.com.sg/products/giant-aero-bar-clip-on-clamp-kit-for-2023-propel Dát to kolem představce To by teoreticky šlo, ale dost nad limit plus asi bych musel vzit i origo Giant představec (*Only to be clamped onto GIANT CONTACT SL AERO STEM (alloy stem)).
Micey Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 před 2 hodinami, chuckie2 napsal: Dle pravidel musí jezdit na dostupných kolech normálně v nabídce. O tom jsem neslyšel, měl bys odkaz? Žil jsem v tom že maj daný rozměry/tolerance, minimální hmotnost, omezení týkající se aerodynamiky.. fakt je někde napsaný, že musej jezdit na kole, který se dá v maloobchodě koupit?
chuckie2 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 3 minutes ago, Micey said: O tom jsem neslyšel, měl bys odkaz? Žil jsem v tom že maj daný rozměry/tolerance, minimální hmotnost, omezení týkající se aerodynamiky.. fakt je někde napsaný, že musej jezdit na kole, který se dá v maloobchodě koupit? Snažil jsem se to rychle neúspěšně najít. Četl jsem to v nějakém článku po tour, kde měli všechny kola co se tam objevila a právě to tam přímo zmiňovali a ukazovali u každého modelu cenu a že byl s tour dostupný pro zákazníky. Ono tohle pravidlo dost často býva v jiných sportech. Dlouho je v plavání, části atletiky atd.. velký smysl by dávalo v lyžování kde ta technika udělá obrovský rozdíl atd... pka ještě mrknu, teď to nemůžu najít. Navíc i pro ty firmy je to marketingově asi smysluplné, že si koupíš kolo Pogačara, Vingegaarda atd...
Jarett Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 (upraveno) před 5 hodinami, Ivan Lelák napsal: Jen tak pro zajímavost, koukám teď na Netflixu na sérii o Tour de France. Na jakých kolech tam jezdí - značky, materiály, výbava, hmotnost? Jsou špičková závodní kola vybavena nějakými technologiemi - vestavěný počítač, elektronické řazení atd.? Všechna kola na úrovni Tour de France mají elektronické řazení, z větší části bezdrátové, všichni závodníci používají počítače, kde měří řadu údajů, waty, tepovku, nově teď i aktuální hodnoty laktátu atd ... Cena závodních kol je +/- 300-350 tis. A ano, podle pravidel UCI musí výrobce identické kolo (rámovou sadu, ne komponenty) nabízet i sériově. Minimum je 100ks série. Upraveno 12. února 2024 uživatelem Jarett
stando Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 před 2 hodinami, Z. Paul napsal: To by teoreticky šlo, ale dost nad limit plus asi bych musel vzit i origo Giant představec (*Only to be clamped onto GIANT CONTACT SL AERO STEM (alloy stem)). ...skus pozriet na Profile Design, ci nemaju pripravok na tvoj predstavec. Na cestaku SCOTT a aj na časovke CANYON pouzivam predstavce od nich.
Moty Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 ještě něco k TdF sadám https://road.cc/content/feature/are-tour-de-france-bikes-same-you-can-buy-shop-276849
Vasa_H Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vasa_H Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Tvl zase cerny ctverec. po update ios nenahraju fotku.
wawrik Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Narodeninový darček pre najstaršieho synátora. Musel som ten bajk nechať v predajni až do narodiek, inak by ho nafasoval už patrične zhumplovaný zabehnutý Krk sa bude samozrejme skracovať, ale ako veľmi si povie až nový majiteľ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bože, ako mu ho ja len závidím...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se