Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Borci, potřebuju radu, budu předělávat na bezduše, mám jeden kevlar a jeden drát, tak sme si říkal, že rovnou koupím pláště se světlým bokem, tyhle se mi líbej

https://www.axit.cz/d212491_maxxis_plast_ardent_29x2-25_exo_tr_skladaci/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=17358544500&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdY5zV2k-k1lw2iQnlmshyoSWdHGVUtOxUotCFpDfk9g-unhIEqqk3hoChGsQAvD_BwE

A protože mám staršího Ghosta, tak ho chci předělat na 1x12, nic jinýho než NX Eagle tam prej nejde, což me netrápí, mám to k silnici jako druhý kolo a najedu tak 600-700km

https://www.kupkolo.cz/sada-sram-nx-eagle-1x12s-dub-11-50z_z104865/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdRWGOk-13XZjBsrQWP-hLq4OMbCRlPVcWEAAU7FhWq07VVxDT9TejxoCdesQAvD_BwE#1729759

Asi cajk takhle nebo nějaká rada?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Islandu i v Chorvatsku jsem byl a vím, jak to tam umí bejt nádherný (a díky, pánové, za ty fotky), ale sedět na konci popracovního švihu v místním pivovárku s tím, že dopiju a za čtvrt hodiny budu doma u ženy a dětí, má taky něco do sebe...

IMG_20240530_193714_633.jpg

Odkaz ke komentáři

A na to by ti řekl Josef Tkaloun: "Já jsem vítací typ. To je chlap, kterej se se svou ženou rád vítá. Ovšem... aby mohlo bejt vítání, musí bejt napřed loučení.

🙂

Dnes projížďka kolem Durmitoru.

PXL_20240530_155345346.jpg

Upraveno uživatelem kral083
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Moty napsal:

Borci, potřebuju radu, budu předělávat na bezduše, mám jeden kevlar a jeden drát, tak sme si říkal, že rovnou koupím pláště se světlým bokem, tyhle se mi líbej

https://www.axit.cz/d212491_maxxis_plast_ardent_29x2-25_exo_tr_skladaci/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=17358544500&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdY5zV2k-k1lw2iQnlmshyoSWdHGVUtOxUotCFpDfk9g-unhIEqqk3hoChGsQAvD_BwE

A protože mám staršího Ghosta, tak ho chci předělat na 1x12, nic jinýho než NX Eagle tam prej nejde, což me netrápí, mám to k silnici jako druhý kolo a najedu tak 600-700km

https://www.kupkolo.cz/sada-sram-nx-eagle-1x12s-dub-11-50z_z104865/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdRWGOk-13XZjBsrQWP-hLq4OMbCRlPVcWEAAU7FhWq07VVxDT9TejxoCdesQAvD_BwE#1729759

Asi cajk takhle nebo nějaká rada?

Koukni ještě na pláště Vittoria mezcal nebo barzo.... dají se zkombinovat. Ještě si zjisti, jestli máš na bezduse ráfky....

Sada určitě v pohodě....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Jestli máš zadní stavbu 135 mm, tak se dá pořídit 1x11 Deore 11-51 za 2800 Kč - mám ji objednadou na novou stavbu. Je to teda bez klik a převodníku, ale to je 1200 Kč navíc. Sám mám na předělaným kole namísto původního 3x8 Alivio sadu 1x9 Microshift Advent (kazetu jsem zkoušel 11-42 a 11-46) a po najetejch 4000 km musím říct, že jsem spokojenej.

Odkaz ke komentáři

V 22. 5. 2024 v 14:41, berczo napsal:

Shanim ted stojan za auto, na 3 kola s moznosti rozsireni na 4.
1x XL enduro, 1x S HT a 1x detske.
Premyslim nad Thule velo compact 3. Mate nekdo zkusenost nebo tipy na jine modely?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nevšiml jsem si, že by tu na to někdo odpověděl (snad jsem nepřehlédl), tak zkusím oživit.

Já pro změnu hledám něco na dvě elektro kola (na kouli).

Stačí třeba Hakr z Brna, nebo raději jít do Thule, nebo úplně něčeho jiného a jaký model konkrétně (zkušenost)?

Díky 🙂

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Pozorovatel napsal:

Nevšiml jsem si, že by tu na to někdo odpověděl (snad jsem nepřehlédl), tak zkusím oživit.

Já pro změnu hledám něco na dvě elektro kola (na kouli).

Stačí třeba Hakr z Brna, nebo raději jít do Thule, nebo úplně něčeho jiného a jaký model konkrétně (zkušenost)?

Díky 🙂

Měl jsem roky Wjenzek, bytejnej držák, ale nebylo to holt Thule, to prostě funguje skvěle, takže jsem ho prodal a koupil Thule

Odkaz ke komentáři

@Pozorovatel doporučuju připlatit a jít do Thule. Má vychytané různé drobnosti. První nosič jsem měl Wjenzek. Je levný, funguje, nic se nerozsypalo, ale oser s upínáním a dalšími drobnostmi. Teď mám na dvě kola skládací nosič Thule EasyFold XT. Složený se dobře přenáší a uskladňuje. Upínání na jedničku. Propracované detaily. Vozím na něm karbonový HT XC na 29" a hliníkové krosové / trekové kolo. Je to akorát, musím odmontovat (zasunout) jednu sedlovku. Na plnotučné e-fully by to myslím bylo malé. Známí používají pro dvě kola nosič na tři. Upínají do krajních pozic s prostřední prázdnou a na pohodu bez jakéhokoliv přizpůsobování kol.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...