Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, kupko napsal:

ano kamarade ma v el. 🙂 

Co to znamená v el. ? Hele, já ho chci, pomož mi 😂 Dnes to nemá chybu a Norek když přijde na sjezd, tak to je ovšem hrozné hovado :punk: A rybka polska za odměnu, mňam ....

DSC_6909~2.JPG

DSC_6913~2.JPG

DSC_6913.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Jarett napsal:

Nohy už jsou sice starý, ale minimálně kolo mám stejný jako olympijský fenomén Remco Evenepoel 🤣

Tyhle se dávají jen za odměnu po defektu ale 🙂

Máš to vyladěné - líbí se mi ten ceramic speed

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Já ji mam čerstvě a prodavajici co dela zaroven nekde u Benešova bike servisáka rikal ze ji nabijel na sezonu/6000km … ale je fakt že na závodě jsem potkal staršího pána co rikal ze se mu vybila pri závodě 😀 

Nevim jestli to mají všechny verze ale ta moje prý při slabý beterce přehodí na menší převodník a nahoru už nepřeřadí. Zadek prý ještě nejakou dobu řadí v pohodě na dojetí domu.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, moco napsal:

Jak velkou kapacitu powerbanky si mám koupit pro nabíjení Ultegry Di2? 

To nepotřebuješ, baterka vydrží minimálně 1tis. km. No a pokud někam jedeš, vem nabíjecí kabel, za hodinu je baterie plně nabitá :)

Já nabíjím co 14 dní a to mám vždy hooodně rezervu.

Odkaz ke komentáři

V 3. 8. 2024 v 14:24, African napsal:

Co to znamená v el. ? Hele, já ho chci, pomož mi 😂 Dnes to nemá chybu a Norek když přijde na sjezd, tak to je ovšem hrozné hovado :punk: A rybka polska za odměnu, mňam ....

DSC_6909~2.JPG

DSC_6913~2.JPG

DSC_6913.JPG

to znamena 🙂  Bezdrátový elektronický pohon SRAM GX Eagle AXS T-Type s 12 rychlostmi a širokým rozsahem převodů 10-52T 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Jarett napsal:

To nepotřebuješ, baterka vydrží minimálně 1tis. km. No a pokud někam jedeš, vem nabíjecí kabel, za hodinu je baterie plně nabitá :)

Já nabíjím co 14 dní a to mám vždy hooodně rezervu.

před 10 hodinami, Z. Paul napsal:

Já ji mam čerstvě a prodavajici co dela zaroven nekde u Benešova bike servisáka rikal ze ji nabijel na sezonu/6000km … ale je fakt že na závodě jsem potkal staršího pána co rikal ze se mu vybila pri závodě 😀 

Nevim jestli to mají všechny verze ale ta moje prý při slabý beterce přehodí na menší převodník a nahoru už nepřeřadí. Zadek prý ještě nejakou dobu řadí v pohodě na dojetí domu.

před 12 hodinami, kral083 napsal:

@mocoto mě nikdy nenapadlo řešit. Dyť přece s najezdem dobře přes 1000km nemůže být problém to nabít normálně ze zásuvky ne?

Díky, pánové, za reakce. Ano, baterie vydrží 1000-1500 km, ale kolo mam ve sklepě bez zásuvky, a i když je to jednou za 2 měsíce, tak mě to otravuje tahat kolo do bytu k zásuvce, tak to chci píchnut do power banky. 

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, moco napsal:

Díky, pánové, za reakce. Ano, baterie vydrží 1000-1500 km, ale kolo mam ve sklepě bez zásuvky, a i když je to jednou za 2 měsíce, tak mě to otravuje tahat kolo do bytu k zásuvce, tak to chci píchnut do power banky. 

@moco Hlavně nezapomeň udělat zásuvku v novým baráčku ! Už teď si dobře promysli, kde budeš mít stojan na kolo, ideálně někde na zdi a hned u něj zásuvečku :)

"The nominal voltage of the battery is 7.4 volts, the nominal capacity 500 mAh. A full charge takes up to 1.5 hours if the charging cable is connected to a power supply unit with a USB port, or up to 3 hours if it is connected to the USB port on a computer. Once charged, you can ride your shifters for approx. 1000 km.“

Upraveno uživatelem Jarett
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, kupko napsal:

to znamena 🙂  Bezdrátový elektronický pohon SRAM GX Eagle AXS T-Type s 12 rychlostmi a širokým rozsahem převodů 10-52T 

Aha... včera jsem ho zrovna zkoušel a chodí to jak po másle, úplný luxus s tím plochým řetězem. Kamarád mi včera půjčil jeho nového ohaře, tak jsem troch v podvečer zablbnul 🤙

DSC04832.JPG

DSC04831.JPG

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Jarett napsal:

@moco Hlavně nezapomeň udělat zásuvku v novým baráčku ! Už teď si dobře promysli, kde budeš mít stojan na kolo, ideálně někde na zdi a hned u něj zásuvečku :)

"The nominal voltage of the battery is 7.4 volts, the nominal capacity 500 mAh. A full charge takes up to 1.5 hours if the charging cable is connected to a power supply unit with a USB port, or up to 3 hours if it is connected to the USB port on a computer. Once charged, you can ride your shifters for approx. 1000 km.“

Jo, tu informaci o mAh jsem nemohl najít, díky. 

Silnička bude mít v garáži určitě svůj koutek se vším potřebným 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, kral083 napsal:

@moco jo, tak to dává smysl. Asi bych zkusil,co doma máš,na kolik to nabije do plna, než hned kupovat novou, ne?

Já právě doma nic nemám 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Vasa_H napsal:

Co myslite Campagnolo Ekar jit do toho nebo radeji Shimano/Sram? Gravel od Canyonu ted skoro 20 sleva. 

Nebude to asi špatné, ale bál bych se servisování. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...