Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Robertilos @Bobisek Cube Agree můžu rozhodně doporučit, zvlášť když na něj sám jezdím. Budget jsem měl menší,ale karbonový kola i integrovaný kokpit jsem časem dokoupil, takže spokojenost veliká.

Jen bych si dal pozor na dostupnost. Těch kol se moc na volný prodej do Čech nedostane, prakticky je to pouze na objednávku od koncových prodejců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, jen takový dotaz/povzdech. Mám na silničce Tiagru, nájezd nižší jednotky tisíc km (nevím, cca 5.000km). Včera mi začalo praskat ve středovém složení, nejspíš ložiska v háji. To je normální, že vydrží jen tak nízký nájezd?

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Crusty napsal:

Pánové, jen takový dotaz/povzdech. Mám na silničce Tiagru, nájezd nižší jednotky tisíc km (nevím, cca 5.000km). Včera mi začalo praskat ve středovém složení, nejspíš ložiska v háji. To je normální, že vydrží jen tak nízký nájezd?

Ešte si ich nikdy nemenil? Môžu byť len špinavé a bude ich treba vyčistiť,  alebo...chodíš na vapku čistiť?

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, zvuky se v karbonu přenášej a bez bližšího prozkoumání je to dost loterie odhadnut čím to je, mě vrzal pedál, tak sem ho sundal a promazal, sundal sem a vyčistil kufry a pak to byl střed

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kral083 napsal:

@Moty nechci Crustyho kolo podceňovat,ale jestli má na kole Tiagru, tak asi karbonový rám mít nebude🙂

To máš určitě pravdu, na chvíli jsem sice zaváhal, ale vzže mi hliníkovej full bike a servisák mi řekl, dokuď nerozebe zadní stavbu, tak těžko to vyřeší, takže sem to aplikoval i na Crustyho problém🤔😃

Odkaz ke komentáři

Jsem nasadil Galfery Pro a konečně ty čtyřpístkové TRPéčka ukazují co umí :punk: Neříkám že to v originále nějak blbě brzdilo, ale je to prostě základ a zelenej Galfer je prostě masáž, bez velkého zajíždění 👍 Jejda, kde mám kolo? 😆

DSC_7088.JPG

DSC_7077~3.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, WATCHES napsal:

@RobertilosKde najdu Cube na Dura Ace za 130k Kč, jak jsi zmiňoval, prosím? Já ho nejlevněji vidím za 190k Kč 😒

Musíš hledat modely 2025. Třeba tady: https://www.cyklokyjovsky.cz/silnicni-kolo-cube-agree-c-62-slt-nebula-n-white-2025/d58527

Obávám se, že to ale budou podpultovky. 

Odkaz ke komentáři

@Gustaf A chutna ti to? Na me je to takovy moc navoneny, jedno dam s chuti, pak musim dat neco horciho. Ptal sem se dvou vycepaku jestli si sou jisty ze tam je fakt jen slad chmel kvasinky voda, prej jo, ale svrchnaky mam myslim celkem nachutnany a je mi to divny:)

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Micey napsal:

@Gustaf A chutna ti to? Na me je to takovy moc navoneny, jedno dam s chuti, pak musim dat neco horciho. Ptal sem se dvou vycepaku jestli si sou jisty ze tam je fakt jen slad chmel kvasinky voda, prej jo, ale svrchnaky mam myslim celkem nachutnany a je mi to divny:)

Hele, mně to chutnalo...je to svěží...navoneny mně to nepřišlo. Takový příjemně lehký ALE....

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Robertilos napsal:

Musíš hledat modely 2025. Třeba tady: https://www.cyklokyjovsky.cz/silnicni-kolo-cube-agree-c-62-slt-nebula-n-white-2025/d58527

Obávám se, že to ale budou podpultovky. 

To je hodně pěkné, ale bojím se, aby po dotazu nebyla cena o dost vyšší 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...