Micey Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března (upraveno) @GustafParadni, mladsi holka ma od nich tu 24 verzi a je velmi spokojena. Akorat kliky to chce zkratit, jestli chodis na bike-forum, napis clenovi “matbiker” a za petikilo ti je zkrati na rozumnejsich 145 - 150 mm. Nebo se zkus domluvit rovnou s tim prodejcem.. Upraveno 28. března uživatelem Micey
Gustaf Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 5:42, Micey napsal: @GustafParadni, mladsi holka ma od nich tu 24 verzi a je velmi spokojena. Akorat kliky to chce zkratit, jestli chodis na bike-forum, napis clenovi “matbiker” a za petikilo ti je zkrati na rozumnejsich 145 - 150 mm. Nebo se zkus domluvit rovnou s tim prodejcem.. Rozšířit Tak super...dneska jí ho objednám..na ty kliky se zeptám. Díky
wawrik Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Vyšlo slnko, vyšli tulene... U nás je svet stále v poriadku 1
African Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Jsem vzal juniory otevřít bajkerskou sezónu....to jsem si zase vyslechl sprostých slov 1
wawrik Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Výjazd pod zatmením Slnka (70 %). Fajnová atmosféra. 2
Z. Paul Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Neposouvá tu někdo dál Garmin Edge 530/540? Mam v planu dnes ukončit zimni sezonu trenažeru a minulou sezonu jsem pustil dál Edge 1050 kvuli velikosti s tim že je čas řešit náhradu a on ten čas přišel. Tak kdyby někdo něco, prosim do SZ, díky
bcmike Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna První vlaštovka jaro nedělá. Plzeňský joňťák to zachránil
Moty Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Vcera sem si privezl milenku z Italie a mam tak skvělou manzelku , ze mi ji pochvalila Diky @kral083 za podporu a konzultace 1 2
filltos Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna hele mullet - to se dělá i na silničním? jinak pěknej...
Moty Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna (upraveno) Co je mullet na kole? jestli ta nerizla trubka na vidli tak to nechavam az na fitting Upraveno 3. dubna uživatelem Moty
Micey Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna @MotyMno, je to na me kapku divoky, ale Pinarello to umi i hur:) Ne, super, at slouzi. A koukej ho vyfotit na svetle! Co to je za kola?
Gustaf Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 12:18, Moty napsal: Vcera sem si privezl milenku z Italie a mam tak skvělou manzelku , ze mi ji pochvalila Diky @kral083 za podporu a konzultace Rozšířit Fotka teda nějaká hodně zkreslená ať dělá radost....
Gustaf Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Přišel Tomcat pro dceru... tyvle ta žlutá metalíza je boží Sedlo šlo ještě o 2cm vejš...
African Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 14:25, Gustaf napsal: Přišel Tomcat pro dceru... tyvle ta žlutá metalíza je boží Sedlo šlo ještě o 2cm vejš... Rozšířit Fajnová barva 1
kral083 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna @Moty to nestálo za řeč, ještě to teď bude vypadat, že tomu rozumím. Nechápu, proč sis na focení kola pozval Kuncáka koukej to nafotit znova,tohle si nová milenka nezaslouží. Já jdu ve čtvrtek na operaci s rukou, takže vám všem můžu jen tiše závidět a provozovat trapný běhání.
Moty Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 3. 4. 2025 v 13:04, filltos napsal: nn vepředu větší kolo než vzadu Rozšířit To je blbou fotkou, foceno večer po příjezdu v pokoji za blbyho světla, takže obě stejná V 3. 4. 2025 v 14:18, Micey napsal: @MotyMno, je to na me kapku divoky, ale Pinarello to umi i hur:) Ne, super, at slouzi. A koukej ho vyfotit na svetle! Co to je za kola? Rozšířit Fulcrum 800 V 3. 4. 2025 v 14:23, Gustaf napsal: Fotka teda nějaká hodně zkreslená ať dělá radost.... Rozšířit No jo, zítra vyfotím na švihu, bohužel v tom super počasí sem místo vyjížďky odletěl do Valencie a vracím se dneska v noci V 3. 4. 2025 v 18:15, kral083 napsal: @Moty to nestálo za řeč, ještě to teď bude vypadat, že tomu rozumím. Nechápu, proč sis na focení kola pozval Kuncáka koukej to nafotit znova,tohle si nová milenka nezaslouží. Já jdu ve čtvrtek na operaci s rukou, takže vám všem můžu jen tiše závidět a provozovat trapný běhání. Rozšířit Jo, přijel @kuncák7 to nafotit
Moty Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Este otazka, na italku se nabizi vzit bezdusove Vittorie nebo co doporucite a kdyz tak idealne jaky typ Vittorky vzit, max +/- 1500. Diky
JakubKa77 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Čau všichni, vaše příspěvky čtu a kochám se na čem jezdíte a hlavně co dokážete ujet. Rád bych vás poprosil o radu s kolem. Rádi bychom začali jezdit na kole, hlavně skrz dceru (2 roky). Tedy mít ji v sedačce na kole. Za kolo bych chtěl dát 15 - 20 tisíc. A chtěl bych vzít MTB hardtail, tak ať je co nejvíc multifunkční (různé terény a tak). Existuje v této kategorii nějaký svatý grál? Něco co má nejlepší poměr cena/výkon? Za každou radu v jakých značkách a modelech hledat nebo v jakých eshopech hledat bude moc rád. Projížděl jsem i bazar, ale kolům moc nerozumím, takže nové kolo je u mě větší jistota. Díky za váš čas, Kuba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se