vzduch Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 I toto jsou Valachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Před hodinou, vzduch napsal: I toto jsou Valachy Krásnej kůň Ty sjezdy začínají být úž docela extrémní, mám rád tohle období, ale je to o držku, snad se vyhneme úrazům Jsem to pěkně vydrbal a jsem rád že žiju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Dneska bylo v lese parádně :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Listopad ... doslova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Sobotní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Kompletně přezuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Včera to bylo fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) @mocoAuto dělaj disky a kolo ráfky o 1000% lepší Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Vidim, ze se tu resily segmenty. Mam akorat jeden za sebou. Je to mesic od kotrmelce na asfaltu. Zebra uz citim jen malo, pater o trochu vic. Ale uz o vikendu jsem se vratil do terenu. Pomalu. Chuti jet rychleji je spousta, telo se trochu brani polozit se do zatacek. Zastavil jsem se na tom miste - stopku je videt skvele, vubec nechapu, ze mi nedal prednost a vjel mi do cesty. Sice chcalo, ale bylo svetlo a ja mel na sobe zlutou bundu, reflexni jak svina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Blba to prihoda. Hlavne ze jsi v poradku. Jak se to vubec resi s protistranou? Nahrada kola, ujma na zdravi, vypadek prijmu apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Jak Vzduch postoval toho osla, máte nějaké úlovky beze zbraní? Zvíře v přírodě, které jste natrefili? Skauti se nepočítají. Mně se poštěstilo loni v Korutanech, že mi přes cyklostezku kousek před kolem předburácel jezevec, letos jsem v Orlických horách potkal tak 20 m před sebou jelena. Ono to je opravdu velký jak kráva. Na fotky čas nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 "Obědová" zastávka ,kolařů málo asi moc bláta. Za to aut kolem lesů hospod nespočet. Většinou potkávám po lesích vysokou (daňky, jeleny), dnes nic asi moc hluku od výletníků... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 V přírodě zatím ne,ale v Praze cestou do práce se mě už několikrát snažila sundat z kola nutrie. Jinak klasika,kachny na cyklostezce,sem tam bažant nebo zajíc. Já tam vlastně potkávám víc zvěře než v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Minulej tejden v brdech tenhle krásnej jelen;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 2 hodinami, maama napsal: Vidim, ze se tu resily segmenty. Mam akorat jeden za sebou. Je to mesic od kotrmelce na asfaltu. Zebra uz citim jen malo, pater o trochu vic. Ale uz o vikendu jsem se vratil do terenu. Pomalu. Chuti jet rychleji je spousta, telo se trochu brani polozit se do zatacek. Zastavil jsem se na tom miste - stopku je videt skvele, vubec nechapu, ze mi nedal prednost a vjel mi do cesty. Sice chcalo, ale bylo svetlo a ja mel na sobe zlutou bundu, reflexni jak svina. tak přeju brzké zotavování...Taky mě zajímá, jak probíhá vyřešení situace s vyníkem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Davide brzké uzdravení Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 (upraveno) Před hodinou, Roman I. napsal: Jak Vzduch postoval toho osla, máte nějaké úlovky beze zbraní? Zvíře v přírodě, které jste natrefili? Skauti se nepočítají. Mně se poštěstilo loni v Korutanech, že mi přes cyklostezku kousek před kolem předburácel jezevec, letos jsem v Orlických horách potkal tak 20 m před sebou jelena. Ono to je opravdu velký jak kráva. Na fotky čas nebyl. V sobotu .. Upraveno 17. listopadu 2020 uživatelem ade_jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 @ajaj @gustaf no neresili jsme nic, protoze jsem normalne vstal. On se omlouval, byl vynervovanej vic nez ja. Udelal jsem par drepu, zahybal rukama a vse v pohode. Na kole rozbity jen sedlo. Kdyby mi hned po nehode doslo, ze vyhodim karbonovy riditka za bura, tak bych to s nim resil. Jenze krome sedla jsem nenasel nic. Ani hadry neroztrhany. Tak jsme se rozesli. A ja odjel na kole domu. Az pri svlikani jsem prisel na ranu na kolene. Za nejaky 2 hodiny prisly bolesti k sobe. Pouceni z toho mam, ze ten adrenalin nervovou soustavu ucinne odpoji a ze i kdyz mam pocit bez zraneni, je treba si na sebe vzit kontakt, vyfotit situaci. Obecne, kdyz pri nehode dojde ke zraneni, musej se volat policajti, skoda neskoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se