RomanP Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 (upraveno) Tak to jo, já právě podobný s tímhle.osazenim neviděl. Jestli se můžu zeptat, na kolik cca přišlo vyházeni Deorka a nahrazení XT? Upraveno 13. prosince 2020 uživatelem RomanP
TLD Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Po tejdnu jezdeni kolem komina, jsem vyrazil kousek autem... 3hodiny super jezdeni, tezkej a pomalej trail, hodne techniky, kosa, mokry koreny a sutry, prudky, hodne, sjezdiky, ale zas kratoucky. Jestli jsem dal 20km, je to moc. Ale naprosta pecka. Mam to tam rad. Nektera mista traga, tezari jsou dobytek
filltos Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 3 hodiny ježdění a hodina aranžování a focení Závist a krásný fotky i kolo.
TLD Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Neboj, neni to tak hrozny, krome te na sutru uprostred vody je to cvak a jedes dal Dekuji.
wawrik Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 před 21 minutami, TLD napsal: Ale naprosta pecka. Mam to tam rad. Nektera mista traga, tezari jsou dobytek Brod bol súčasťou trailu?
TLD Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Brod neni, sou to obrovsky sutry a doskaces daleko. Reka se brodi pres most.
Harwey Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Na Vajnorskej v BA budu v 2021 otvarat novy velky showroom Specialized, som zvedavy.
RomanP Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 Já řešil kolo začátkem roku, ale nekonal se veletrh kvůli koroně a pak už kola pomalu nebylo možný sehnat. Posouvaly se termíny dodání a tak jsem to vzdal. Pak jsem na minulé stránce spatřil Treka a zase mě to popadlo. Byl docela problém ho někde dohonit a to nemluvím o vyzkoušení M/L a L velikostí dohromady v jedné prodejně. Nakonec mi prodejce postavil ve velikosti M/L nižší 9.5 pro srovnání a já se výškou přesně na pomezí velikostí přiklonil k tomu elku. Nechal jsem předělat na XT (jen tedy kliky neměl, což mě mrzí, ale v budoucnu třeba přehodím). Teď jsem nasadil spd, zítra dám paranoidní samolepku na spodek rámu a jestli nebude vyloženě chcát, tak se pojedu podívat někam do lesa.
RomanP Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Double post Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem RomanP Double post
pavel23 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Koukám, že jsem tě zmotivoval. Pěkná práce kliky vyměníš příště. Na kolik tě to nakonec vyšlo do SZ.
RomanP Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Jojo, zmotivoval jsi mě pěkně takhle před koncem roku. Já sledoval Canyon a Orbeu a jednak jsem se bál bez vyzkoušení velikosti a taky květen teď znamená nikdy a pak si přijdeš s Trekem. Tahle 9.6. už taky asi byla jedna z posledních, ne-li vůbec poslední. Ještě vím o jedné v ML a tím to asi hasne. 9.5. snad ještě sem tam jsou, ale otázka je vždycky, jak porovnat velikost v jednom krámku.
Duke650 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Takový záludný dotaz - kde si necháváte dělat velký servis na RockShox? Posíláte k Žitnému nebo máte spolehlivého "dvorního" mechanika poblíž?
TLD Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Flowcycles ve Strasnicich. Umi vsechno.
Tom4 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 U nás dneska zmizelo nebe. Stromy zůstaly
RomanP Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Tak první jízda za mnou a až na počasí mám pozitovní dojmy. Teda bylo to asi 15km okolo komína a ještě jsem půl cesty ladil přehazku. Taky mi přišlo, že mi páčky řazení hodně zasahují do prostoru gripu a já tak musím mít ruku hodně na konci řidítka a tak jsem objímku držící řazení posunul víc k brzdě a je to lepší. Při té příležitosti jsem si ale všiml, že Pavel má objímku držící brzdu na řidítkách jen jednu. Takže je řazení přidělané na brzdě?
Gustaf Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Před hodinou, RomanP napsal: Tak první jízda za mnou a až na počasí mám pozitovní dojmy. Teda bylo to asi 15km okolo komína a ještě jsem půl cesty ladil přehazku. Taky mi přišlo, že mi páčky řazení hodně zasahují do prostoru gripu a já tak musím mít ruku hodně na konci řidítka a tak jsem objímku držící řazení posunul víc k brzdě a je to lepší. Při té příležitosti jsem si ale všiml, že Pavel má objímku držící brzdu na řidítkách jen jednu. Takže je řazení přidělané na brzdě? Sram to má na jedny objímce
pavel23 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 Před hodinou, RomanP napsal: Při té příležitosti jsem si ale všiml, že Pavel má objímku držící brzdu na řidítkách jen jednu. Takže je řazení přidělané na brzdě? Jo mám to řazení na brzdové páce, XT 8100 to tak má, ale četl jsem někde, že je i s objímkou. Jak jsi psal o těch kolech, tak jsem taky koukal po různých značkách Spešl, Scott, nová Merida a i Canyon a všude stejný, kola nejsou, možná v květnu a tak jsem nečekal a vzal Treka.
African Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 X7 s Magurami, také v jednom a žádný problém jsem nezaznamenal, ale já su krátko prsťák
RomanP Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2020 To nejde o délku prstů, ale spíš že páčky zasahovaly hodně do prostoru gripu a já musel mít ruku hodně na konci gripu. Ale posunul jsem objímku řazení a ok. Asi na to zítra kouknu a jestli to půjde, predělám to na jednu objímku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se