Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bike je pro me hodne a mam kliku, ze se na nej dostanu  v podstate kazdej den. A posledni dobou se mnou jezdej prckove. A to je uplne jinej level. Ale uplne. A kdyz nejsem v lese sam, tak se i ja lepsi svezu. Uz se tesime na leto, az hodime kola na auto a objedem nejaky hory :).

Dnesni sychrave a mrazive dopoledne. 

R0030705-01.jpeg

R0030830.JPG

R0030739.JPG

R0030783.JPG

R0030748.JPG

Odesláno
  V 19. 12. 2020 v 9:45, pavel23 napsal:

Mám to takhle.

Rozšířit  

Dneska jsem na to koukal venku v lepším světle a řazení je na takové konzolce, kterou jsem ozbnačil šipkou a ta by asi šla demontovat. No a v těle brzdy je závit, což je na druhé fotce.

Takže kdybych teoreticky sundal ten kroužek od řazení a demontoval tu konzolku, pak by to asi přes nějakou redukci šlo do brzdy přišroubovat. Takhle to vypadá, že řeším kravinu, ale mě by se hrozně hodilo posunout to řazení kousek stranou k prostředku od toho gripu. Nevíte někdo jestli se to dá sundat a nějak do przdy přišroubovat?

001.thumb.jpg.932b8590fb9b6f28736cc9a06caa2765.jpg002.thumb.jpg.e4ae61cbdac5ab3d5d88eb173ba22ef8.jpg

Odesláno
  V 19. 12. 2020 v 14:52, TLD napsal:

Bike je pro me hodne a mam kliku, ze se na nej dostanu  v podstate kazdej den. A posledni dobou se mnou jezdej prckove. A to je uplne jinej level. Ale uplne. A kdyz nejsem v lese sam, tak se i ja lepsi svezu. Uz se tesime na leto, az hodime kola na auto a objedem nejaky hory :).

Rozšířit  

Nemáš špinavé kalhoty od řetězu? 

Odesláno

Jak to myslis? Jako zda me nesoupe retez o nohu? Ee, jsou to kalhoty primo na bike. Neco jako katata na mx, dole uzke. 

Odesláno

Tak naprostá spokojenost. Trochu nezvyk se širokým úchopem. Nějak jsem ze silnice zvyklej, že se vejdu do užších mezer ale to se obouchá.

nejdříve kolem komína sám a pak s madam

3F33FFAE-B951-4EE4-9864-3E8921CAED43.jpeg

8F111478-C470-4DF3-8B98-C46AD5A433CE.jpeg

Odesláno
  V 19. 12. 2020 v 14:52, TLD napsal:

Rozšířit  

Krásný jste to měli 👍 A kdepak se nám to fláká Ajaj s Canoníkem? Nemůžu se dočkat.... 

Odesláno

Jo tak to nemůžu sloužit, mám klasický držáky. A ani do jednoho se nevejde termoska. Což znamená nákup nové termosky která se tam vleze. Že sem lezu jako :D

Odesláno
  V 19. 12. 2020 v 19:50, Tom4 napsal:

Jo tak to nemůžu sloužit, mám klasický držáky. A ani do jednoho se nevejde termoska. Což znamená nákup nové termosky která se tam vleze. Že sem lezu jako :D

Rozšířit  

Termosku místo bidonu? :D Já dnes připravil lyžařskou výbavu a kolo začínám rozebírat na servis. Samozřejmě si milovanou RZ 120 nechávám v záloze pro nějaké to sebe poškozování v zimě... :lol:

Odesláno

Jo, to máš tak: vylezu před barák, najdu turistickou značku, kouknu se na nadmořskou výšku a aha, ono už tam není napsáno jako dříve: "bydlíš vole 1013 metrů nad mořem" a neznačí to rozcestník sjezdovek a běžkařských tratí. Co jsem se přestěhoval tak tady píšou "bydlíš vole 221 metrů nad mořem, zimní sport je od teď kolo a tečka" :D :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...