Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 9 hodinami, kuncák7 napsal:

Po 5ti letech jsem dal klíče od bytu jiné ženě než neterim :-))).

Včera jsem místo klidného sledování fotbalu do 22 hod suroval (ještě že při Luxovani se dá sledovat na mobilu přenos), dnes jsem opravoval třetí zámek na dveřích (nefunguje už cca 7 let), skříňku v koupelně a připojoval pračku, kterou jsem včera koupil a dnes dovezl). Ale na oplátku slyšel, jakej jsem šikulka (a to tónem, který to myslel vážně a ne tím-už jsem ti to říkala před měsícem, no konečně). A ač tyhle práce přímo nesnáším, tak kdyby řekla, jdu montovat skříně. 

Jo, chybělo mi to. Leze to do peněz, ale chybělo. 

Gratuluju! Snad to takhle i vydrzi. :) Fakt mam radost i za tebe, jenom to tu ctu. Tak hodne stesti.

Díky.

Můžu ještě dodat, že jsem už zase i bez vousů a lehce mi bylo naznačeno, že i s krátkejma vlasama mi to určitě sluší :-)). A mě tahle jemná manipulace asi vyhovuje.

před 18 minutami, kuncák7 napsal:

Díky.

Můžu ještě dodat, že jsem už zase i bez vousů a lehce mi bylo naznačeno, že i s krátkejma vlasama mi to určitě sluší :-)). A mě tahle jemná manipulace asi vyhovuje.

tak to je všechno moc pozitivní, jen mi u toho všeho chybí info, jestli už mladá taky stihla dostat přes držku 😄

před 16 hodinami, kuncák7 napsal:

Po 5ti letech jsem dal klíče od bytu jiné ženě než neterim :-))).

Včera jsem místo klidného sledování fotbalu do 22 hod suroval (ještě že při Luxovani se dá sledovat na mobilu přenos), dnes jsem opravoval třetí zámek na dveřích (nefunguje už cca 7 let), skříňku v koupelně a připojoval pračku, kterou jsem včera koupil a dnes dovezl). Ale na oplátku slyšel, jakej jsem šikulka (a to tónem, který to myslel vážně a ne tím-už jsem ti to říkala před měsícem, no konečně). A ač tyhle práce přímo nesnáším, tak kdyby řekla, jdu montovat skříně. 

Jo, chybělo mi to. Leze to do peněz, ale chybělo. 

👍

Holka udělala talentovky a vzali ji na uměleckou školu se zaměřením balet 💓 Jsem vůbec nečekal, že něco takového budeme ve čtyřech letech absolvovat a že tam bude taková tlačenice :wacko: A tak si tatínek hned na oslavu koupil letenku na Rhodos a zamluvil si tam na týden krosku 🤣 Uvidíme tedy jak se bude vyvíjet korona, ale za tři litry nekupte to....kurňa, když já bez toho móře prostě nemůžu existovat.

ostrov-rhodos-2.jpg