bohus76 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 10 hodinami, mAra_ napsal: To chce čas , na mě nesmíš spěchat mezitím jsem koupil termosku a svítilnu.. nejde všechno najednou. A když vydržíš budou i rohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 8 hodinami, Effe napsal: raději ho ještě ukotvi , já to jednou podcenil , ve čtyři ráno šel k zemi , vzal s sebou nějaký sklo , těsně minul plazmu , rozjebal stojan a nebyl to vůbec příjemný budíček ... No pěkný To Ajaj : Už týden mám všechno ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Dámy a pánové, přeju Vám všem krásné Vánoce. Užijte si hezké svátky a ať Vám zdraví slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Pánové, přeji vám hezké svátky, modum co nejméně práce, všem ostatním trpělivost s mou fotografickou tvorbou, co nejméně hádek a stresu a hlavně to zdraví. A v neposlední řadě, ať nám naše záliba v hodinkách přináší nadále radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Pánové a dámy, také si dovoluji popřát pokud možno klidné a zdravé prožití svátků vánočních a hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce 2021. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Přátelé a kamarádi, také vám přeji krásné prožití vánočních svátků a do nového roku hlavně hodně zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Přeji Vám všem krásné a veselé vánoce a Šťastný Nový rok 2021Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 TIK TAK, TIK TAK, TIK TAK jen tak a ne jinak všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Bert a jeho nadhled s řešením vlákna prodej. I vychovávat členy je třeba. Klidné vánoce, lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 opět na koni, doslova! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Přeji všem v rámci možností, které v současné době panují, krásné prožití Vánočních svátků, vše nejlepší do nového roku a aby rok 2021 byl o mnoho lepší, než ten současný a aby se vše vrátilo co nejrychleji do normálních kolejí.Šťastné a veselé Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 10 km prochazka s kocarem i kolem oblibeneho nadrazi:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Už tu byl Ježíšek, tři me nejoblíbenější dárky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tohle mě potěšilo. A byla zábava sledovat ostatní jak přemýšlí, kterej z nich mi to dal a co to vůbec je. Mám radost, že mi to stihlo dojit muhehehe Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 (upraveno) @kuncák7 Uz vim o cem se mi bude zdat Upraveno 24. prosince 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 [mention=12324]kuncák7[/mention] Uz vim o cem se mi bude zdat Někdy ale fotit umí Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 (upraveno) Dabl Upraveno 24. prosince 2020 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Už tu byl Ježíšek, tři me nejoblíbenější dárky :-)) Tak nás dráždit,ale je to kus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 47 minutami, Prochy68 napsal: Někdy ale fotit umí Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Vím, ale bohužel to fotila má máma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 (upraveno) @kuncák7 Kde majú hodinky? A koľko SZ Ti prišlo? Upraveno 24. prosince 2020 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se