Zdenek1307 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 1 hodinou, dtx napsal: Tak si pusť ze záznamu NZ-Irsko nebo JAR-Francie. To byla teprve reklama na rugby V tomto pripade, bohuzel, predcasna semifinale. Ale oslava ragby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Afrika, Afrika, Afrika...o bodík, yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Ale před 20 minutama jsi tomu ještě nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Jako 2x o jeden bod, nevím,podle mě váš kiwici smaznou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 výlet do Hurricane-F. Trochu mi trnulo (po zaplacení), že dcerka až uvidí první letce, tak do toho odmítne vlízt ale nakonec statečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 39 minutami, Ajaj napsal: výlet do Hurricane-F. Trochu mi trnulo (po zaplacení), že dcerka až uvidí první letce, tak do toho odmítne vlízt ale nakonec statečná Hezky pěkně dcérka To alky: Nesmáznou, neboj se nic Ale na druhou stranu i kdyby, nebude mě to mrzet tak jako UK kdyby je porazili....ke Kiwákům mám taktéž velmi velmi vřelý vztah. No, lepší finále jsme si nemohli představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 výlet do Hurricane-F. Trochu mi trnulo (po zaplacení), že dcerka až uvidí první letce, tak do toho odmítne vlízt ale nakonec statečnáParada, ja bych si asi nablil do helmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 to jsem si říkal taky a v duchu si gratulovat, že jsem to zaplatil jen jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 22 minutami, Ajaj napsal: to jsem si říkal taky a v duchu si gratulovat, že jsem to zaplatil jen jí Od kolika to je let a nemáš nějaký odkaz na jejich stránky? Mám cestu do Prahy s klukem, v pátek dostal čtyřku z diktátu (je můj ), tak bych ho tam za trest taky zavřel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 @African- je to už od 5 let a není se čeho bát. Všichni tam lezou s instruktorem, co je celou dobu drží. Trochu mi teda zatrnulo, když ten větrák osolili a během 1-2 sekund byli u stropu. Jinak já byl v Berlíně, ale je to ta stejná firma jako v Praze - https://hurricanefactory.com/prague/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 4 minutami, Ajaj napsal: Super a dík, musí to být zažitek Holka odvážná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 HF je super, byl jsem nekolikrat a rozhodne i jeste budu, ono clovek si to poradne zacne uzivat az pri dalsich a dalsich vstupech, protoze uz taky vi co a jak a muze zacit blbnout, take mu klidne i pridaji na vykonu atd. Na zacatku je to spis takove placani pri zemi a poradne se clovek proleti jen vyslovene s instruktorem, jinak nema sanci. Pripadny strach z toho, ze byste vyleteli jen tak sami kdo vi kam neni na miste, jednak kvuli vykonu a taky proto, ze se tam nepolozite jak je potreba, pro vyuziti 100% potencialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Před hodinou, Bells napsal: ono clovek si to poradne zacne uzivat az pri dalsich a dalsich vstupech, protoze uz taky vi co a jak a muze zacit blbnout, take mu klidne i pridaji na vykonu atd. Jasný, jako píchání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 @DavidLC- přesně! U obou aktivit naprosto stejnej koncept. Jakmile se naučíš všechno a jseš za master, tak zjistíš, že ti došly všechny prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 3 hodinami, Ajaj napsal: @DavidLC- přesně! U obou aktivit naprosto stejnej koncept. Jakmile se naučíš všechno a jseš za master, tak zjistíš, že ti došly všechny prachy Neni peniz, neni láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Slusne trefeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Maličkost, ale potěšila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Hej, Afri, tak se nám to finále blíží, a to mě přinutilo kouknout na starý alba z NZ, tak když ty kiwiho, tak já kakapo . Kámoš na fotce byl dost na měkko, když kakapo přišel na bramboru. Já vlastně taky. Maud island 2001. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 (upraveno) před 3 hodinami, alky napsal: Hej, Afri, tak se nám to finále blíží, a to mě přinutilo kouknout na starý alba z NZ, tak když ty kiwiho, tak já kakapo . Kámoš na fotce byl dost na měkko, když kakapo přišel na bramboru. Já vlastně taky. Maud island 2001. Tak to je pecka, prostě Zéland Budu na značkách, neboj se nic, jen tak nějak přemýšlím kam jsem uklidil klec na děti, protože bych velmi rád do hospody A teď koukám co Argentina vymyslela, famózní A jak Anglie rychle vrátila Pecka... Upraveno 27. října 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se