Jump to content

Recommended Posts

Posted
V 27. 10. 2023 v 18:21, alky napsal:

Hej, Afri, tak se nám to finále blíží, a to mě přinutilo kouknout na starý alba z NZ, tak když ty kiwiho, tak já kakapo 🤪. Kámoš na fotce byl dost na měkko, když kakapo přišel na bramboru. Já vlastně taky. Maud island 2001.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

A jedeme kamaráde :punk:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Jako upřímně, není náhoda, že JAR prošla všechny zápasy o bod, taktika u nich úžasná, ale ruku na srdce, hra NZ v druhém poločase byla famózní, ten tlak na soupeře, technická vyspělost hracu, individuální dovednosti.

Dle mého o ten bod měl vyhrát NZ, rozhodl špatný start a mizerné počasí v prvním poločase, díky kterému NZ nemohl rozjet svůj koncert na hřišti... 

Každopádně gratulace JAR :)

Posted

Mohli tam Mc Kenziho dát dřív,a ne na posledních 5 minut, to jsem moc nechápal. 

Posted

Velke zapasy rozhoduji chyby a trestne kopy. Stacilo ten posledni promenit. Nevadi. Respekt JAR 👍

Posted

Finále bylo super. JAR mi přišli celý turnaj takoví nejtvrdší, co jsem viděl. 

Ale co mě nejvíc baví, je že se během turnaje nikde neřešilo to co ve fotbale. Filmované fauly, žádné boží ruce, rozhodčí.... No prostě pohoda.

Kvůli toho se rád dívám na rugby, sporadicky jen na velké akce, ale na fotbal už jsem zanevřel dávno, včetně repre....

Posted
Před hodinou, Hasňa napsal:

No, rozhodčí se teď, zpětně, teda docela řeší.

Barnes je údajně třetí nejnáviděnější člověk na NZ, plně to chápu 😆 

Posted

Aha, to to možná jde mimo moji informační bublinu. Ale tak nevšim sem si nějakých větších kiksů, nebo?

Posted

Podle me se hodne resi to, ze za dva podle me hodne podobny fauly byla na jedne strane zluta a na druhe cervena karta. 

Kazdopadne zapas krasnej, NZL tlacili brutalne, chybelo jen vic stesti i pres to, ze hrali v oslabeni vetsinu zapasu.