Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 17 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnešní ráno a pohled z kanclu. Ani já jsem neodolal a to už je co říct.

IMG_20251002_071614.jpg

IMG_20251002_071510.jpg

Martine fotka je to krásná ! Nic si nedělej z těch škodolibých poznámek co mají ostatní ! To je východ že ? A že tam máte slunce1 slunce2 i měsíc ….. to je moc zajímavé ! Čím si to fotil ?  

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, FantasticFabio napsal:

Martine fotka je to krásná ! Nic si nedělej z těch škodolibých poznámek co mají ostatní ! To je východ že ? A že tam máte slunce1 slunce2 i měsíc ….. to je moc zajímavé ! Čím si to fotil ?  

Firemním erárním kuličkovým počitadlem 😀

• Haha 2
Odesláno
před 22 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnešní ráno a pohled z kanclu. Ani já jsem neodolal a to už je co říct.

IMG_20251002_071614.jpg

IMG_20251002_071510.jpg

Na Výsluní?

Odesláno
před 24 minutami, vanderB. napsal:

Na Výsluní?

Těsně vedle- Vinohradská 169

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Vás ostatní beru s rezervou nepochopeného talentu 🤣🤣( já fakt myslel, že to není úplně blby foto, jen ty barvy se nepovedlo odfotit, měla to být úplně rudá ). 

• Like 1
Odesláno
před 16 minutami, kuncák7 napsal:

Vás ostatní beru s rezervou nepochopeného talentu 🤣🤣( já fakt myslel, že to není úplně blby foto, jen ty barvy se nepovedlo odfotit, měla to být úplně rudá ). 

Jakože “rudá záře nad Kladnem” až tak daleko si to měl zaostřený ?  Jasný že tvůj talent by se mohl zdát být nepochopený …. Z toho si nic nedělej , spousta z nás by to neuměla vyfotit ani jako ty , natož v barvě! 

• Haha 1
Odesláno

Měl jsi to nazvat dvě slunce.

Odesláno (upraveno)

Dnes mě potěšilo, že se mi dostaly nějaké fotky do kalendáře Chronomagu na rok 2026.

Upraveno uživatelem Vit
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 8 hodinami, Vit napsal:

Dnes mě potěšilo, že se mi dostaly nějaké fotky do kalendáře Chronomagu na rok 2026.

Hm, to tedy ale není vzhledem ke kvalitě tvých fotek žádné překvapení . Gratuluju, upřímně míněno. 

Odesláno
před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Hm, to tedy ale není vzhledem ke kvalitě tvých fotek žádné překvapení . Gratuluju, upřímně míněno. 

Martas, a ty tam zadne nemas?

Odesláno
před 2 minutami, Murphy97 napsal:

Martas, a ty tam zadne nemas?

Hele, vím že to zní neskromně, ale zcela vážně je můj cíl na tomhle fóru jasně dan- chci mít jednou jednu fotku v kalendáři. Pak tady budu moct v klidu skončit, protože dosáhnu Nirvany ( a vy budete mít klid :-)).

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Hele, vím že to zní neskromně, ale zcela vážně je můj cíl na tomhle fóru jasně dan- chci mít jednou jednu fotku v kalendáři. Pak tady budu moct v klidu skončit, protože dosáhnu Nirvany ( a vy budete mít klid :-)).

Tak v tom pripade pevne verim, ze zadnou z tvych fotek nikdo a nikdy do kalendare nevybere! 😎

Odesláno
před 4 minutami, Murphy97 napsal:

Tak v tom pripade pevne verim, ze zadnou z tvych fotek nikdo a nikdy do kalendare nevybere! 😎

To jsem si bohužel jistej 🤣

• Haha 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Myslím, že Kuncák by fotku v kalendáři měl mít .... jmenovalo by se to Kuncákův týden .... mohl by to být třeba hned první týden po prázdninách.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...