Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, prischera napsal:

Ja neříkám, že je to normální funkčně, ale procesně. Nové auto je letních pneumatikách, ty jsou většinou i na větších discích. Cokoliv navíc je na domluvě. Kupoval jsem vždy nové auto a stejná zkušennost napříč značkami. Také mi to přišlo divné, ale je to prostě tak (když se zamyslíš nad tím diskem, dává to i smysl). Výrobce prostě dodává auta na letní pneumatice, prodejce už to potom nemění, maximálně ti dodá zimní. Solidní by tě na to měl v zimě upozornit, ale moje zkušennost je taková, že to většinou neudělá.

Rozumim tomu že z fabriky tak …. ale proč prodejce neudělá něco navíc , vždyť by to dostal zaplacený …. Tomu nerozumim ….

Odesláno
před 2 hodinami, prischera napsal:

To je úplně normální, nové auto se vždycky prodává na letních. Zimní si musíš případně doobjednat. A nejen u nás, z Německa mám stejnou zkušennost.

Už jsem viděl inzerci (nový Duster) kde v popisu "obuta na univerzálech" což je možná ideál...

• Dát hlas 1
Odesláno
před 43 minutami, DavidLC napsal:

Už jsem viděl inzerci (nový Duster) kde v popisu "obuta na univerzálech" což je možná ideál...

To mužu potvrdit, mladej ho takhle novýho kupoval

Odesláno

Venezula začala propouštět vězně, bohužel Honza Darmovzal mezi nimi zatím není. Doufám, že brzy bude, od září 24 je to dlouhá doba, rodiče s ním mluvili za celou dobu jen dvakrát 5 minut.

Odesláno

Stale velka radost. Neni vikend, kdy bych neco nevyudil. Syry (delame tri druhy) jedou bomby, zacali mi tu na to chodit sousedi z vetsiho okoli :-D. Špek je jak maslo, dokonce kamosova baba mu na to chodi, panenka jak z nemluvnete... No a dnes po mesici obraceni bucek.... Krystalicky bozska chut v nejcistsi podobe. Neprestava mne ta udirna udivovat, o kolik levlu je to jinde, nez "klasika"....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 9 minutami, Xenomorfus napsal:

Stale velka radost. Neni vikend, kdy bych neco nevyudil. Syry (delame tri druhy) jedou bomby, zacali mi tu na to chodit sousedi z vetsiho okoli :-D. Špek je jak maslo, dokonce kamosova baba mu na to chodi, panenka jak z nemluvnete... No a dnes po mesici obraceni bucek.... Krystalicky bozska chut v nejcistsi podobe. Neprestava mne ta udirna udivovat, o kolik levlu je to jinde, nez "klasika"....

jj , a taková domácí schwarzwaldská šunka 😋

Odesláno
před 19 minutami, Xenomorfus napsal:

To je týrání, takovéhle obrázky a popisky, když na stole je suši 😞

• Haha 1
Odesláno

Dnes radost veliká, všude sníh, silničáři nikde, tak honem proházet chodník a pak nastartovat řadový šestiválec ve starém Volvu a hurá - skoro hodinu jsem jezdil po nějakých 3xx a 4xx v okolí a potkal snad 10 aut - boží 🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Jehlan napsal:

jj , a taková domácí schwarzwaldská šunka 😋

Joooo, to mas recht! A to jsem fanousek Jamonu Serano! 😉

• Like 1
Odesláno
před 4 hodinami, Irwinek napsal:

To je týrání, takovéhle obrázky a popisky, když na stole je suši 😞

Se stav 😉

Odesláno
před 4 hodinami, Irwinek napsal:

Dnes radost veliká, všude sníh, silničáři nikde, tak honem proházet chodník a pak nastartovat řadový šestiválec ve starém Volvu a hurá - skoro hodinu jsem jezdil po nějakých 3xx a 4xx v okolí a potkal snad 10 aut - boží 🙂

U nás prašan, tak chodník jde takto 

Odesláno

Silničáři se sice snažili, ale vítr jim to úspěšně kazil. Takže včera 150 km, dnes 200 km a samá zábava. Středočeský kraj, žádné hory...

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 10. 1. 2026 v 16:38, Xenomorfus napsal:

Měl jsem v plánu koupit tu "obyč" 125, ale přesvědčil jsi mě a objednali jsme Smokemeistera a navíc digitální termostat (taky na základě tvých zkušeností). Díky. Naštěstí domlouvání dopravy si vzala na starosti manželka, protože já bych vytekl a řekl jim, ať si tu udírnu nechají. Teď to vypadá, že za dva týdny dorazí, ale vyzkouším asi až na jaře. 

Odesláno
Před hodinou, lolohh napsal:

Měl jsem v plánu koupit tu "obyč" 125, ale přesvědčil jsi mě a objednali jsme Smokemeistera a navíc digitální termostat (taky na základě tvých zkušeností). Díky. Naštěstí domlouvání dopravy si vzala na starosti manželka, protože já bych vytekl a řekl jim, ať si tu udírnu nechají. Teď to vypadá, že za dva týdny dorazí, ale vyzkouším asi až na jaře. 

Ted je prave idealni uzeni. Bo tech 10-15 kg produktu povesim pod pergolu na vychladnuti. Pripadne i plneni klobas v chladu je lepsi. 

Jinak gratuluju a verim, ze budes nadseny! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...