Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnes mě potěšila jedna milosrdná lež. Jel jsem za manželkou do nemocnice a na ruce neprezul. Tak jsem hodinky sundal, okamžitě si všimla, že na ruce nemám nic, tak jsem zalhal a řekl, že jsem zapomnel hodinky doma (měl jsem jeden z nových kousků, ale proč ji ještě pritizit ). Není ji opravdu dobře, protože se dal neptala. Pro mě to byla ta nejdelší hodina a půl, už to bez hodinek na ruce nedávám. Mám doma stejně poklad.

Ja bych tohle nedal. Jsme manzele pres 20 let, zname se 30. Citil bych se jako idiot, kdybych musel nove hodinky zatajovat nebo lhat o cene. Rodina je finančně zabezpecena, oba se zenou vydelavame a do svych konicku si nekecame. Zakladem vztahu je vzajemna duvera a vstricnost. Cokoliv jineho by mme deptalo. Kdyz si koupim novy kus, zena to glosuje stoicky, ty jsou krasne, takove jsme jeste nemeli :). Ano je v rom ironie, ale i velka davka respektu…

• Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno
Před hodinou, prischera napsal:

Ja bych tohle nedal. Jsme manzele pres 20 let, zname se 30. Citil bych se jako idiot, kdybych musel nove hodinky zatajovat nebo lhat o cene. Rodina je finančně zabezpecena, oba se zenou vydelavame a do svych konicku si nekecame. Zakladem vztahu je vzajemna duvera a vstricnost. Cokoliv jineho by mme deptalo. Kdyz si koupim novy kus, zena to glosuje stoicky, ty jsou krasne, takove jsme jeste nemeli :). Ano je v rom ironie, ale i velka davka respektu…

Je mi to jasný Kubo, já ji jen prostě nechtěl teď zvedat adrenalin. Radši jsem je dal z ruky. Až bude doma, sama je bez problémů identifikuje a stejně ironicky ohodnotí, jako bezpečné pozná i jinej řemen na hodinkách. Teď to chce svůj čas.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 8 hodinami, kuncák7 napsal:

Je mi to jasný Kubo, já ji jen prostě nechtěl teď zvedat adrenalin. Radši jsem je dal z ruky. Až bude doma, sama je bez problémů identifikuje a stejně ironicky ohodnotí, jako bezpečné pozná i jinej řemen na hodinkách. Teď to chce svůj čas.

Nejhorší je , že nás mají prokouknutý ! Když ví že jsme hodinkově ujetý ….. já bych potřeboval legalizovat dvoje …. 

• Haha 2
Odesláno (upraveno)
před 18 minutami, FantasticFabio napsal:

Nejhorší je , že nás mají prokouknutý ! Když ví že jsme hodinkově ujetý ….. já bych potřeboval legalizovat dvoje …. 

Já bohužel čtvery ( teď jsem to nějak nezvládl ). A pátý skoro na cestě. Asi dostane do baráku klimatizací kterou chce ( já jako alergik trpím i v autě, když je pustena ) 🤣🤣

Jo a prokouknutyho mě má, skoro ji podeziram, že má doma kamery a sleduje me- už mi poradila, kde hledat obojek na psa ( kterej měl mít pes už 3 dny a já ho při koupání někam dal), že mám vyhodit kytky ze stolu, co tam jistě furt jsou a pár dalších věcí, co jsem opomněl 🤣🤣

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Haha 2
Odesláno
před 1 hodinou, bandicoot napsal:

Včera naskladněno, dneska vyzvednuto. Úspešná akce na Doniu. Tak to rovnou zapiju jedním v Kuželce. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To je hustý , sem ani netušil , že něco takového existuje ….. 

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

To je hustý , sem ani netušil , že něco takového existuje ….. 

Dodnes ten deník nikdo nevydal. Přitom je to super nápad, dopsat a vydat deník co si kluci psali. Na Doniu se nakonec vybralo přes milion, takže jsou jak výtisky pro předplatitele, tak i do dětských domovů a ještě jsou určitě volně dostupné na prodejně v Muzeu Karla Zemana.

• Like 1
  • Díky 2
Odesláno
před 9 hodinami, kuncák7 napsal:

Já bohužel čtvery ( teď jsem to nějak nezvládl ). A pátý skoro na cestě. Asi dostane do baráku klimatizací kterou chce ( já jako alergik trpím i v autě, když je pustena ) 🤣🤣

Jo a prokouknutyho mě má, skoro ji podeziram, že má doma kamery a sleduje me- už mi poradila, kde hledat obojek na psa ( kterej měl mít pes už 3 dny a já ho při koupání někam dal), že mám vyhodit kytky ze stolu, co tam jistě furt jsou a pár dalších věcí, co jsem opomněl 🤣🤣

Martine, seš hodinkově promiskuitní …. Nevím jestli se to dá léčit 🤣🤣🤣🤣

to že nevíš co kde je , není nic nenormálního ….z toho si moc nedělej, takových lidí je ……. Nejsi náhodou Vodnář ? Mám jich pár kolem sebe a furt něco hledají ….. protože standardně nedávají nic na své místo …. 🤣🤣🤣🤣🤣 jinak nemám nic proti žádnému znamení ….

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Martine, seš hodinkově promiskuitní …. Nevím jestli se to dá léčit 🤣🤣🤣🤣

to že nevíš co kde je , není nic nenormálního ….z toho si moc nedělej, takových lidí je ……. Nejsi náhodou Vodnář ? Mám jich pár kolem sebe a furt něco hledají ….. protože standardně nedávají nic na své místo …. 🤣🤣🤣🤣🤣 jinak nemám nic proti žádnému znamení ….

Léčit se to nedá a jsem váha. Taky furt hledám 🤣🤣

• Haha 1
Odesláno

V pátek večer jsem si vyzvedával auto, o kterém přemýšlím, a dnes ráno, ještě před test jízdou, jsem ho konečně pořádně prolezl - auto nechme stranou, to je o jiném, ale v kufru jsem našel navigaci, plně funkční cd měnič nacpaný cd ( bohužel neposlouchatelny styl ) a v palubce ještě kazetovou mechaniku, a pozor - opět plně funkční. Hned jsem mazal domu, vyhrabal bednu se starým harampadím a chňapl jednu z cca 40 kazet, které tak nějak přenáším se stěhováním. Nějaké disco z 95 roku a ta test jízda měla najednou úplně jiný nádech. 30 let stará Sony by možná kvalitou nahrávky neuspokojila profíka, ale nešuměla a 20 let stará mechanika z ní vytáhla hity, které mě vrátily v čase. Dnešní den byl zkrátka superden 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 10
  • Haha 1
Odesláno
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

Nejlepší je ten sponzor Only fans 😂

Jóóó OF už dávno není Občanské Fórum ….. 

• Haha 2
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...