milomac Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Nejčastěji to byly tyhle. Někde nad nimi bylo "výstražné světlo" - když se to při píchnutí odchodu z práce někomu rozsvítilo, musel se podrobit na vrátnici osobní prohlídce, jestli si "něco" nebere domů . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
milomac Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Taky tohle byla důležitá informace u píchaček .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 5
African Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července 17 hours ago, Harwey said: Do rana mate co robit:) Přežili jsme, ake náročné to bylo...13 flašek v šesti lidech... pán domácí byl mega s námi spokojen 1 2
Tittus Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července To mi připomíná, když jsme nedávno slavili kamarádovu rozlučku se svobodou, organizátor nás vzal do své soukromé klubovny... Pamatuju si to jen asi do tří do rána. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Prochy68 Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 1 hodinou, African napsal: Přežili jsme, ake náročné to bylo...13 flašek v šesti lidech... pán domácí byl mega s námi spokojen To znamená že si nesmlouval cenu? 1
FantasticFabio Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Před hodinou, Ajaj napsal: Jen 2 flašky na jednoho…stárneme To záleží jestli to byla sedmička ( ta se vycucne hmed ) , nebo spíš litránek ….. jako býval Cecháč …. Ten uměl panečku divy …… fuuuuj …… brrr!
African Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července On 7/29/2026 at 2:02 PM, Prochy68 said: To znamená že si nesmlouval cenu? Neměli jsem sílu tentokrát smlouvat 1
Zdenek1307 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července V 28. 7. 2026 v 20:57, African napsal: Zatím mě jenom všichni nadávají ať furt nevidím ve všem skály, ale bude to fajn... pokračujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To spíš vypadá, že už hledáš cestu ven 1
vzduch Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Jsme pořídili do fabriky AED a dostupný je i pro okolí. Snad nebude potřeba! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
DavidLC Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Když jsem vlezl v Ljublani do hodinářství, měli Seiko, tak očumovat, prodavačka se mě ptala co chci, tak řka že jsem Seikokot (trochu diskrétněji) a když jsem ukázal tuňáky, tak prý jestli si je může prohlédnout... 2
Klotzman Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 14 hodinami, DavidLC napsal: Když jsem vlezl v Ljublani do hodinářství, měli Seiko, tak očumovat, prodavačka se mě ptala co chci, tak řka že jsem Seikokot (trochu diskrétněji) a když jsem ukázal tuňáky, tak prý jestli si je může prohlédnout... No a? Líbily se jí? Nějaký komentář?
DavidLC Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 10 hodinami, Klotzman napsal: No a? Líbily se jí? Nějaký komentář? Jo, vzdychala že si nepamatuje, že by je měli....SBBN015. Ošáhla a vyzkoušela, a šel jsem.... byla to rychlovka 3
DavidLC Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 33 minutami, TomTomTom napsal: Ještě dát potěžkat, to taky udělá dojem.. Tuňáky jsou u mne možná lepší....... no nic.... 1
FantasticFabio Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 25 minutami, DavidLC napsal: Tuňáky jsou u mne možná lepší....... no nic.... Mám taky doma Seiko, nebudete někdo pořádat a zájezd do Ljublani? 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se