Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po téměř 6 týdnech a množství zcela neuvěřitelných komplikací, které mohou potkat jen zdravotníka  s novou kyčlí konečně DOMA.

• Like 7
  • Díky 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Chudáci tři sirotci vopuštěný, není ti hanba? 😆

Neboj ! Jen nebyl čas , novej box a k tomu hláška “ honem honem , musíme už jet “ , na chalupu ….. takže  jsem to musel odbýt…. Jasně, že mě to hryže v zátylku, ale dá se to snést , večer už bude jen můj  🤣🥳😎😀 ve skutečnosti bude hlavně na gmt , takž zatím zůstanou jen dvě prázdný místa …. Počkej a uvidíš 😎

Odesláno

Skoro hotovo. Trochu to kazí to, že ten, kdo počítal kolik bude potřeba tašek, se bohužel sekl, o 50 co nám teď chybí. Tohle bych spočítal z hlavy, ale starýho wola nikdo k cerné práci nepřizval, byl jsem tam na odbornou cinnost- vylez, podej, pritluc, nanos, urizni, odnes,.......🤣🤣. Zivit bych se tím nemohl- s taškou v ruce na strese kopíruju teren, jsem pry pomalej, ale lidí, jsem úplně odrovnanej, nejmíň na 2 dny ( bolí mě všechno a křeče mám střídavě do obou rukou ). Ale je vlastně hotovo 👍, moje druhá a pevně doufám že poslední střecha.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Nevím,nám dělali dvě střechy,ale u každé střechy bylo vždy několik desítek tašek navíc.Ty jsou léta řádně uloženy, pro strýčka Příhodu 😉

Odesláno
před 11 minutami, bobi napsal:

Nevím,nám dělali dvě střechy,ale u každé střechy bylo vždy několik desítek tašek navíc.Ty jsou léta řádně uloženy, pro strýčka Příhodu 😉

To víš, moderní technologie- vše počítáno a zamereno za pomoci dronu, na střechu se nebyl ani kouknout. Pak se optal All a místo aby sedl a poctivě to spočítal, tak to hrdine odhadne ( protože to spočítat ani neumí ). Ale to je jen drobná kanka, ta mě nerozhodí. Jsem rád, že je hotovo, ty chybějící tam pak dolozime až budeme doladovat. 

Odesláno
před 33 minutami, kuncák7 napsal:

To víš, moderní technologie- vše počítáno a zamereno za pomoci dronu, na střechu se nebyl ani kouknout. Pak se optal All a místo aby sedl a poctivě to spočítal, tak to hrdine odhadne ( protože to spočítat ani neumí ). Ale to je jen drobná kanka, ta mě nerozhodí. Jsem rád, že je hotovo, ty chybějící tam pak dolozime až budeme doladovat. 

Mám tu ňáky tašky z Billy ….. jestli chceš , pošlu …. Možná bych našel ještě ňákou Marlboro….. ale to už je víc sběratelský artefakt …. 

• Haha 1
Odesláno
před 11 hodinami, Prochy68 napsal:

Chudáci tři sirotci vopuštěný, není ti hanba? 😆

Takže večerní aranžování …. Ty PS2 a Omegy…. Tam tak trochu nepatří …. Ty drží místo pro jiný …. No ale pravda je, že 12ti box je malej , raději bych 15ti , jenže zatím to nemůžu …. Trpělivost růže přináší …..

• Like 5
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 7 minutami, FantasticFabio napsal:

Takže večerní aranžování …. Ty PS2 a Omegy…. Tam tak trochu nepatří …. Ty drží místo pro jiný …. No ale pravda je, že 12ti box je malej , raději bych 15ti , jenže zatím to nemůžu …. Trpělivost růže přináší …..

Dobře ty 🤟

• Díky 1
Odesláno
V 11. 7. 2026 v 13:21, kuncák7 napsal:

Skoro hotovo. Trochu to kazí to, že ten, kdo počítal kolik bude potřeba tašek, se bohužel sekl, o 50 co nám teď chybí. Tohle bych spočítal z hlavy, ale starýho wola nikdo k cerné práci nepřizval, byl jsem tam na odbornou cinnost- vylez, podej, pritluc, nanos, urizni, odnes,.......🤣🤣. Zivit bych se tím nemohl- s taškou v ruce na strese kopíruju teren, jsem pry pomalej, ale lidí, jsem úplně odrovnanej, nejmíň na 2 dny ( bolí mě všechno a křeče mám střídavě do obou rukou ). Ale je vlastně hotovo 👍, moje druhá a pevně doufám že poslední střecha.

Nechci ti kazit radost ale jak budeš mít tu střechu odvětranou a proč jste tu falcovanou nenatřeli ?

Odesláno
před 32 minutami, tomkraken napsal:

Nechci ti kazit radost ale jak budeš mít tu střechu odvětranou a proč jste tu falcovanou nenatřeli ?

Nekazis, odvětrání se řešilo, nejsem vedoucí stavby🤣, tyhle info se ke mě nedostanou. A natírat zatím nebudeme, ta půjde taky dolů ( pod tím je babička a ta by měla inkfart z celkového sundání ). 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...