Conrad Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Po téměř 6 týdnech a množství zcela neuvěřitelných komplikací, které mohou potkat jen zdravotníka s novou kyčlí konečně DOMA. 7 1 4
Radek124 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Gratuluju Honzo - konečně nějaká dobrá zpráva, snad u podobných zůstane
vzduch Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července To půjde, musí. Jsem rok po TEP kolene, několika předchozích operacích a dnes, skoro jak mladíkDrž se a bojuj! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Novej WBox se světlým vnitřkem….ty tmavý potvory líp vyniknou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Prochy68 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Chudáci tři sirotci vopuštěný, není ti hanba? 2
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Chudáci tři sirotci vopuštěný, není ti hanba? Neboj ! Jen nebyl čas , novej box a k tomu hláška “ honem honem , musíme už jet “ , na chalupu ….. takže jsem to musel odbýt…. Jasně, že mě to hryže v zátylku, ale dá se to snést , večer už bude jen můj ve skutečnosti bude hlavně na gmt , takž zatím zůstanou jen dvě prázdný místa …. Počkej a uvidíš
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Než jsme odjeli , stihl jsem ještě něco nandat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
kuncák7 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Skoro hotovo. Trochu to kazí to, že ten, kdo počítal kolik bude potřeba tašek, se bohužel sekl, o 50 co nám teď chybí. Tohle bych spočítal z hlavy, ale starýho wola nikdo k cerné práci nepřizval, byl jsem tam na odbornou cinnost- vylez, podej, pritluc, nanos, urizni, odnes,........ Zivit bych se tím nemohl- s taškou v ruce na strese kopíruju teren, jsem pry pomalej, ale lidí, jsem úplně odrovnanej, nejmíň na 2 dny ( bolí mě všechno a křeče mám střídavě do obou rukou ). Ale je vlastně hotovo , moje druhá a pevně doufám že poslední střecha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
bobi Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Nevím,nám dělali dvě střechy,ale u každé střechy bylo vždy několik desítek tašek navíc.Ty jsou léta řádně uloženy, pro strýčka Příhodu
kuncák7 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 11 minutami, bobi napsal: Nevím,nám dělali dvě střechy,ale u každé střechy bylo vždy několik desítek tašek navíc.Ty jsou léta řádně uloženy, pro strýčka Příhodu To víš, moderní technologie- vše počítáno a zamereno za pomoci dronu, na střechu se nebyl ani kouknout. Pak se optal All a místo aby sedl a poctivě to spočítal, tak to hrdine odhadne ( protože to spočítat ani neumí ). Ale to je jen drobná kanka, ta mě nerozhodí. Jsem rád, že je hotovo, ty chybějící tam pak dolozime až budeme doladovat.
Josef01 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července @kuncák7 Super a je prostor na dalších 10 tis. hodinek
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 33 minutami, kuncák7 napsal: To víš, moderní technologie- vše počítáno a zamereno za pomoci dronu, na střechu se nebyl ani kouknout. Pak se optal All a místo aby sedl a poctivě to spočítal, tak to hrdine odhadne ( protože to spočítat ani neumí ). Ale to je jen drobná kanka, ta mě nerozhodí. Jsem rád, že je hotovo, ty chybějící tam pak dolozime až budeme doladovat. Mám tu ňáky tašky z Billy ….. jestli chceš , pošlu …. Možná bych našel ještě ňákou Marlboro….. ale to už je víc sběratelský artefakt …. 1
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Chudáci tři sirotci vopuštěný, není ti hanba? Takže večerní aranžování …. Ty PS2 a Omegy…. Tam tak trochu nepatří …. Ty drží místo pro jiný …. No ale pravda je, že 12ti box je malej , raději bych 15ti , jenže zatím to nemůžu …. Trpělivost růže přináší ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Gustaf Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 7 minutami, FantasticFabio napsal: Takže večerní aranžování …. Ty PS2 a Omegy…. Tam tak trochu nepatří …. Ty drží místo pro jiný …. No ale pravda je, že 12ti box je malej , raději bych 15ti , jenže zatím to nemůžu …. Trpělivost růže přináší ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobře ty 1
tomkraken Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července V 11. 7. 2026 v 13:21, kuncák7 napsal: Skoro hotovo. Trochu to kazí to, že ten, kdo počítal kolik bude potřeba tašek, se bohužel sekl, o 50 co nám teď chybí. Tohle bych spočítal z hlavy, ale starýho wola nikdo k cerné práci nepřizval, byl jsem tam na odbornou cinnost- vylez, podej, pritluc, nanos, urizni, odnes,........ Zivit bych se tím nemohl- s taškou v ruce na strese kopíruju teren, jsem pry pomalej, ale lidí, jsem úplně odrovnanej, nejmíň na 2 dny ( bolí mě všechno a křeče mám střídavě do obou rukou ). Ale je vlastně hotovo , moje druhá a pevně doufám že poslední střecha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechci ti kazit radost ale jak budeš mít tu střechu odvětranou a proč jste tu falcovanou nenatřeli ?
kuncák7 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 32 minutami, tomkraken napsal: Nechci ti kazit radost ale jak budeš mít tu střechu odvětranou a proč jste tu falcovanou nenatřeli ? Nekazis, odvětrání se řešilo, nejsem vedoucí stavby, tyhle info se ke mě nedostanou. A natírat zatím nebudeme, ta půjde taky dolů ( pod tím je babička a ta by měla inkfart z celkového sundání ).
warann Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Jako vim, ze mame filmovy vlakno, ale tohle potesilo tak moc, ze to musi sem https://cnn.iprima.cz/ja-se-vratim-legendarni-terminator-miri-v-novem-kabatu-zpet-do-kin-zna-datum-ceske-premiery-516575 2
gunman Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Dnes jsme byli na výletě Škodou 100 v NMnM, celkem 80km. Kafe mají v Halabala dobré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
hopa26 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července @warannvezmu mladýho a půjdu. mám úplně husinu, pamatuji si jako by to bylo včera, když jsem ho viděl s rychlodabingem poprvé. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se