Z. Paul Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 před 2 hodinami, Irwinek napsal: Já nevím, koho chceš učit no, přiznám se, že legíny bych určitým postavám zakázal Přesně opilý lidé, prťavé děti a leginy mluví vždy pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Nevím jestli potěšilo, spíš pobavilo... Na robotickém vysavači Roomba mi odešla baterie (nešla vůbec nabít, když jsme ji měřili, tak dávala čistou nulu, zkusili jsme ji i s kolegou elektrikářem rozebrat / 3 šroubečky / a prověřit jednotlivé články, ty prěkvapivě byly všechny OK, ale komplet dával nulu). Samozřejmě 2 roky a 2 měsíce po koupi, ale pak jsem si uvědomil, že k tomu mám v Alze prodlouženou záruku na 3 roky. Vůbec netuším proč a jak, nikdy prodlouženou záruku neberu. Tak jsem jim to zkusil odnést... Po 3 týdnech přišla SMS, že reklamace byla zamítnuta. Co se dalo čekat, záruka se na baterky většinou nevztahuje, navíc jsme ji rozebrali... Na místě mi řekli, že v servisu nedokázali problém zopakovat a vše funguje. Doma odzkoušeno, opravdu vše funguje. Ještě aby nefungovalo, když vyměnili baterii za novou (jiné výrobní číslo, rok výroby 2020). Nevím co je vede k tomu, že takhle kecají asi nechtějí přiznat, že jejich produkt se může rozbít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Není to tím, že pak nemusejí dávat záruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Před hodinou, filltos napsal: Není to tím, že pak nemusejí dávat záruku? Jop. Hajzli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Ja som takto pred pol rokom nasiel pred susedovym domom pri odpadkovych kosoch položený tyčový vysavač Rowenta. Mal som doma podobny, ale starší a tak som sa suseda spytal, že čo mu je. Jedine čo mi povedal, že nejde a je cca 2 roky starý. Vysavač som si zobral domov, rozobral a kamarat mi zmeral dosku plošných spojov. Vymenili sme tam jeden tranzistor za 1,50 EUR a vysavač šlape, ako nový. Sused dostal flašu vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Tady to proste miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 (upraveno) Sozopol? Pokud ne (myslim, ze asi ne), minimalne podobne to je a zase pro nas misto, kam se radi vracime - ano, predevsim do tech hospudek nad utesy ve starem meste.... Uzivejte! Upraveno 5. srpna 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Dalboka. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Kluk nasel ve skrinich na chalupe tenhle budik po babce, uplne jsem zapomel, ze to nekdy mela. Samozrejme vytekla baterka, tak jsem od toho moc necekal. Klukovi je 9 let a dal jsem mu to jako jeho prvni opravu hodin - orypal sroubovakem, ocistil slivovici a voila - funguje. Je to jen quartzova tretka, ale mel radost, ze to rozchodil. A me fakt potesilo, jak ho ty hodiny zajimaji a povidali jsme si o Hanhart historii, fliegerech a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Ha! Ten jsem si koupil z první výplaty a dodnes mě budí do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Co je ta černá tečka na 7:30? Primm-ův to nemá... Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Tam je osvětlení ciferníku, normální vláknová žárovička... Zapíná se tlačítkem vzadu, ale už nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 před 12 hodinami, Artesia napsal: Ha! Ten jsem si koupil z první výplaty a dodnes mě budí do práce... Skvely . A ktery to byl rok? Ja vubec nevim, jak stary je ten nas, tipuju ze je asi z devadesatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Ta první výplata je trošku s nadsázkou (ale ne moc)... Přesně tak, začátek devadesátek. Bylo to v Brně v místě, kde je dnes Hanák - už si nevzpomenu, jestli tam byl už tehdy nebo tam byly ještě normální Klenoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Pití u dědy... Je mu 87, ale pořád to má tu správnou úroveň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 V 4. 8. 2021 v 19:22, filltos napsal: Není to tím, že pak nemusejí dávat záruku? před 8 minutami, mAra_ napsal: Pití u dědy... Je mu 87, ale pořád to má tu správnou úroveň... Pecka hladinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 před 5 minutami, Gustaf napsal: Pecka hladinka yes ,tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Přesné, parkinson to poladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Cink cink, stříbro a bronz za hod oštěpem Krása!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se