kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Před hodinou, Wanderer napsal: Tak hlavně, že už máš babu na skládání. To už by nemuselo hned spadnout. Baba srovná spíš mě :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Dnes mě potěšilo,že mladý ( 11let) shlédnul celý film Monte Christo s R. Chamberlainem a viditelně jej to bavilo i když tomu zatím moc nerozuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 (upraveno) Vzal jsem vcera kluky na cumendu na letiste ve Slanem. Potkali jsme tam super lidi, pustili nas do hangaru, nechali kluky sednout do letadla a nakonec si ten starsi (10 let) domluvil, ze se na jare muzou s brachou prijit proletet No a jako bonus bylo, ze se maminka nezhroutila, kdyz jsme dojeli domu a kluci ji to hned ve dverich vsechno povykladali Upraveno 7. listopadu 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 konecne inzerat od @Sphinxx ... Podivat se na takovy inzerat a fotky vzdy potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 @marecenator: Děkuji, teď jsi mě opravdu potěšil, tak jsem tady vlastně správně. Jsem rád, že se fotky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Teda, fotky z pátku, ale vidět na odtahovém parkovišti Přízrak, to se asi hned tak nepodaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Sam v leseSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Já se těším, že dnešní, ne zrovna povedenej den, zakončím projížďkou autem za účelem uskutečnění hodinkové výměny. Bude to streka, ale uziju si to se vším všudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Já se těším, že dnešní, ne zrovna povedenej den, zakončím projížďkou autem za účelem uskutečnění hodinkové výměny. Bude to streka, ale uziju si to se vším všudy. A predani pod rouskou tmy v lese? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 To bude benzinka na D1 a atomový kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Legendární Pepsi v Mekáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 před 3 hodinami, nickolas napsal: Legendární Pepsi v Mekáči Nene, tohle tak legendární nebylo- Polárky ještě u Benziny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Za mě se včerejšek nakonec vydařil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Tak uz nas nenapinej . Takze tyhle dvoje za Tve polarky? Nebo jsem neco nechytil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 56 minutami, Murphy97 napsal: Tak uz nas nenapinej . Takze tyhle dvoje za Tve polarky? Nebo jsem neco nechytil? Jojo, za Polárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: Jojo, za Polárky. Změna je život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 (upraveno) Ntvl, @kuncák7ty se fakt nudis chlape Upraveno 19. listopadu 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 (upraveno) Tak ja si udelal nehodinkovou radost, sice nemam dodelane podlahy, dvere, koupelnu atd.. ale nakupuji obrazy druhy je jeste na vystave. Je to Ondrash s Kasparkem. A mam z nej radost Upraveno 19. listopadu 2021 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Poupravuju názor na svět. I v téhle době žijí lidí, co jim záleží na druhých. Když se mi podělala ta zásuvka, tak mnoho z vás pomohlo nejen radou, ale i pomocí a dnes tu mám od jednoho z vás elektrikáře ( ukecal ho a on přijel z Mníšku ). Kvaltuju na to, protože v pondělí přijde malíř, tak by tohle mělo být. Moc mě potěšila tahle solidarita a lidská soudržnost, která se mi na fóru už nějak vytrácela a přestával jsem v ní věřit. Ku..a, já bych snad i uronil slzu :-), tu si nechám až na placení :-). Všem moc dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 @kuncák7 dobrejch lidi je nastesti dost a tvoje zkusenost to potvrzuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se