Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 5 hodinami, horal napsal:

Klobouček všem co v tom mají prsty.

Počet lidí, kteří u nás zemřeli na mrtvici.

1995 - 18 000

2018 - méně než 8 000

zdroj:https://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/s-mrtvici-se-vloni-lecilo-o-13-mene-klientu-vzp-nez-pred-5-lety-diky-moderni-lecbe-mohou-byt-jeji-nasledky-mirnejsi

Tak hlavně v poklesů asi bývalý ministr Julinek, který taky mimo jiné zavedl platby u lékaře. 

Každý rok pri změně času mě těší moderní strojky Omega s nezávisle štelovatelnou hodinovou ručkou :) to je tak bezvadná fce :)

Edited by martar

abych si srovnal čakry (po 2 nesmyslnejch příspěvků do vlákna “naštvalo”) - v pátek super párty po delší době se sousedama. Kvůli po půlnoci, ani nevím proč, navrhnu (já? Možná jinej trotl) ať se jdeme vykoupat do jezera. A soused na to hned naskočil. To mě potěšilo, že ještě dokážu navrhnout kravinu a zrealizovat 🙂

19358419-719E-42B0-9DEA-D780E0DB1F35.jpeg

V 5. 10. 2021 v 19:01, JoyStick napsal:

Já jsem svojí sbírku asi 80 starých mobilů před pár lety daroval na charitu. Jeden ústav zaměstnává své chovance rozebíráním elektroniky a extrakcí drahých kovů atd, recyklací zbytku a podobně. Bolelo to, ale ta noblesní myšlenka mě přesvědčila :) 

Ahoj, co je to prosím za ústav??

V 31. 10. 2021 v 20:04, wawrik napsal:

Mladý po všelijakých (detských) medailách v kolektívnych športoch konečne získal svoj prvý „Piston Cup“! Olé! :thumbsup_anim:

sach.thumb.jpg.073b99bec247241f38a475cf6ba179d7.jpg

Gratuluji ! Jako malej jsem chodil do sachovyho krouzku. Nikam jsem to nedotahl, ale laska k te hre mi zustala a dodnes hraju (proti strojum) nekolikrat tydne. 

před 6 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnes na vyčištění hlavy- vozík a ruční pilka, k tomu síla cca čtvrt koňské síly a hurá do lesa. Mě to baví 

IMG_20211106_105620.jpg

Tak hlavně, že už máš babu na skládání. To už by nemuselo hned spadnout. 🙂