kuncák7 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Dnes z toho těšení nevyjdu- mladší neteř konečně udělala řidičák!!!! Dělala ho skoro stejně dlouho jako studuje na INGa, ani jsem netušil, že to jde dělat tak dlouho. Paráda , teď už to bude jen na strejdovi, něco ji naučit v provozu, ach jo, chudák auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Pevné nervy,nenech se vytočit jako já dnes s dcerou,taky mě chtěla organizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 jo strejdo Kuncáku, vždyť na to máš odbornost i s paragrafy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Potěšilo i naštvalo zároveň. Včera přepadli a vykradli tři drbani z Polska obchod Nomos v Glashütte. Škoda okolo 100 000 EUR. Potěšující je, že je zanedlouho (i díky svědkyni, která si zapamatovala espézetku) chytili i s lupem. Nějak se nám ty vykrádačky "hodinkových" obchodů množí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 V 5. 12. 2023 v 15:53, eloga napsal: jo strejdo Kuncáku, vždyť na to máš odbornost i s paragrafy. Já vím, problém mi to nedělalo - starší neteř si nestěžovala a máma při kondičních jízdách taky ne. Ale jak to říct kulantně - mladší neteř je chytřejší ( o dost ), ale není to klasická ženská ( dost jí zabere dělat jednu věc, neumí to, co ostatní ženský - víc věcí najednou ), není technicky vůbec zdatná ( princip řazení má jen našprtanej, ale pochopení tam není ) a hlavně jí to nebaví ( myslím řídit auto ). Lituju hlavně auto, nervy mám v tomhle ze železa , když jsem vydržel svého učitele ( tátu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Dnes jsem si prevzal alpinisty spb197. V srpnu jsem dal klukovi hnede spb209 k narozeninam a tak se mi zalibily, ze jsem nutne "potreboval" i pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Konečně jsem nacpal sešitou nohu do pevné boty a vyrazil tak opět do bílých výšin Klouže to, že by občas prdel hřebíky mohla štípat, hlavně v exponovaných místech, mačky ve sklepě...klasika, ale je to prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Vánoce začaly. Světýlka rozsvícena . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak já nevím jestli mě to potěšilo nebo vlastně nastvalo, že mě hodinky pořád ještě bavi. Rekl jsem si, že budu redukovat a budu už si hrát jen s řemeny. Čtyři kousky jsem prodal a koupil nějaký řemeny. No a dva další kousky koupil a dva jsou na cestě, se z toho po..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 @African ty expy jsou parádní @mAra_ ty máš pořad ty parohy, co jsi koupil vylitej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 8 minutami, Gustaf napsal: @African ty expy jsou parádní @mAra_ ty máš pořad ty parohy, co jsi koupil vylitej? Díky, jsou to opravdu velmi povedené hodinky a mám je moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 6 minutami, African napsal: Díky, jsou to opravdu velmi povedené hodinky a mám je moc rád To tě věřím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 24 minutami, Gustaf napsal: To tě věřím.... Hlavně v kopcích jim to sekne...mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Před hodinou, Gustaf napsal: @African @mAra_ ty máš pořad ty parohy, co jsi koupil vylitej? Jasné.. z druhé strany stání je ta pitomá antilopa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 @African nádhera... @mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Mě potěšila holka ráno u snídaně, které jsou odjakživa lyže úplně cizé, copak, čas od času se na ně postavila, ale viděl jsem vždycky ten absolutní nezájem..... říkám, co budeme dělat a princezna, nepůjdeme na lyže Říkám ok, proč ne a mega parádní to bylo, užila si to, snad nám ji to nadšení vydrží... a musím to hned zaklepat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 U nás ve školce neponechali nic náhodě a dárky rodičům připravili s předstihem F59D456E-0AE8-4773-803E-793A7F5DEA61.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 tuhle kolegyně ráno přišla do práce a prý že mi něco nese. Že když to uviděla v obchodě u vietnamce, nemohla odolat. No to bude nějaká ptákovina. Jo, byla. Dostal jsem červenou vánoční čepičku s barevnýma blikátkama. Ale sranda musí bejt a tak chodím po fabrice na ty moje záchranný akce oživování mrtvých relikvií a rozsvěcení v temnotách, v blikací čepičce. A lidi se smějou a je pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Před hodinou, Jarett napsal: U nás ve školce neponechali nic náhodě a dárky rodičům připravili s předstihem F59D456E-0AE8-4773-803E-793A7F5DEA61.heic 2.06 MB · 3 stáhnutí Tam by už moje dítě letos neviděli Držte se a přeji hodně zdraví .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se